bradilko Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 45 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: neće insta ništa da reši. to im je način komunikacije, zato sam i pitao. on je ovom fotkom nešto rekao/poručio 1 fotografija = 1000 reči, a mladitm vole šteta što nema tiktok ko sićve e poznavaoci, koje je vozilo u pitanju? pa da. ovim pokazuju da se ne plase odmazde. ako je npr ovaj pas tj ta sorta sluzi za otkrivanje droge moze da bude i znam sta si radio proslog leta (sa narko klanovima) ili je mozda pas dobijen na poklon od nekog vaznog iz fbi-ja 🙃 zvalava kurotresina se dobro preznojava i to se vidi po zestokoj kampanji a opet ne hapsi ovo dvoje sto bi on obicno uradio. ne ide u dobrom smeru ova prica po njega. jasno je svakom da je bio povezan sa klanom ovog belivuka sto licno sto preko druga rosavog koji se druzi sa njegovim sinom. a i ovaj auto mi ne lici da je sluzbeni i slina u bermudicama je cini se novija slika. ja zadovoljan ako ova afera bez skorog kraja dodatno oslabi zvalavu kurotresinu. 1
Ayatollah Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 30 minutes ago, radisa said: Jel ovo uopšte snimak iz Srbije? Mutna je slika, koja je radnja iza? Ja nisam siguran da ta pozadina nije umontirana u sliku. Uopšte mi ne deluje kao njen deo. 1
Time Crisis Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 44 minutes ago, desboj said: Koji je ovo auto? Po količini prostora pozadi i gomili dugmića na vratima, nešto od visoke klase, da li a8, bmw 7 i slično, svejedno
gospa buba Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 kako bre to drzi tog psa sent from novi mnogo jak bubamoto.
Mark Rothko Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: Znači na nogama su karirane čarape i gumene sandale 100% Hipster. 2
kud u maglu Simoviću Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 5 minutes ago, Ayatollah said: Ja nisam siguran da ta pozadina nije umontirana u sliku. Uopšte mi ne deluje kao njen deo. mislim da je u pitanju ona folija za zatamnjenje stakala. sitan raster
pt 2.0 Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 (edited) Ima li neka dobra duša da nam prenese ceo tekst francuskog Le Monde o kojem tvituje Marinika Tepić? Dans les Balkans, les gangs au cœur d’un système d’Etat Par Rémy Ourdan Publié le 30 juillet 2021 à 14h02, mis à jour hier à 16h20 Edited August 1, 2021 by pt 2.0
bradilko Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 1 minute ago, pt 2.0 said: Ima li neka dobra duša da nam prenese ceo tekst francuskog Le Monde o kojem tvituje Marinika Tepić? Dans les Balkans, les gangs au cœur d’un système d’Etat Par Rémy Ourdan Publié le 30 juillet 2021 à 14h02, mis à jour hier à 16h20 ihh za sekund si me preduhitrila 😉 1
msv Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 10 minutes ago, bradilko said: ovo je rols rojs. nikako merc, bmv ili audi. Najviše mi liči na A8 1
pt 2.0 Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 54 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: my 2 c mislim da se neša sasro od straha 2019. kada je bio na sastanku u fbi, 100% je čuo razgovore koji su duboko inkriminišući po vučića. vrativši se kući, rekao je šta imaju ameri, a ludak ga je fiksirao pošto je jedini pouzdano zna “koliko su ovom krvave ruke” on sad ne zna šta da štiti, dal svoju glavu na ramenima ili tapiju na trgovinu projektila iz krušika. što ga više budu napadali veća je verovatnoća da ćemo saznati šta je psihopata pričao sa bjelivukomtm gde je diksara u tvojih 2c?
mraki Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 (edited) Evo malo da razbijem temu… Edited August 1, 2021 by mraki
Peter Fan Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 (edited) 23 minutes ago, bradilko said: ovo je rols rojs. nikako merc, bmv ili audi. jok, A8 i to par godina star Edited August 1, 2021 by Peter Fan msv vec odgovorio
kud u maglu Simoviću Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 (edited) epizodistkinja. mutavi je uvalio u mup kod sline, nestala posle sastanka sa fbi ne verujem da ima ikakav škakljivi materijal(fbi), možda nešto za danila ja duboko verujem da postoji snimljen razgovor belivuka i psihopate u kome me apsolutno ništa ne bi iznenadilo da čujem. ni da je rekao da cvijanom nahrane dunvske somove e @pt 2.0 Edited August 1, 2021 by kud u maglu Simoviću 2 1
bradilko Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Just now, Peter Fan said: jok, A8 i to par godina star da. moja greska. @msv isto pogodio
Recommended Posts