Jump to content

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

1 minute ago, Moća said:

Koji majndset oni razmisljaju svi da ce ziveti gde hoce i da im niko ne moze nista. Mislim i taj je bez mozga kad tolike godine radi to sto radi i nema nikakvu nekretninu a to opet dovodi do toga da je indijanac koji ne zna prioritete. Ko Kristijan sto jede govna ko da je Korleone a ovamo se prizetio zeni na gajbu.

Ne znate biznis...

Nekretnina je dvostruki problem... Prvo, murija može da te tamo traži i nađe, a drugo, bitnije, to je trošak, ukrckaš 200-300K para, a to je zamajac za biznis, ako ne za bisznis, onda bar za kurve i sopstvene potrebe... A stan, ne mora ni da se plaća... :fantom:

• Replies 4.6k
  • Views 477.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Time Crisis
    Time Crisis

Puštena je niz vodu kad su otkrili da ima pravu diplomu

• nemogući ste, imajte bar malo poštovanja prema organizovanom kriminalu i zipujte ta preganjanja. koga boli dupe da li više mrzite vuletića ili čovića (na primer) - svi do jednog ste subjektivni, a oni

• slepa živana
    slepa živana

+1 došla na temu da probam da shvatim, a jedino što sam shvatila da srpski kriminalac rmba ko konj, tribine, građevine, distibucija, džipovi, izbori, protesti... da sam krimilac, molila bih 

Posted Images

jujuju, ja sam tek sada skapirao da je zora dobricanin advokatica koluvije. inace, dobricanin je predstavnica advokatske komore srbije u drzavnom vecu tuzilaca, koje ima nadleznost da kadrira po javnim tuzilastvima (njena suprotna strana u krivicnim predmetima). divno.

2 hours ago, pacey defender said:

jujuju, ja sam tek sada skapirao da je zora dobricanin advokatica koluvije. inace, dobricanin je predstavnica advokatske komore srbije u drzavnom vecu tuzilaca, koje ima nadleznost da kadrira po javnim tuzilastvima (njena suprotna strana u krivicnim predmetima). divno.

A kakav je tek kalibar ljudi kao sto je ovaj advokat sto je dosao po "samo jednu torbu"? Sljam koji zasluzuje posebno mjesto u paklu.

5 hours ago, pacey defender said:

Zajedno sa Bizonom i sedi tamo i brani Kuluviju...

21 hours ago, vememah said:

Ceo niz:

Meni jača vest od hapšenja bahatog srednjemafijaškog kadra da su sa njim digli i inspektora sbpok i jednog iz bie. Inače obojica iz Lončarovog obezbeđenja, kako kaže direktno rs

Veće je čudo da i taj treći nema neku značku

3 hours ago, James Marshall said:

Veće je čudo da i taj treći nema neku značku

Mora jedan OG krimos da bude.

11 hours ago, Ludi Žika said:

Zajedno sa Bizonom i sedi tamo i brani Kuluviju...

Koji je predsednik Odbora za pravosuđe koji bira i sudije. Tako da je ovaj dobro pokriven

14 minutes ago, Uskebasi said:

Koji je predsednik Odbora za pravosuđe koji bira i sudije. Tako da je ovaj dobro pokriven

A samim tim i član Visokog saveta sudstva.

Ajmo, nova tura…

FAehIBBWUAUIibn?format=jpg&name=small
FAehHzBXIAIF9Y_?format=jpg&name=360x360

bash nebojsha? ministar i chlan glavnog odbora? taj nebojsha? :unsure:

chije chedo taj objektiv?

sent from novi mnogo jak bubamoto.

dok Jovo Bakić okleva, Slina se polako iz drugog plana nameće za vođu ustanka. latentno što se ono kaže.

1 minute ago, gospa buba said:

chije chedo taj objektiv?

julovskotm

izvesna dragana stupar glodur, govedo

mama je kao dekan farmaceutskog fakulteta i član direkcije jula ubudžila na tv politiku kad su drmali da dete radi nešto, da uči posao

posle je propala u zemlju, ako se ne računaju neke opskurne redakcije za koje niko nije čuo sve dok nije nastao objektiv

ološ

19 minutes ago, mraki said:

Ajmo, nova tura…

FAehIBBWUAUIibn?format=jpg&name=small
FAehHzBXIAIF9Y_?format=jpg&name=360x360

Pošto Lažu i kad lažu, dr Nebojša, nema nikakve veze sa Marinikom...

Verovatno nema ni VBA, to bi Peca i Milovan već pisali... :fantom:

Sin Nebojša popečitelj vojni - Mariniki VBA dostavlja informacije.

Pametnome prosečnoj dozi Srbende dosta!