Caligula Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 (edited) 8 minutes ago, gospa buba said: a jel moze dijana njih da tuzi za ovo? Prvo treba na ovom poljancetu da pronadje olovku i papir, presavije tabak a onda da potrazi institucije ispod dudovog drveta, ako ih uopste nadje. To sto je ovo pretvoreno u polje sa zbegom i random vatrama gde se ljudi greju i peku pacove joj nije smetalo pre par godina. Bukvalno je stigla karma, cak previse bukvalno. Zena je, mlada je, nije ni glupa - ali treba da ulozim napor da bih pronasao neko sazaljenje ili saosecanje. Edited October 19, 2021 by Caligula
Time Crisis Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 8 minutes ago, gospa buba said: a jel moze dijana njih da tuzi za ovo? sent from novi mnogo jak bubamoto. Sve i da ih tuži šta, dobiće 100 hiljada dindži odštete, a oni će i dalje objavljivati šta god požele 1
JozoMujica Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 8 hours ago, James Marshall said: Zanima me kakav je to mentalni sklop koji psihologiju studira kao vojnik, ono, očigledno nije išla da to studira da bi pomagala drugima Pa psihologija se uglavnom i ne bavi pomaganjem nego prodajom. 3
ljuttko Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 (edited) Meni ovo sa Dijanom, njenim studijama do doktorata i nenadanom usponu od sitnog sns člana do moćne žene u policiji za desetak godina koju sad krive baš za sve a niko kao ne zna kako je na to mesto došla niodakle podseća na Line of duty ali srpska verzija kupljena na aliexpresu Dijanu je neka velika i moćna sila draftovala sa faksa i pomešala sa krimosima a ubacila u policiju sa idejom da bude na kraju kalif umesto kalifa jer je školovanija i pametnija od svih njih a da zapravo služi toj moćnoj sili, nekoj medjunarodnoj hobotnici jer ova domaća je mnogo neuka i uličarska. I tu se sve otelo kontroli jer Dijana više ni sama nije znala kome i šta treba da pošalje i sa kim je i zašto u vezi a i meni se zamantalo u glavi u pokušaju da rastumačim. hitno potrebna ona tabla iz serije sa slikama imenima i strelicama Može da se vadi da je u ceo biznis ušla zarad praktičnih primera za doktorat Sila koja je namestila na stepenice uspona se sad ućutala Ono što mi nikako nije jasno, pošto se o njenoj fakultetskoj i naučničkoj karijeri na faksu kažu svi sa divljenjem izjašnjavaju, da li je onda ipak tupamaros jer je u gajbi ( čije poreklo ne može da objasni ) držala lovu i producirala se na instagramu kao da u tu silu koja je štiti zaista veruje. Zašto jednostavno nije otišla gde je noge nose nego krenula ko sumanuta da se producira po instagramima . Sila naredila ? biće da je na kraju sve kao i ostalo , predstava za narod gde trošimo misaone resurse ko i ja sad Šta god da je , da li to vredi čak i 30 dana bajbokane. Čak ni u seriji to nije medju najlepšim dogadjajima u životu Edited October 20, 2021 by ljuttko 4
James Marshall Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Podmetanje love/gudre je ono, prva lekcija u namještanju nekoga. Mislim, mi imamo MUP koji radi po nalogu onih koji bi da je sjebu, ko uopšte garantuje da su ekšli zapravo bilo šta našli kod nje na gajbi. 1
ragasto Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 12 minutes ago, ljuttko said: Ono što mi nikako nije jasno, pošto se o njenoj fakultetskoj i naučničkoj karijeri na faksu kažu svi sa divljenjem izjašnjavaju, da li je onda ipak tupamaros jer je u gajbi ( čije poreklo ne može da objasni ) držala lovu i producirala se na instagramu kao da u tu silu koja je štiti zaista veruje. Zašto jednostavno nije otišla gde je noge nose nego krenula ko sumanuta da se producira po instagramima . Sila naredila ? Moguće. Imala je onu kratkotrajnu epizodu sa promenom imena.
Fakundo Sava Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 2 hours ago, ljuttko said: Meni ovo sa Dijanom, njenim studijama do doktorata i nenadanom usponu od sitnog sns člana do moćne žene u policiji za desetak godina koju sad krive baš za sve a niko kao ne zna kako je na to mesto došla niodakle podseća na Line of duty ali srpska verzija kupljena na aliexpresu Ne bi uopšte potcenio ovu našu verziju daleko je bolje režirana Smuti ili ćevapi? Smuti ,kada preteram sa ćevapima Malo me ovo plaši
Fakundo Sava Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 6 hours ago, Caligula said: Zena je, mlada je, nije ni glupa - ali treba da ulozim napor da bih pronasao neko sazaljenje ili saosecanje. Najveća kazna mi bi bila da moram da pravim fejk instagram ili tiktok naloge kako bi promenio percepiju ljudi prema meni i izazvao neko saosećanje i simpatije.Jebeš to bolje 20 godina strogog zatvora Zabela Tako da od mene ima jedan sažaljivi smajli
Moonwalker Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 (edited) 3 hours ago, Fakundo Sava said: Najveća kazna mi bi bila da moram da pravim fejk instagram ili tiktok naloge kako bi promenio percepiju ljudi prema meni i izazvao neko saosećanje i simpatije.Jebeš to bolje 20 godina strogog zatvora Zabela +1 Edited October 20, 2021 by Moonwalker
Heaviside Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Mislim da bi promenio mišljenje kada bi ti zaista pretilo 20 godina u zabeli, kao njoj. Ono, da je to stvarno realna mogućnost. Ništa nije gore od toga, možda smrt, ali i to je diskutabilno. Da se razumemo, ne kažem da je njoj instagram teško pao, možda jeste, a možda i nije, ali rekao bih da njoj život već neko vreme život visi o koncu. I nije mi žao. 2
Filozof manijak Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Oprostiću joj ružnu prošlost, ako se pokaje javno na instaću 1
mareeee Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 10 hours ago, JozoMujica said: Pa psihologija se uglavnom i ne bavi pomaganjem nego prodajom. Drugim rečima uzroke problema uglavnom znaju ali lečenje im slabo ide . 1
Milošica Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: omiljeni film, dežurni krivci Ko je naš Kajzer Soze?
Recommended Posts