pt 2.0 Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 (edited) Evo je cela reportaža na YT. Ne znam italijanski :( al mozda neko zna.. Edited December 7, 2021 by pt 2.0 1
dragance Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 Pitati ŽIZG (jel tako beše skraćenica @pt 2.0?) o tome i tovariti ga da tuži italijane ako nije tačno. 1
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 лепо звучи, ђокаторе, калчаторе, ћентрокамписта…
Lo Zingaro Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 16 minutes ago, pt 2.0 said: Evo je cela reportaža na YT. Ne znam italijanski :( al mozda neko zna.. Video je isti kao onaj Kumsov od jutros, par minuta vise. Cela emisije je bila posvecena ogromnoj moci danasnjih menadzera u italijanskom fudbalu. Ovo o malom debilku je samo jedna epizoda. Ali nedvosmisleno potvrdjuje da je tacno da iza kulisa stoji zvalavi. Agencija koja ima Vlaovica pod ugovorom je osnovana samo sedam dana pre nego sto je Vlaovic poceo pregovore s Fiorentinom i prvi klijent joj je bas Vlaovic. Vlasnistvo jednostavnom proverom lancano brzo dodje do njegove zvalavosti. Za debilka se pretpostavlja zbog osvedocenog drustva sa zlocincima sa sipke ali nemaju konkretne dokaze. 1
radisa Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 55 minutes ago, pt 2.0 said: Evo je cela reportaža na YT. Ne znam italijanski :( al mozda neko zna.. Možeš da namestiš translation na engleski (čak i srpski, ali nije baš nešto) Klikni na CC na dnu snimka , pa na točkić pored, pa auto translate na meniju i odaberi jezik... 1 1
radisa Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 22 minutes ago, slepa živana said: nemoguće! Just now, James Marshall said: ja sam u šoku Šokirani ste što postoji autotrsnslate na YT? 7
cedo Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 35 minutes ago, radisa said: Šokirani ste što postoji autotrsnslate na YT? slusaj ... sad zivani lepo da objasnis kako se snalazi na mostaru a jamesu kako se moderise :P 1
Šumejker-Levi 9 Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 7 hours ago, Frank Pembleton said: Ja sam iskreno mislio da je to onako baš "nagađanje", kad ono mali debilko hoće kao drugari mafijaši, da i on ima... Konačno da ga neko vidi onakvim kako zaista izgleda
Šumejker-Levi 9 Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 7 hours ago, Frank Pembleton said: Ja sam iskreno mislio da je to onako baš "nagađanje", kad ono mali debilko hoće kao drugari mafijaši, da i on ima... Konačno da ga neko vidi onakvim kako zaista izgleda
SNARC Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 Just now, mraki said: Dixy na slobody Strajkovala necupanjem obrva ?? 2
mraki Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 (edited) Malo vratila? Edited December 11, 2021 by mraki
Recommended Posts