pt 2.0 Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 1 minute ago, gospa buba said: verovatno, ali mislim da su oni svi na samom pochetku bili neshto drugo. pa sa demokratama neshto trece, pa sada neshto n+1, posle niza iteracija, svako je izvukao iz sebe ono shto mu najbolje radi posao, a njega samog najlepeshe ulepshava kad se pogleda u ogledalo. ovaj prosto nije stigao tako daleko. moguće. ja ne verujem da se ljudi mnogo menjaju. ne postaje se govno tako lako. vesić je, rekla bih, zadat. čude me ljudi kao što je siniša mali. on je mogao (valjda) da zarađuje relativno solidan novac od svog znanja. ali da ne širim sad temu... 1 minute ago, gospa buba said: ne bih ja osudjivala vrv. ne osuđujem je (posebno ne za smrt), samo konstatujem lošu pedagošku procenu i potez. (ja nisam mislila da sam na svom, nego sam od DS+ kadra naglavačke pobegla u nemačku, ogorčena takođe. ali ja sam nebitna, teško da ću poludeti kad do sada nisam, a još je manje verovatno da ću ući u politiku.)
gospa buba Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 15 minutes ago, pt 2.0 said: moguće. ja ne verujem da se ljudi mnogo menjaju. ne postaje se govno tako lako. vesić je, rekla bih, zadat. čude me ljudi kao što je siniša mali. on je mogao (valjda) da zarađuje relativno solidan novac od svog znanja. ali da ne širim sad temu... ne osuđujem je (posebno ne za smrt), samo konstatujem lošu pedagošku procenu i potez. (ja nisam mislila da sam na svom, nego sam od DS+ kadra naglavačke pobegla u nemačku, ogorčena takođe. ali ja sam nebitna, teško da ću poludeti kad do sada nisam, a još je manje verovatno da ću ući u politiku.) sve se razumemo. samo shto sam ja ubedjena da se ljudi na vlasti menjaju, i shto su vishe, to se vishe menjaju i to ireverzibilno.
namenski Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 2 minutes ago, gospa buba said: sve se razumemo. samo shto sam ja ubedjena da se ljudi na vlasti menjaju, i shto su vishe, to se vishe menjaju i to ireverzibilno. Ima raznih skola misljenja, narod kaze: дај некоме влас' па ћеш да видиш какав је... A premudri Aristotel: svaka vlast kvari, a apsolutna apsolutno... Tako nekako...
Anonymous Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 30 minutes ago, pt 2.0 said: moguće. ja ne verujem da se ljudi mnogo menjaju. ne postaje se govno tako lako. vesić je, rekla bih, zadat. čude me ljudi kao što je siniša mali. on je mogao (valjda) da zarađuje relativno solidan novac od svog znanja. ali da ne širim sad temu... ne osuđujem je (posebno ne za smrt), samo konstatujem lošu pedagošku procenu i potez. (ja nisam mislila da sam na svom, nego sam od DS+ kadra naglavačke pobegla u nemačku, ogorčena takođe. ali ja sam nebitna, teško da ću poludeti kad do sada nisam, a još je manje verovatno da ću ući u politiku.) Kog znanja? Onom na kom je uradio doktorat?
pt 2.0 Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 10 minutes ago, Anonymous said: Kog znanja? Onom na kom je uradio doktorat? onog koje su mu priznavali profesori sa osnovnih studija govoreći da je bio odličan student, te da je time nejasnije zašto je posegnuo za plagiranjem...
Anonymous Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 E tu je muka. Nekakvo znanje je defitivno stekao (sudeći po biografiji), ali kad je došlo do doktorata onda ide potvrđeni plagijat. Lik sa potvrđenim plagijatom ne bi trebalo više da ima šta da traži u struci. Uostalom videćemo jednog dana kad ga maknu iz politike i ukoliko preživi sve što će posle doći, da li će ga neko ozbiljan angažovati. 1
Frank Pembleton Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 E pa sad, kvalitet[emoji769] čoveka koji se naljuti na DS pa ode u zagrljaj Tomi.Šta nije znao kod koga ide? .... Shiit has hit the fan!
Hamlet Strašni Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Снежана Маловић се вратила у тужилаштво да буде стручни сарадник. Оливер Дулић је радио као ортопед у КЦВ ваљда. Мислим да се дост ДСС министара вратило на факс или на посао. И Гаша рецимо...
gospa buba Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 (edited) 3 minutes ago, Hamlet Strašni said: Снежана Маловић се вратила у тужилаштво да буде стручни сарадник. Оливер Дулић је радио као ортопед у КЦВ ваљда. Мислим да се дост ДСС министара вратило на факс или на посао. И Гаша рецимо... dobri primeri, drago mi je da je tako. Edited March 20, 2021 by gospa buba
Frank Pembleton Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 E tu je muka. Nekakvo znanje je defitivno stekao (sudeći po biografiji), ali kad je došlo do doktorata onda ide potvrđeni plagijat. Lik sa potvrđenim plagijatom ne bi trebalo više da ima šta da traži u struci. Uostalom videćemo jednog dana kad ga maknu iz politike i ukoliko preživi sve što će posle doći, da li će ga neko ozbiljan angažovati.Koga?Sinišu malog?Pa on već ima firmu u oblasti fin konsaltinga koja je duboko u mnogim korporacijama... .... Shiit has hit the fan!
Anonymous Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 12 minutes ago, Frank Pembleton said: Koga? Sinišu malog? Pa on već ima firmu u oblasti fin konsaltinga koja je duboko u mnogim korporacijama... .... Shiit has hit the fan! Pa kad je ministar finansija, naravno da će svaka korporacija želeti upravo njega za konsultanta, i ja bih isto. Videćemo to znanje kda se makne van politike, sumnjam da će mu biografija ići putem Đelićeve.
napadaj Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Imao je on dobre poslove i pre SNS, a biografija mu je bila impresivna što se tiče obrazovanja, do tog nesrećnog "doktorata".Kapiram da je ekstremno pohlepan.
mraki Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Šta je moglo biti tako impresivno u njegovom obrazovanju do doktorata? Ok, bio je dobar student, šta još? Neke medjunarodne nagrade, stipendije? Pitam, ne znam...
gospa buba Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 2 minutes ago, mraki said: Šta je moglo biti tako impresivno u njegovom obrazovanju do doktorata? Ok, bio je dobar student, šta još? Neke medjunarodne nagrade, stipendije? Pitam, ne znam... pa dobro, verovatno ko i ovaj cvijan, ostavljao dobar utisak bistrog i sposobnog choveka, to su uvek pozeljni saradnici, ako mislish neshto da radish... 1
pbg12345 Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 1 hour ago, Hamlet Strašni said: Снежана Маловић се вратила у тужилаштво да буде стручни сарадник. Оливер Дулић је радио као ортопед у КЦВ ваљда. Мислим да се дост ДСС министара вратило на факс или на посао. И Гаша рецимо... ali ne pircamo o dss, vec o ds kadrovima
Recommended Posts