Tale Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 @SNARCNe treba da žalimo ali ovo je ono što nazivamo crtanjem mete na čelo. Kao da su objavili nagradu za ubistvo. Ovaj je budala ako do sutra ne zapali bez traga.
mraki Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 I sad, kad posle svega bude ministar i u novoj vladi… 4 1
SNARC Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 1 minute ago, Tale said: @SNARCNe treba da žalimo ali ovo je ono što nazivamo crtanjem mete na čelo. Kao da su objavili nagradu za ubistvo. Ovaj je budala ako do sutra ne zapali bez traga. Da Slina nema nesto veoma jako u svojoj slamarici odavno bi on ili plivao sa ribama ili bio samleven.. Ne bojim se sa za Slinu, ne mogu mu nista. Ne znam samo sta postizu aktivacijom ovog slucaja opet..sta su opet zasrali
Tale Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 Možda je tome u slamarici istekao rok ili je slamarica pokradena. Ne verujem da bi krenuli na njega znajući za štek. 1
Milosh76 Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 Ili ce stek tek sad da ispliva, a blef nece proci.Samo nek se gloze i svadjaju. 2
mraki Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 (edited) 54 minutes ago, SNARC said: Da Slina nema nesto veoma jako u svojoj slamarici odavno bi on ili plivao sa ribama ili bio samleven.. Ne bojim se sa za Slinu, ne mogu mu nista. Ne znam samo sta postizu aktivacijom ovog slucaja opet..sta su opet zasrali Da ima nešto tako jako, kontam da ga ne bi ni ovako čačkali. Nisam uopšte načisto šta da mislim o celoj toj priči. Edited June 18, 2022 by mraki 2
laser lotus Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 41 minutes ago, mraki said: Da ima nešto tako jako, kontam da ga ne bi ni ovako čačkali. Kao u onom vicu sa zekom i doktoratom - bitno je ko ti je mentor. 1
*edited by mod Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 Slina verovatno ima ledja koja ga sa jedne strane čuvaju a sa druge sprečavaju da se povuče i sa Vučićem napravi deal a la Toma. Tako da će ga ga do daljnjeg bockati i pljuvati dokle mogu, ali mu neće faliti ni dlaka sa glave a vala ni funkcija. Slično kao sa Zoranom. A kada krene pad eto njih kao prvih preletača, svedoka i žrtava SNS režima. 3
Time Crisis Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 1 hour ago, mraki said: Da ima nešto tako jako, kontam da ga ne bi ni ovako čačkali. Nisam uopšte načisto šta da mislim o celoj toj priči. Čačkanje može da se eventualno računa ako ga uhapse, ovo da ga neko proziva preko novina smo već gledali x puta
mraki Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 (edited) Ma jasno da je ovo samo prozivka u prazno, ali da ih zaista drži u šaci nečim baš jakim, ne bi ni ovo dozvolio. Edited June 18, 2022 by mraki
Ratamahatta Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 Slina dodje Hrkalari 200 kinti sto mu je zajmila do prvog, pa ga sad pritiska da vrati sa sve kamatom
*edited by mod Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Malo je tužno koliko glupu priču prodaju. Ne seti se ovaj voditelj da je pita ko li je sprovodio tu medijsku satanizaciju, ali bi verovatno i to rekla da je bio slina. Ustvari je i sama rekla kakav je sada zvaničan plan i program "Treba da uzmemo sve ove medijske napise o meni, odstranimo 20 odsto potpunih neistina, i za onih preostalih 80 odsto umesto mog imena stavimo ime Nebojše Stefanovića i tada ćemo doći do istine". 1
klimt Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 (edited) Mislim da je uvlačenje ovde bolje sažeto: https://www.blic.rs/vesti/hronika/prisluskivao-vucica-stitio-velju-nevolju-dijana-hrkalovic-opsirno-o-nebojsi/840jz82 Plus naslovna ilustracija sa prstom na obrazu: "Keve mi nerotkinje..." Npr. Preplakala sam dane, noći i nedelje. Srce mi je prepuklo. Toliko dvljenje i poštovanje osećam prema predsedniku da su mi ti navodi naneli neizreciv bol. Na stranu moje divljenje i poštovanje prema predsedniku, na stranu što je on prepošten, taj čovek, evo gledam vas u oči i kažem, jedini mi nikada ništa nije tražio. I onda, sve i da hoću, šta da kažem protiv njega? Stefanović nije podnosio Andreja Vučića, koji je jedna dobra i neiskvarena duša, i da se trudio da mu zagorča život na svakom koraku. Edited June 19, 2022 by klimt 1 2
SNARC Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 A jel se bacala po kolima Saleta Mutavog, sa sve frisko ubijenim sopstvenikom unutar vozila, zato sto je Nesa naredio tako..unajmio je kao narikacu ? Zemlja lopuza i kurvetina. 5
Recommended Posts