Svarog Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Gruzijac sabija mada ga je crnac lepo zalepio pred kraj kad su mogli da pridju na -3, steta. Razneli ih ovi trojkama u zadnjoj i to sve iz cistih pozicija, ispadali su Megini klinci opasno. To je skola koju mora da plati, sledeci put u takvoj situaciji ce ici s obe ruke "jako i do samog kraja".
goofs Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Djordi opet palamudi o nekim promenama, hoce da batali vajld kartu i da vrati London Tauerse u elitno takmicenje gde im je i mesto. I suptilno ga spustio FIBI i LŠ.
SleeperSleep Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 bilo bi mi zao zbog kaline i bogdana da izgubi fener, ali brate ne mogu za njih da navijam. toliko para su upucali + nigde turcina u ekipi, skroz su antipaticni.
Svarog Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 bilo bi mi zao zbog kaline i bogdana da izgubi fener, ali brate ne mogu za njih da navijam. toliko para su upucali + nigde turcina u ekipi, skroz su antipaticni. Meni glavni razlog sto sam za Oly. Drugi je Spanulis.
arheolog1981 Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Kako je robija lud, jbtDa pogled može da ubije :D Kako je fiksirao sudiju nakon faula Bogdana :) Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Giggsy Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Kako tipicno za Oly da nekako ubace u zadnjem napadu ????
Recommended Posts