Filozof manijak Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 ^^ To se zove rodna ravnopravnost i zastupljenost žena u upravnim strukturama.
mraki Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 Nego, kad smo kod ovih napada na Nebojšu, da li je ikad iko pomenuo i drugu mu blisku saradnicu, gospodju Popović Ivković?
gospa buba Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 njoj je valjda momak sredio da je ne diraju? sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Caligula Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 5 hours ago, Sludge Factory said: Jel to Sentin mali? Vucic da ne zna ko je Sentin mali? Pojma nema covek. Da li je btw. istina ovo o odlikovanju?
gospa buba Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 shto da ne. on josh nije odlikovao samo tebe i mene [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
Hamlet Strašni Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 17 minutes ago, gospa buba said: ma naravno. @hamlet, isto ma naravno. zajednichko je jedino da njihove moci proizilaze iz moci nekih drugih ljudi. da li umeju neshto da rade? ne. mislim, ovaj ili onaj djak generacije. aj da se ne zezamo ol: sent from novi mnogo jak bubamoto. Па добро, Зорана је 2001. године докторирала на Економском факултету из области енергетике и радила је у ЕПС-у 10 година. Са те стране она је формално легит експерт. Није исто са клинком од 27 година која је завршила психологији па се запослила у БИА. 3
Caligula Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 3 hours ago, Redoran said: Pri tome ja uopšte ne mislim da je ona tu bila nekakav bos ili mozak, običan pion za stavljanje na isturen položaj untar establišmenta. Dok je korisna, korisna je. Pa nije ni realno drugacije. Niti se preporucila iskustvom niti znanjem, jedino sto je mogla da ima kao adut su veze sa ortacima iz podzemlja i ropska poslusnost/odanost. Ona izgleda jedino i samo kao pouzdana veza izmedju Mutavih Nevolja sa jedne i ovih lucifera u odelima iz SNSa sa druge strane.
Caligula Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 9 minutes ago, gospa buba said: shto da ne. on josh nije odlikovao samo tebe i mene ol: sent from novi mnogo jak bubamoto. mene je hteo al sam odbio
Lena Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 15 minutes ago, Caligula said: Da li je btw. istina ovo o odlikovanju? https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1746365 "...sam ga je Vučić lično odlikovao na Dan policije u maju 2018. godine Zlatnom zvezdom za zasluge u borbi protiv narkomanije i prodaje droge." 1
SNARC Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 2 minutes ago, Lena said: https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1746365 "...sam ga je Vučić lično odlikovao na Dan policije u maju 2018. godine Zlatnom zvezdom za zasluge u borbi protiv narkomanije i prodaje droge." Da je samo znao tada..da mu sapne.."Cuj mali..super je ovo..i matori ti je bio super..angazuj se ti, samo cepaj...ali nemoj da preterujes brate..nemoj..radi ali sa merom"
mraki Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 20 minutes ago, gospa buba said: njoj je valjda momak sredio da je ne diraju? sent from novi mnogo jak bubamoto. Lično ne bih imao ništa protiv da i tu rospiju malo provuku kroz tabloidno blato…
ragasto Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 6 minutes ago, SNARC said: Da je samo znao tada..da mu sapne.."Cuj mali..super je ovo..i matori ti je bio super..angazuj se ti, samo cepaj...ali nemoj da preterujes brate..nemoj..radi ali sa merom" .Verovatno ne bi vredelo pošto je Senta jr. pokazao zavidan nivo profesionalizma. 1
gospa buba Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 Па добро, Зорана је 2001. године докторирала на Економском факултету из области енергетике и радила је у ЕПС-у 10 година. Са те стране она је формално легит експерт. Није исто са клинком од 27 година која је завршила психологији па се запослила у БИА.i to je tachno.a sad su obe doktorke meni je zorana i dalje ozbiljnija shtetochina. i trenutno i dugorochno. kad sam je vec uvela u prichu. ekspertkinja za kojom ostaje pustosh. ova klinka samo nije stigla. brze se zivi. prashtajte trolovanje sent from novi mnogo jak bubamoto.
SNARC Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 3 minutes ago, ragasto said: .Verovatno ne bi vredelo pošto je Senta jr. pokazao zavidan nivo profesionalizma. Za momka sam cuo prvi put pre nekih 10 ili 15 godina, od ortaka koji je sa njim bio na akademiji ili kako se vec ta njihova skola zove. Naravno, prva asocijacija za sve je bio njegov otac..ali ga je ovaj moj ortak izdvojio kao lika koja je merna jedinica za maksimalan trud, spremnost, zalaganje. Nahvalio ga je kao da mu je rodjeni. Nisam se mnogo iznenadio kad sam, nakon izbijanja frke oko Jovanjice, cuo dokle je dogurao i sta je uradio. Jedan od onih koji mogu da budu corner stone drzave ako ova ekipa ikad pandrkne. 1
Filozof manijak Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 2 minutes ago, gospa buba said: a sad su obe doktorke 1
Recommended Posts