radisa Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 1 minute ago, Moća said: Koji majndset oni razmisljaju svi da ce ziveti gde hoce i da im niko ne moze nista. Mislim i taj je bez mozga kad tolike godine radi to sto radi i nema nikakvu nekretninu a to opet dovodi do toga da je indijanac koji ne zna prioritete. Ko Kristijan sto jede govna ko da je Korleone a ovamo se prizetio zeni na gajbu. Ne znate biznis... Nekretnina je dvostruki problem... Prvo, murija može da te tamo traži i nađe, a drugo, bitnije, to je trošak, ukrckaš 200-300K para, a to je zamajac za biznis, ako ne za bisznis, onda bar za kurve i sopstvene potrebe... A stan, ne mora ni da se plaća... 2
pacey defender Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 jujuju, ja sam tek sada skapirao da je zora dobricanin advokatica koluvije. inace, dobricanin je predstavnica advokatske komore srbije u drzavnom vecu tuzilaca, koje ima nadleznost da kadrira po javnim tuzilastvima (njena suprotna strana u krivicnim predmetima). divno. 2
Peter Fan Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 2 hours ago, pacey defender said: jujuju, ja sam tek sada skapirao da je zora dobricanin advokatica koluvije. inace, dobricanin je predstavnica advokatske komore srbije u drzavnom vecu tuzilaca, koje ima nadleznost da kadrira po javnim tuzilastvima (njena suprotna strana u krivicnim predmetima). divno. A kakav je tek kalibar ljudi kao sto je ovaj advokat sto je dosao po "samo jednu torbu"? Sljam koji zasluzuje posebno mjesto u paklu.
Ludi Žika Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 5 hours ago, pacey defender said: jujuju, ja sam tek sada skapirao da je zora dobricanin advokatica koluvije. inace, dobricanin je predstavnica advokatske komore srbije u drzavnom vecu tuzilaca, koje ima nadleznost da kadrira po javnim tuzilastvima (njena suprotna strana u krivicnim predmetima). divno. Zajedno sa Bizonom i sedi tamo i brani Kuluviju...
Desmond Bojčinski Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 21 hours ago, vememah said: Ceo niz: Meni jača vest od hapšenja bahatog srednjemafijaškog kadra da su sa njim digli i inspektora sbpok i jednog iz bie. Inače obojica iz Lončarovog obezbeđenja, kako kaže direktno rs
James Marshall Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Veće je čudo da i taj treći nema neku značku 5
askeladden Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 3 hours ago, James Marshall said: Veće je čudo da i taj treći nema neku značku Mora jedan OG krimos da bude.
Uskebasi Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 11 hours ago, Ludi Žika said: Zajedno sa Bizonom i sedi tamo i brani Kuluviju... Koji je predsednik Odbora za pravosuđe koji bira i sudije. Tako da je ovaj dobro pokriven 1
pacey defender Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 14 minutes ago, Uskebasi said: Koji je predsednik Odbora za pravosuđe koji bira i sudije. Tako da je ovaj dobro pokriven A samim tim i član Visokog saveta sudstva. 1
gospa buba Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 bash nebojsha? ministar i chlan glavnog odbora? taj nebojsha? chije chedo taj objektiv?sent from novi mnogo jak bubamoto.
omiljeni Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 dok Jovo Bakić okleva, Slina se polako iz drugog plana nameće za vođu ustanka. latentno što se ono kaže. 1 1
kud u maglu Simoviću Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 1 minute ago, gospa buba said: chije chedo taj objektiv? julovskotm izvesna dragana stupar glodur, govedo mama je kao dekan farmaceutskog fakulteta i član direkcije jula ubudžila na tv politiku kad su drmali da dete radi nešto, da uči posao posle je propala u zemlju, ako se ne računaju neke opskurne redakcije za koje niko nije čuo sve dok nije nastao objektiv ološ 1 3
radisa Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 19 minutes ago, mraki said: Ajmo, nova tura… Pošto Lažu i kad lažu, dr Nebojša, nema nikakve veze sa Marinikom... Verovatno nema ni VBA, to bi Peca i Milovan već pisali...
Filozof manijak Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Sin Nebojša popečitelj vojni - Mariniki VBA dostavlja informacije. Pametnome prosečnoj dozi Srbende dosta!
Recommended Posts