radisa Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 robija kipi, glupe greske pri kraju. Ma Lamonika pravi dramu da se priča o njemu... Ono je bio faul nad Bogdanom...
Giggsy Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 (edited) Jeziva utakmica Kaline i Udoha. Opet duel dvojice bivsih prijatelja koji se mrze. Ubice Fener Oly u finalu, em su blji, em je Zoc penicilin za ove kroz celu karijeru. Bilo bi neizvesnije da je CSKA proso Edited May 19, 2017 by Giggsy
ZokiAsov Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Mocni Fener rutinski, real nije ni pripretio. Uzima robija.
Kreator Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Znam da bi po onoj glupoj navijačkoj podjeli trebalo da navijam za CSKA, ali moram priznat da mi je ovaj Oly baš simpatičan +1. printezis je kralj. Ali u finalu zna se, napred Fener, napred Željko !!!
spaceploitator Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 (edited) doncic je najobicniji hezonja. nidje veze sem horoskopskog znaka kalina i udoh samo minutipo van igre, bogovi Edited May 19, 2017 by spaceploitator
J-♣ Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Znam da bi po onoj glupoj navijačkoj podjeli trebalo da navijam za CSKA, ali moram priznat da mi je ovaj Oly baš simpatičan Kad neka ekipa odustane od individualnog pa i kolektivnog jajarenja, na putu je da postane simpatična tj. cenjena široj publici. jednog dana će i Real valjda biti simpatičan
Joe D Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 (edited) Kalinic nije napravio pogresan potez za 38 minuta u igri na obe strane terena. A finta sa vezivanjem pertle je potez meca. Edited May 19, 2017 by Joe D
Goranz Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 A Bogdanović odigrao profesorski na pleju, 6 izgubljenih lopti ali zato 1 asistencija.
cvrlle Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 bravo za kalinu ali mudou apsolutno svaka cast steta sto nije pribelezio jos dve asistencije
Timmy Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Dobra polufinala. Navijao sam za Tea, ali su ponovo svojojm bezbudoscu izgubili od tima sa mudima. Spanulis je bog otac kosarke. NIje da to treba isticati, ali moram. Real se previse usredsredio na Bogdana, sto je Fener obilato znao da iskoristi i u principu resio utakmicu jos na pocetku. Bilo je logicno da Real zablista u nekom trenutku, ali sam Ljuj, uz period Kerola, su ipak p[reslabi za mocni Fener. Kalina jebo kevu, Udo takodje. Bogdan i Jan isto odlicni. Iznenadilo me hladno rukovanje Zelimira i Lasa na kraju. Ko zna sta tek tu ima... Finale ce biti dosadno. Odmacice Fener 10-20 u prvom i zadrzace to do kraja. Nisu oni CSKA da prospu. Oliju svaka cast, jest da ne mogu da ih smislim, ali ljudi igraju kosarku i cestitke na tome. Finale je veliki uspeh za njih i ove godine Turci napokon dobijaju prvaka Evrope.
Recommended Posts