holden kolfild Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 (edited) naprotiv, mislim da je taj olos zaposlen tu da bi vrsio/li uticaj na nekakve javne nabavke i izvlacenje para. konkretno, paralela sa bgd putem - koliko vec godina orgija umivenija ekipa sa severa, cisto sumnjam da medju ljudima u tehnickoj pripremi tendera, tenderskoj komisiji i sl. ne sedi neki ovakav. samo sto je ta ekipa premazanija/starija i potkupljena/ucenjena (mada iskreno ne znam ko koga tu drzi ya yaya) jer se sever uvek percipirao kao nekakav nosilac promene. i jeste verovatno, ali su opako failovali '89/90. a precednik voli taj preokret, jer borovo selo, glina i arkan. Edited August 11, 2021 by holden kolfild slova 1
Hamlet Strašni Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 Nema potrebe da sede u tenderskoj komisiji da bi vršili “uticaj” na nju. Stave jednog koji zna i nekoliko čika/ teta koji će da potpišu šta im se donese.
de Sisti Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 4 hours ago, Svarog said: Ja ne kapiram: deo si kriminalne grupe koja je u ozbiljnim poslovima na najvišem nivou, takoreći imate monopol, tu su neki milioni-kamioni, fotke sa besnih ima-se-može-se provoda... ali ipak moraš da se zaposli u državnom preduzeću? Šta je to, neki backup plan (ako krimi posao pukne a ti ne budeš deo ekipe koja plati glavom) ? Da budeš kreditno sposoban (a šta je onda sa tim silnim kešom) ? Stvarno ne kapiram. Da mu ide radni staz, zbog penzije 4
Popular Post pt 2.0 Posted August 11, 2021 Popular Post Posted August 11, 2021 neka joj već jednom neko pokloni knjigu koju nije napisao bukovski, za ime boga... 5 10
Hamlet Strašni Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Има ту једна квака. Ако је ВЈТ предузело неке радње у вези са смрћу онда су ти подаци тајни и не могу ићи у јавност док траје поступак.
Filozof manijak Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 14 hours ago, Jumanji said: Moram ovo ovde Uffffff, dobih vrbopuc momentalno 1
James Marshall Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Sem ako nije koncept ovo sa Bukovskim, nekakav ironični trol ili tako nešto, onda je ovo forsiranje Bukovskog blamčina neopjevana, ali, naspram sveca i tropar.
mraki Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 Za koju li je priliku ovaj biznis look, pošto na saslušanje ide u helankama i patikama? 1
SNARC Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 5 minutes ago, James Marshall said: Sem ako nije koncept ovo sa Bukovskim, nekakav ironični trol ili tako nešto, onda je ovo forsiranje Bukovskog blamčina neopjevana, ali, naspram sveca i tropar. Diksi je do skoro bila i zgodna i lepa..odlucna, ambiciozna, beskrupulozna..Ali po svemu ostalom sto znam o njoj, rekao bih ne previse obrazovana. Smem neku paricu da stavim da ona misli da je Bukovski ruski pisac. 1
mraki Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 (edited) Doktorirala na Filozofskom… Edited August 12, 2021 by mraki
Recommended Posts