May 21, 20177 yr Gruzijac sabija mada ga je crnac lepo zalepio pred kraj kad su mogli da pridju na -3, steta. Razneli ih ovi trojkama u zadnjoj i to sve iz cistih pozicija, ispadali su Megini klinci opasno. To je skola koju mora da plati, sledeci put u takvoj situaciji ce ici s obe ruke "jako i do samog kraja".
May 21, 20177 yr Djordi opet palamudi o nekim promenama, hoce da batali vajld kartu i da vrati London Tauerse u elitno takmicenje gde im je i mesto. I suptilno ga spustio FIBI i LŠ.
May 21, 20177 yr bilo bi mi zao zbog kaline i bogdana da izgubi fener, ali brate ne mogu za njih da navijam. toliko para su upucali + nigde turcina u ekipi, skroz su antipaticni.
May 21, 20177 yr bilo bi mi zao zbog kaline i bogdana da izgubi fener, ali brate ne mogu za njih da navijam. toliko para su upucali + nigde turcina u ekipi, skroz su antipaticni. Meni glavni razlog sto sam za Oly. Drugi je Spanulis.
May 21, 20177 yr Kako je robija lud, jbtDa pogled može da ubije :D Kako je fiksirao sudiju nakon faula Bogdana :) Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka