morgana Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 (edited) 3 minutes ago, James Marshall said: Obično ti što ne znaju šta bi ne studiraju kao da su na Vojnoj akademiji pa mozda se misli na osjecaj subordinacije u odnosu na profesora, nije ni prva ni poslednja s tim karakterom, nema tu egzotike uopste ali ide uz naknadni karakter partijskog vojnika Edited October 19, 2021 by morgana 2
Milošica Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 (edited) 7 minutes ago, James Marshall said: Obično ti što ne znaju šta bi ne studiraju kao da su na Vojnoj akademiji 5 minutes ago, Milosh76 said: Ili upisu prava Meni je sada prva asocijacija na to FON - Menadžment Inače imam super ekipu tamo, a znam i nekoliko super profesora(super su likovi, ne znam kakvi su profesori), nego samo konstatujem. Edited October 19, 2021 by Milošica
morgana Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 za tim fonom je vladala pomama 90ih jer je primao malo studenata, a doslovno u svakoj oblasti koju je pokrivao su ga sisali vec postojeci fakulteti. ne znam zasto to sad pisem 2
Taihoskopija Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 (edited) 34 minutes ago, morgana said: ali ide uz naknadni karakter partijskog vojnika Meni se to sve savršeno uklapa u slagalicu: vojnička disciplina, strog i ludački fokus, kristalno čista ambicija i uspeh kao ultimatum, nema mnogo preispitivanja ni distrakcija ni emotivnih ni moralnih, nema lutanja i traženja i otprilike to i jeste recept za tu vrstu pravolinijskog uspeha za te svaštojed osobe, bilo bi tako i da je izabrala nešto drugoy, verovatno. Edited October 19, 2021 by Taihoskopija 1
morgana Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 17 minutes ago, Taihoskopija said: Meni se to sve savršeno uklapa u slagalicu: vojnička disciplina, strog i ludački fokus, kristalno čista ambicija i uspeh kao ultimatum, nema mnogo preispitivanja ni distrakcija ni emotivnih ni moralnih, nema lutanja i traženja i otprilike to i jeste recept za tu vrstu pravolinijskog uspeha za te svaštojed osobe, bilo bi tako i da je izabrala nešto drugoy, verovatno. slazem se. ima mnogo, pogotovo medju manje radikalnima, primjera kako ambicija, zelja za moci ili uspjehom dovedu do pozicije, cak u okviru iste biografije jednom prosocijalne, a drugi put devijantne ili rusilacke. 1
precog Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 1 hour ago, morgana said: za tim fonom je vladala pomama 90ih jer je primao malo studenata, a doslovno u svakoj oblasti koju je pokrivao su ga sisali vec postojeci fakulteti. ne znam zasto to sad pisem fon je preteca, pa onda bk, pa megatrend, pa sveeeee... 3
pt 2.0 Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 (edited) prilog za biografiju 2 članak se poziva na intervju dumanovića iz NIN-a (15. april 2021. godine) „Znam da je u januaru 2017. svakog dana odlazila kod Aleksandra Vučića. Uostalom, odlazila je u zgradu Vlade Srbije kod premijera i to je bilo evidentirano na prijavnici. Vučić je Dijanu Hrkalović nametnuo Nebojši Stefanoviću. Iako ona kasnije jeste stvorila i odnos sa Stefanovićem“, rekao je Dumanović, koji je sada predsednik Saveta za borbu protiv kriminala Pokreta Oslobođenje, za novi broj nedeljnika NIN. Dumanović je rekao i da „ne zna zašto je stalno odlazila kod Aleksandra Vučića, ali zna i da je bila na stalnoj vezi i sa Andrejem Vučićem“. prilog za biografiju 3 u spojleru "ja sam srpkinja iz like. moja porodica je iz sela doljani. moj deda petar, otac mog oca, ubijen je na današnji dan u oluji..." Spoiler Edited October 19, 2021 by pt 2.0 1 2
James Marshall Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Čuvena Čubaka "i meni su ustaše ubile člana familije" linija odbrane i podizanja popularnosti
Lena Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 A sad valjda po tabloidima (Objektiv) prozivaju Dumanovića da je njen čovek zato što je Dijanin advokat bio i u njegovom advokatskom timu. Spoiler 1
dillinger Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 https://www.index.hr/vijesti/clanak/vucic-uhicenjem-dijane-hrkalovic-pokusava-skrenuti-paznju-s-puno-vece-afere/2311971.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d 1 1
mraki Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 (edited) A Star is Born: Serbian edition Edited October 19, 2021 by mraki
Time Crisis Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Silueta ministra skoro neprepoznatljiva 2
gospa buba Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 a jel moze dijana njih da tuzi za ovo?sent from novi mnogo jak bubamoto. 1 1 1
Filozof manijak Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Jedino telegraf, jer nisu stavili upitnik 3
Recommended Posts