Jump to content
IGNORED

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

nautilus

Recommended Posts

Posted

Bio je 7 godina u pritvoru, apelacija mu smanji kaznu sa 15 na 12 i eto njega napolju za godinu dana, jer je proslo 2/3 kazne.

Posted
26 minutes ago, Redoran said:

Čekaj, ovo će da prođe kod DEA, Europola ili koga već? Imaju zeleno svetlo ili je ovo neki autentično radikalski način da se istroluje otvaranje poglavlja o pravosuđu? Ili hoće da nam poruče da zaokružimo "Da" na referendumu ako hoćemo bolje i nezavisnije sudstvo?

mislim da je on mrtav za neki dalji narko biznis.

jedino je zajebano sto mu je ova vlast dala dozvolu da " investira" kintu i da bude deo ekonomske elite srbije i crne gore.

• +1 2
Posted
Just now, mraki said:

Opet uhapsili Dixy? :unsure:

One in, one out (ili obrnuto)

• +1 1
Posted

Ali koji cirkus. Da je htela da utiče na svedoke ili pobegne, imala je dovoljno vremena.

• +1 1
Posted
7 minutes ago, mraki said:

Opet uhapsili Dixy? :unsure:

opet

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka uhapšena je večeras u jednom bogradskom kafiću.

Posted

Sta se desava sa srpskim sudstvom danas...inace je u govnima ali danas kao da su na maturskoj ekskurziji

Posted (edited)

Obavila je ono zbog cega je bila pustena... da li je to tusiranje i spavanje u sopstvenom krevetu ili nesto drugo, nebitno je. Tuzilastvo se zalilo i vratili je u pritvor. Besmisleno je da zalba ne odlaze izvrsenje o ukidanju pritvora.

Bitnija vest...

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu i naložio ponovno suđenje bivšem predsedniku Opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću

Edited by Milosh76
Posted
57 minutes ago, radisa said:

Možda su odlučili da idu all in na Kina&Rusija, pa ih boe kurac za Europol i DEA?

U toj vesti me ta pomisao više brine od toga što su jednog kriminalca pusili iz zatvora... Eno gomile kriminalaca po vilama, jedan više-manje...

Ne verujem da bi tako nešto radili zbog Šarića. To će se raditi samo ako jednom od braće zaigra mečka pred vratima, i čisto sumnjam da će uspeti. Veća je to igra od njih dvojice.

Verovatno je ovo što Bradilko kaže: Šarić je ispao iz igre, drugi su preuzeli biznis i on više ne može da se vrati u to sve i da hoće. Ostaje mu da se igra po Srbiji sa lovom koju je zaradio i DEA je OK sa tim (zabole ih baš, sve dok ovaj ne pravi gluposti).

Posted (edited)
3 hours ago, SNARC said:

@pbg12345

Aj jos jednom, ljubi te brat...treci put i Bog pomogne

Sta sam uradio?

Zaspao sam sa fonom u rukama,ova tema bila otvorena 

E: nasao

Jbt nisam ni znao da su moguce visestruke reakcije po postu

Edited by pbg12345
  • -1 1
Posted

Da se javi zla.maderacija i da kaze sto ja tebi ne mogu tri da udelim..a hteo sam.

Nepravda !!!

• Haha 2
Posted

Ne verujem da bi tako nešto radili zbog Šarića. To će se raditi samo ako jednom od braće zaigra mečka pred vratima, i čisto sumnjam da će uspeti. Veća je to igra od njih dvojice.

Verovatno je ovo što Bradilko kaže: Šarić je ispao iz igre, drugi su preuzeli biznis i on više ne može da se vrati u to sve i da hoće. Ostaje mu da se igra po Srbiji sa lovom koju je zaradio i DEA je OK sa tim (zabole ih baš, sve dok ovaj ne pravi gluposti).
Pa on je i "dignut" na njihovo insistiranje da je bilo do nas...

... Shiit has hit the fan

Posted

Kao sto rekoh,mora neko da kupi 2000 stanovi na BGH2O da bi imali cime da podmite sirotinju da glasa.