May 21, 20177 yr Author Ne bi Turci uzeli ni ove godine da se nije igralo u Istanbulu, apsolutno ne pije vodu to sto si napisao. na osnovu cega? jbg, i ja sam bio za oly ali sta vredi kad je fener jak ko zemlja i trenutno u vrhunnskoj formi. sve im se skockalo i mislim da ne bi izgubili pa gde god da ih posaljemo da igraju
May 21, 20177 yr Bravo za našu petoricu :) A sad Bogdan na miru sa titulom Evrolige pravac NBA da se igra košarke :) Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
May 21, 20177 yr Udoh igrač za velike utakmice... naklon do poda za performans. MVP turnira lagano Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
May 21, 20177 yr Zoc bogotac. Brutalna zavrsnica od cetvrtfinala do ovoga veceras Kakvu spoljnu liniju ima Srbija jbt...
May 21, 20177 yr Kalina: Nemojte da se kladite protiv mene! :) Edit: au, kako psuje uživo :( Edited May 21, 20177 yr by J-♣
May 21, 20177 yr Bravo za Zelimira i igrace Fenera. Zasluzili su ovu titulu. Pohavel za sve nase, Bogana, Kalinu (ne razumem mu ovaj intervju na kraju, ponadao sam se da se sprda, ali ipak ne ), Jana, Nikolu. Meni posebnoi drago sto je Datome zaigrao kad je bilo najpotrebnije. Udo zasluzeno MPV, kakav igrac. U najkracem :hail:
May 21, 20177 yr Dogodine u Beogradu. jedan od mučnijih momenata kad je govno nikodijević primio onu loptu od hida + želimir obradović je bog otac evropske košarke
May 21, 20177 yr Žoc je najveći sportski radnik u nas ikada. Taj čovek je apsolutni kralj svega. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk