Skyhighatrist Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Šta je ovo po gradu jbt, panduri zaustavljaju buseve, ulaze i čekiraju sve redom, uključujući vozače (!), imaju spiskove neke u rukama...
radisa Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 1 minute ago, Skyhighatrist said: Šta je ovo po gradu jbt, panduri zaustavljaju buseve, ulaze i čekiraju sve redom, uključujući vozače (!), imaju spiskove neke u rukama... Traze uticajne tviterase koji pisu protiv vlasti? 1
jms_uk Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 9 minutes ago, Skyhighatrist said: Šta je ovo po gradu jbt, panduri zaustavljaju buseve, ulaze i čekiraju sve redom, uključujući vozače (!), imaju spiskove neke u rukama... Traze dokumenta na uvid?
Skyhighatrist Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Neam pojma, evo kaže sin kad je on naišao malopre, taman su kupili barikade i puštali saobraćaj, sve na Voždovcu kod Transporta... Ja naleteo oko 10 kod Kalenića
gospa buba Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 ja se vozam odjutros i nishta [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
Lo Zingaro Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Ovo s institualizacijom narko kartela bi mogla biti prva ozbiljna stvar da neko od zapadnih dadilja odluci da ga skloni. Ne secam se nijednog slucaja u svetu gde su narkoklike predugo trajale makoliko bile korisne u datim trenucima. 1
gospa buba Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 bile su mu tetke, presekle vrpcu na novom klozetu, posle otishle kuci. sve pet.sent from novi mnogo jak bubamoto.
Filozof manijak Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Dobro su i prošle, mogao ih je vođati da pleve korov po plantažama, Vulin stajl
Mil@n Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 Ovog lika sa Vulinom na fotki znam tipa ceo život. Doduše, ne pamtim kada sam ga video, a i kako ću, treba odgojiti toliko vutre..
askeladden Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 30 minutes ago, lo zingaro said: Ovo s institualizacijom narko kartela bi mogla biti prva ozbiljna stvar da neko od zapadnih dadilja odluci da ga skloni. Ne secam se nijednog slucaja u svetu gde su narkoklike predugo trajale makoliko bile korisne u datim trenucima. Montenegro? 1
Lena Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 https://rs.n1info.com/vesti/vucic-nisam-branio-koluviju-uskoro-ce-se-saznati-istina/ „Osim što mislim da je važno da se ispita to što je on govorio, jer ako kažete da je policajac rekao to i to, a taj policajac kaže nisam i policajac ode na detektor laži i pokaže se da je Koluvija lagao, mi ćemo reći da je Koluvija lagao. Onda ćemo reći da je to izmislio neko iz bivšeg režima“, izjavio je Vučić za TV Pink na kraju posete Ujedinjenim Arapskim Emiratima. 1 2
Zverilla Posted October 3, 2021 Posted October 3, 2021 2 hours ago, radisa said: Traze uticajne tviterase koji pisu protiv vlasti? Zašto i kome smeta što policija radi svoj posao!? Garant predstava za Mileta, eto jurimo , zaustavljamo, kontrolisemo. A zna se - krem srpskog kriminala najviše voli nedeljom da sedne u raspali 511 i obrne par krugova bez karte, da ga vide drugari kako se bahati 1 1
Recommended Posts