Ivo Petović Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Barnjani nije bio ovoliko živahan od sezone kad sam ga poslednji put imao u fantaziju i kad je davao preko 20 (a to je bilo pre nekih 6 godina).
fandorin Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Izvanredna Baskonija, verovatno najbolji skauting na svetu.
Nikodije Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 tek je sest kola proslo, a tabela vec daje naznake ko ce uci u plej of. otprilike ovih osam sto su sada na prvih osam mesta, cini mi se da je tako i najrealnije da bude i na kraju.
Nemanja Posrbica Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Pre nego što je počela liga EL mislio sam da Fenerbahceu ovo možda i najmanje odgovara. Duga sezona gde manje-više mora da stalno igraju na visokom nivou ako žele da budu u prvih 4 pred doigravanje, a kratka rotacija (9 igrača) gde apsolutno nema poverenje ni u jednog turskog igrača. Hersek, Uruglu i Mahmutoglu igraju manje nego prošle sezone ili je to makar moj utisak. Njih će verovatno umor najviše da sakati, a svaka povreda će biti problem.
Malvo Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Efes dao Uniksu 50 poena za 15 minuta, ljudi samo trce i pucaju kucaju, ovi mucenici ne mogu nista da odbrane, poceli da ostavljaju otvorene suteve za tri, pa sta bude.
Ivo Petović Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Prvi put liga po meni za sada pun pogodak. Vrhunski ugođaj, možda ima nade za EL.
Kanzas siti zez Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 +1 I iznenadjujuce veliki broj meceva sa oko 200 poena. Veliki broj vrhunskih napadaca igra u EL ove sezone, i koliko god igra u odbrani moze biti poezija, ipak publiku najvise kupuje kad neki Lengford krene da sipa u seriji. Ipak, najvise mi se dopada veliki broj dubokih rostera, pre je to bio slucaj sa 3-4 tima, sada desetak timova ima veoma kvalitetne duboke rostere.
Timmy Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 A PPP ne veruje. Jasno bilo da je ovo ocajan potez.
levi Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 I iznenadjujuce veliki broj meceva sa oko 200 poena. Nije ni to idealno. 200 poena treba da se postiže na 48 min, nisu to Amerikanci slučajno izračunali Znači na 40 min je optimalno oko 170 poena, po 85 svaka ekipa, to je najbolja košarka
levi Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Barca se grozno muči protiv odbrane Olimpiakosa Napapirčili su nekako 25 poena za poluvreme, teškom mukom
Heaviside Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 I Itudis igrao totalni small ball u 4/4 protiv Blata. Higins na 4, Kurbanov na 5 u jenom trenutku. Mala razlika je da nije morao da izbaci najboljeg igrača na utakmici da bi to uradio. Al ono, izgleda da je to protiv ovih stvarno optimalno game theory-wise.
Malvo Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Feldin :D Igrao covek savrsenu utakmicu i onda totalno pomracenje za pola minuta.
Moća Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 I ipak imaju sansu za izjednacenje. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Recommended Posts