Jump to content

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

naprotiv, mislim da je taj olos zaposlen tu da bi vrsio/li uticaj na nekakve javne nabavke i izvlacenje para.

konkretno, paralela sa bgd putem - koliko vec godina orgija umivenija ekipa sa severa, cisto sumnjam da medju ljudima u tehnickoj pripremi tendera, tenderskoj komisiji i sl. ne sedi neki ovakav.

samo sto je ta ekipa premazanija/starija i potkupljena/ucenjena (mada iskreno ne znam ko koga tu drzi ya yaya) jer se sever uvek percipirao kao nekakav nosilac promene.

i jeste verovatno, ali su opako failovali '89/90. a precednik voli taj preokret, jer borovo selo, glina i arkan.

Edited by holden kolfild
slova

• Replies 4.6k
  • Views 476.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Time Crisis
    Time Crisis

Puštena je niz vodu kad su otkrili da ima pravu diplomu

• nemogući ste, imajte bar malo poštovanja prema organizovanom kriminalu i zipujte ta preganjanja. koga boli dupe da li više mrzite vuletića ili čovića (na primer) - svi do jednog ste subjektivni, a oni

• slepa živana
    slepa živana

+1 došla na temu da probam da shvatim, a jedino što sam shvatila da srpski kriminalac rmba ko konj, tribine, građevine, distibucija, džipovi, izbori, protesti... da sam krimilac, molila bih 

Posted Images

Nema potrebe da sede u tenderskoj komisiji da bi vršili “uticaj” na nju. Stave jednog koji zna i nekoliko čika/ teta koji će da potpišu šta im se donese. 

moze i tako. jednostavnije je.

On 11. 8. 2021. at 14:49, Svarog said:

Ja ne kapiram: deo si kriminalne grupe koja je u ozbiljnim poslovima na najvišem nivou, takoreći imate monopol, tu su neki milioni-kamioni, fotke sa besnih ima-se-može-se provoda... ali ipak moraš da se zaposli u državnom preduzeću? Šta je to, neki backup plan (ako krimi posao pukne a ti ne budeš deo ekipe koja plati glavom) ? Da budeš kreditno sposoban (a šta je onda sa tim silnim kešom) ? Stvarno ne kapiram.

Da mu ide radni staz, zbog penzije :lolol:

Moram ovo ovde

5293453051bbd4a45f8736982dcea58a.jpg

Korice za autobiografiju.

• Popular Post

neka joj već jednom neko pokloni knjigu koju nije napisao bukovski, za ime boga...

Има ту једна квака. Ако је ВЈТ предузело неке радње у вези са смрћу онда су ти подаци тајни и не могу ићи у јавност док траје поступак.

On 11. 8. 2021. at 19:49, Jumanji said:

Moram ovo ovde

5293453051bbd4a45f8736982dcea58a.jpg

Uffffff, dobih vrbopuc momentalno :wub:

Sem ako nije koncept ovo sa Bukovskim, nekakav ironični trol ili tako nešto, onda je ovo forsiranje Bukovskog blamčina neopjevana, ali, naspram sveca i tropar.

Za koju li je priliku ovaj biznis look, pošto na saslušanje ide u helankama i patikama? :unsure:

Surova dominacija 

On 12. 8. 2021. at 10:23, James Marshall said:

Sem ako nije koncept ovo sa Bukovskim, nekakav ironični trol ili tako nešto, onda je ovo forsiranje Bukovskog blamčina neopjevana, ali, naspram sveca i tropar.

Diksi je do skoro bila i zgodna i lepa..odlucna, ambiciozna, beskrupulozna..Ali po svemu ostalom sto znam o njoj, rekao bih ne previse obrazovana.

Smem neku paricu da stavim da ona misli da je Bukovski ruski pisac.

Doktorirala na Filozofskom… :fantom:

Edited by mraki