Amos Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 ID je vrhunski film, preporuka svima za gledanje, samo nema baš mnogo veze sa ovom našom trenutnom situacijom. 2
đorđe geprat Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 7 hours ago, Tihajeza said: Vulinove sise OK, zez je zez.ja sam ozbiljno pitao za mišljenje. ko je ovde sretan do piškenja u gaće što se slikao sa ovim drugim? meni izgleda, po facama, govoru tele, pozi .... da je voolin taj srećković. setih se one fotke, budućeg mladoženje sa ekipom. pa je On rekao kako su ti drugi bili počašćeni da se slikaju s malim. a na slici izgleda sve kontra. zato pitah.
Krcun Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 (edited) 18 hours ago, kud u maglu Simoviću said: tekst iz 2005. koji plastično opisuje začetak kancera https://www.vreme.com/cms/view.php?id=424676 pa onda kako se razvio ceo slučaj https://www.google.com/amp/s/www.blic.rs/a-m-p-article%3fuuid=36d5632b-cc6e-5c6b-b309-cfd0d75eb016&type&id=PULS_CMS-Article-36d5632b-cc6e-5c6b-b309-cfd0d75eb016&gem_id=ctfqmAdE.9nElM6kyJu34Kbjjy0sM0O1V3IF8aH4JqH.V7&tpv=MOBILE_VESTI/HRONIKA&tdv=BLIC_RS/blic/vesti/hronika/ART Hrvatin evidentno jeste bolid, ali ovo ubistvo iz 2005. nema veze sa kriminalom nego sa tim koliko covek moze da zastrani ako ga "pojede" tribina. Ubistvo se dogodilo jer su Invalidi na jednom forumu prozivali vodje radovaca, oni naravno nisu mogli znati ko to pise imenom i prezimenom te su napravili sacekusu u rakovici i ubili decka ni krivog ni duznog. Inace to nije jedini put da se u realnom svetu desavaju ozbiljna sranja zbog pisanja na internetu, ali o tome ne bih. Edited August 23, 2021 by Krcun 3
zmanic Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 Stvarno, kako se niko od pretendenata na vlast ne seti rešavanja ovog zla. Da Marinika obeća reinkarnaciju zakona i prakse Margaret Tačer, mislim da bi utrostučila svoje procente na sledećim izborima.
Lena Posted August 24, 2021 Posted August 24, 2021 https://birn.rs/tuzilastvo-ponovo-odbilo-da-birn-u-dostavi-dokumenta-o-smrti-vladimira-cvijana/ Za razliku od prvog rešenja u kom je kao obrazloženje navedeno da je informacija o Cvijanovoj smrti već objavljena u medijima, u novom rešenju fokus tužilaštva je na „ugrožavanju prava na privatnost“ preminulog i članova njegove porodice.
Lena Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 https://rs.n1info.com/vesti/dve-majke-po-pravdu-u-strazbur-istinu-o-sinovima-u-srbiji-ne-mogu-da-saznaju/ Advokat majki Mare Halabrin i Sanje Mihajlović, čiji su sinovi jedan ubijen, a jedan nestao u obračunu klanova povezanih sa Veljkom Belivukom, Vladimir Todorić, žaliće se Evropskom sudu za ljudska prava zbog kršenja prava na život i na efektivnu istinu. „U ime porodica podnećemo predstavku Evropskom sudu za ljudska prava zbog kršenja prava na život i načela prava na efektivnu istinu i za to imamo obilje dokaza i siguran sam da će poput sličnih slučajeva u Rusiji i u Turskoj, gde su države dopuštale egzekucije određenih ljudi zbog političkog mira, mira na ulicama, da će reagovati. Nama je neophodna internacionalizacija ovog problema, jer institucije i tužioci i sudije su previše mali i uplašeni da bi izašli na kraj sa ovom mašinerijom užasa i strahote koja je napravljena u Srbiji u proteklih pet godina“, rekao je advokat Vladimir Todorić. 7
halloween Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 (edited) Koja esencija KDP kad se otkrije neki težak zločin, pa novinari intervjuišu komšinice okrivljenog, a one će (parafraza): Ko bi rekao, svima se lepo javljao na hodniku. Može 1™. https://objektiv.rs/vest/781150/sin-uglednog-lekara-mucio-silovanog-mladica-komsinica-otkrila-koji-problem-je-imao-veljin-vojnik/?utm_source=novosti.rs&utm_medium=exchange Edited August 26, 2021 by halloween
kud u maglu Simoviću Posted August 26, 2021 Posted August 26, 2021 45 minutes ago, msv said: mučeni bata gašić, radi kao dragstor ni sunu svadbu ne može da sprema
pt 2.0 Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 (edited) Fizički napali Hamptija?! “Vladimir Vuletić izjavio je da večeras, za Betu, da su ga na istočnoj tribini stadiona Partizan fizički napala dva lica, koja kao da su ga čekala, uz reči „je li ukusan Goksi“ i udarali.” Edited August 27, 2021 by pt 2.0
theanswer Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Bože kakav retard, šta je očekivao da će da se desi posle te izjave.
James Marshall Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 "meni, univerzitetskom profesoru" Pa počni da se ponašaš kao jedan
Filozof manijak Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Moram reći da mi ovi vaši komentari liče na "što je žrtva silovanja nosila mini suknju". Kakve veze ima šta je izjavio, to ne znači da je trebalo dva mandrila da ga biju na javnom događaju. Zar je fokus na debelom pedofilu, a ne na idiotioma koji napadaju ljude na punoj tribini? Baš me zanima epilog, koliku će kaznu enforceri dobiti na sudu... 2
radisa Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Malo sam prelistao poslednji Izvor istine™... Osim gomile gluposti, u tekstu Pece Popoviće ima deo gde kaže da u presretnutoj komunikaciji preko Skaja ima deo gde se spominju susreti sa Šefom/Žvalavim(to je kao nerazjašnjeno ko je iz kominikacije na Skaju) i da jedan korespondira sa događajima oko RTS-a kad je Vučić gostovao a ovi lemali okupljene građane... Jel' ima negde da se Žvalavi™ spominje u transkriptima sa Skaja, a da je neko pisao o tome, osim Tabloida? Pokušo sam da nađem, ali osim izmišljenog razgovora između Velje i njegovog advokata, koji je DJV prezentovo na Pinku, nigde ne mogu da nađem Velja + Žvalavi....
Recommended Posts