Jump to content
IGNORED

Euroleague 2016/17 - prvi put liga!

cvrlle

Euroleague 16/17  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• levi

51

• Zli Gli

45

• bradilko

45

• cvrlle

44

Top Posters In This Topic

Posted

robija kipi, glupe greske pri kraju.

Posted

robija kipi, glupe greske pri kraju.

Ma Lamonika pravi dramu da se priča o njemu...

Ono je bio faul nad Bogdanom...

Posted (edited)

Jeziva utakmica Kaline i Udoha.

Opet duel dvojice bivsih prijatelja koji se mrze. Ubice Fener Oly u finalu, em su blji, em je Zoc penicilin za ove kroz celu karijeru. Bilo bi neizvesnije da je CSKA proso

Edited by Giggsy
Posted

Mocni Fener rutinski, real nije ni pripretio. Uzima robija.

Posted

Znam da bi po onoj glupoj navijačkoj podjeli trebalo da navijam za CSKA, ali moram priznat da mi je ovaj Oly baš simpatičan

+1.

printezis je kralj.

Ali u finalu zna se, napred Fener, napred Željko !!!

Posted (edited)

doncic je najobicniji hezonja.

nidje veze sem horoskopskog znaka

kalina i udoh samo minutipo van igre, bogovi

Edited by spaceploitator
Posted

Znam da bi po onoj glupoj navijačkoj podjeli trebalo da navijam za CSKA, ali moram priznat da mi je ovaj Oly baš simpatičan

Kad neka ekipa odustane od individualnog pa i kolektivnog jajarenja, na putu je da postane simpatična tj. cenjena široj publici.

jednog dana će i Real valjda biti simpatičan

Posted (edited)

Kalinic nije napravio pogresan potez za 38 minuta u igri na obe strane terena.

A finta sa vezivanjem pertle je potez meca.

Edited by Joe D
Posted

Imao jedinu izgubljenu loptu u 2/4

Posted

A Bogdanović odigrao profesorski na pleju, 6 izgubljenih lopti ali zato 1 asistencija.

Posted

bravo za kalinu ali mudou apsolutno svaka cast :Hail: steta sto nije pribelezio jos dve asistencije

Posted

Dobra polufinala. Navijao sam za Tea, ali su ponovo svojojm bezbudoscu izgubili od tima sa mudima. Spanulis je bog otac kosarke. NIje da to treba isticati, ali moram. 

Real se previse usredsredio na Bogdana, sto je Fener obilato znao da iskoristi i u principu resio utakmicu jos na pocetku. Bilo je logicno da Real zablista u nekom trenutku, ali sam Ljuj, uz period Kerola, su ipak p[reslabi za mocni Fener. Kalina jebo kevu, Udo takodje. Bogdan i Jan isto odlicni. Iznenadilo me hladno rukovanje Zelimira i Lasa na kraju. Ko zna sta tek tu ima...

Finale ce biti dosadno. Odmacice Fener 10-20 u prvom i zadrzace to do kraja. Nisu oni CSKA da prospu. Oliju svaka cast, jest da ne mogu da ih smislim, ali ljudi igraju kosarku i cestitke na tome. Finale je veliki uspeh za njih i ove godine Turci napokon dobijaju prvaka Evrope.
Posted

Mega se od 14h bori za finale