Jump to content
IGNORED

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

nautilus

Recommended Posts

Posted (edited)
3 minutes ago, James Marshall said:

Obično ti što ne znaju šta bi ne studiraju kao da su na Vojnoj akademiji :lolol:

pa mozda se misli na osjecaj subordinacije u odnosu na profesora, nije ni prva ni poslednja s tim karakterom, nema tu egzotike uopste

ali ide uz naknadni karakter partijskog vojnika

Edited by morgana
  • +1 2
Posted (edited)
7 minutes ago, James Marshall said:

Obično ti što ne znaju šta bi ne studiraju kao da su na Vojnoj akademiji :lolol:

5 minutes ago, Milosh76 said:

Ili upisu prava :D

Meni je sada prva asocijacija na to FON - Menadžment :D

Inače imam super ekipu tamo, a znam i nekoliko super profesora(super su likovi, ne znam kakvi su profesori), nego samo konstatujem.

Edited by Milošica
Posted

za tim fonom je vladala pomama 90ih jer je primao malo studenata, a doslovno u svakoj oblasti koju je pokrivao su ga sisali vec postojeci fakulteti. ne znam zasto to sad pisem :D

• +1 2
Posted (edited)
34 minutes ago, morgana said:

ali ide uz naknadni karakter partijskog vojnika

Meni se to sve savršeno uklapa u slagalicu: vojnička disciplina, strog i ludački fokus, kristalno čista ambicija i uspeh kao ultimatum, nema mnogo preispitivanja ni distrakcija ni emotivnih ni moralnih, nema lutanja i traženja i otprilike to i jeste recept za tu vrstu pravolinijskog uspeha za te svaštojed osobe, bilo bi tako i da je izabrala nešto drugoy, verovatno. 

Edited by Taihoskopija
  • Hvala 1
Posted
17 minutes ago, Taihoskopija said:

Meni se to sve savršeno uklapa u slagalicu: vojnička disciplina, strog i ludački fokus, kristalno čista ambicija i uspeh kao ultimatum, nema mnogo preispitivanja ni distrakcija ni emotivnih ni moralnih, nema lutanja i traženja i otprilike to i jeste recept za tu vrstu pravolinijskog uspeha za te svaštojed osobe, bilo bi tako i da je izabrala nešto drugoy, verovatno. 

slazem se. ima mnogo, pogotovo medju manje radikalnima, primjera kako ambicija, zelja za moci ili uspjehom dovedu do pozicije, cak u okviru iste biografije jednom prosocijalne, a drugi put devijantne ili rusilacke.

• +1 1
Posted
1 hour ago, morgana said:

za tim fonom je vladala pomama 90ih jer je primao malo studenata, a doslovno u svakoj oblasti koju je pokrivao su ga sisali vec postojeci fakulteti. ne znam zasto to sad pisem :D

fon je preteca, pa onda bk, pa megatrend, pa sveeeee...

• +1 3
Posted (edited)

prilog za biografiju 2

članak se poziva na intervju dumanovića iz NIN-a (15. april 2021. godine)

„Znam da je u januaru 2017. svakog dana odlazila kod Aleksandra Vučića. Uostalom, odlazila je u zgradu Vlade Srbije kod premijera i to je bilo evidentirano na prijavnici. Vučić je Dijanu Hrkalović nametnuo Nebojši Stefanoviću. Iako ona kasnije jeste stvorila i odnos sa Stefanovićem“, rekao je Dumanović, koji je sada predsednik Saveta za borbu protiv kriminala Pokreta Oslobođenje, za novi broj nedeljnika NIN.

Dumanović je rekao i da „ne zna zašto je stalno odlazila kod Aleksandra Vučića, ali zna i da je bila na stalnoj vezi i sa Andrejem Vučićem“.

prilog za biografiju 3 u spojleru 

"ja sam srpkinja iz like. moja porodica je iz sela doljani. moj deda petar, otac mog oca, ubijen je na današnji dan u oluji..."

Spoiler

Capture.JPG.f5d5d8e4fc9f39173539e7984750133b.JPG

Edited by pt 2.0
  • +1 1
  • Hvala 2
Posted

Čuvena Čubaka "i meni su ustaše ubile člana familije" linija odbrane i podizanja popularnosti

Posted

A sad valjda po tabloidima (Objektiv) prozivaju Dumanovića da je njen čovek zato što je Dijanin advokat bio i u njegovom advokatskom timu.

Spoiler

• Hvala 1
Posted (edited)

A Star is Born: Serbian edition

:fantom:

pdR83QV.jpg
CumL4Xo.jpg

5xG7X7u.jpg
V7czvOm.jpg

Gdy9LiQ.jpg

Edited by mraki
Posted