Caligula Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 13 minutes ago, djeneralche said: Ja bih stvarno uzeo sa rezervom sve sto Koluvija prica, ono malo sto sam video u razgovoru sa bizonom mi deluje kao pomerena/poremecena osoba, mozda ne za hospitalizaciju ali uz dovoljno inputa sa strane cak i to. Dakle ja bi voleo da u Vremenu procitam transkript: Andrej: Zdravo Koluvija ... Koluvija: Zdravo Andrej ... A jeste vala, Andrej nema minimum tri postpejd telefona na koja se odaziva sa "Andrej, balavoga brat"
James Marshall Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Zanima me kakav je to mentalni sklop koji psihologiju studira kao vojnik, ono, očigledno nije išla da to studira da bi pomagala drugima 1
morgana Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 jebiga i radovan karadzic je bio u pomazucoj profesiji. na poslovima asistirane smrti, jel.
gospa buba Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Zanima me kakav je to mentalni sklop koji psihologiju studira kao vojnik, ono, očigledno nije išla da to studira da bi pomagala drugima [emoji38]ol:to ce sad biti malo i legendice, inspirisane njenim naknadnim vratolomnim uspehom.ne kazem bez osnova, ali 1/1 preterivanje. da sam postala ministarka obrazovanja, samo bi me ogovarali, a da sam i otrovala pomocnika, bila bih apsolutno fokusirana zver [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
James Marshall Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 1 minute ago, morgana said: jebiga i radovan karadzic je bio u pomazucoj profesiji. na poslovima asistirane smrti, jel. Radovan je bio i ostao budaletina, ali je makar karijeru počeo u fudbalskom klubu u struci, plus je imao neke pokušaje pjesništva i imao je mesijanski kompleks koji ga je odveo u ratne zločine. Da ne pričam o opštem utisku aljkavosti (lične) koji je ostavljao. Opet prije nešto nego što bih očekivao od studenta psihologije nego nekog pitomca Vest Pointa ili člana Legije stranaca u nastajanju.
Milošica Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 4 minutes ago, James Marshall said: Zanima me kakav je to mentalni sklop koji psihologiju studira kao vojnik, ono, očigledno nije išla da to studira da bi pomagala drugima Dosta ljudi studira psihologiju, pa i medicinu(psihijatriju) jer ih zanimaju tajne prostorije ljudskog mozga i srca, a ne iz humanih razloga. I odlični su u tom poslu. 7
James Marshall Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Just now, Milošica said: Dosta ljudi studira psihologiju, pa i medicinu(psihijatriju) jer ih zanimaju tajne prostorije ljudskog mozga i srca, a ne iz humanih razloga. I odlični su u tom poslu. Znam i to je ono što je vrlo uznemirujuće, Hrkalovićka je tako i djelovala u prvom dijelu karijere, kakav li je lom došao pa je ušla u ovu Instagram fazu, to bi mogle njene kolege sa faksa da izučavaju
morgana Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 (edited) ma do tih profesionalnih izbora moze da se dodje iz x pravaca, neko voli da pomaze ili da analizira i razumije, neko da lijeci sebe, treci vole prestiz profesije, cetvrti sertifikat za mijesanje u tudji zivot i hijerarhicnost uloge itd Edited October 19, 2021 by morgana 2
villiem Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 9 minutes ago, James Marshall said: Zanima me kakav je to mentalni sklop koji psihologiju studira kao vojnik, ono, očigledno nije išla da to studira da bi pomagala drugima Mnogi tako studiraju, pomazu sebi al ne idu popodne na tekme sa huliganima, tu je neka razlika, valjda.
gospa buba Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 ma do tih profesionalnih izbora moze da se dodje iz x pravaca, neko voli da pomaze ili da analizira i razumije, neko da lijeci sebe, treci vole prestiz profesije, cetvrti sertifikat za mijesanje u tudji zivot itdpeti jer ne znaju shta bi a neshto mora.sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
morgana Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 1 minute ago, gospa buba said: peti jer ne znaju shta bi a neshto mora. sent from novi mnogo jak bubamoto. naravno
James Marshall Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Obično ti što ne znaju šta bi ne studiraju kao da su na Vojnoj akademiji
gospa buba Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 shto ne bi. prihvati se chovek svachega [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
Recommended Posts