kipo Posted March 26, 2023 Author Posted March 26, 2023 Luke Kelly bogotac. Jebena steta sto nema vise snimaka sa ove svirke
Kampokei Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 Nije zanrovski irska muzika, ali bend jeste irski, a i pesma je posvecena Irskoj (navodno pevacev guilt trip zbog toga sto zivi u inostranstvu):
ragasto Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 Nek se sad neko pojavi sa čašom neidentifikovanog pića i upaljenom cigarom koju otrese na pod u prvih 20sekundi pesme u direktnom prenosu...baš da vidim kako bi prošao.
Moonwalker Posted September 4 Posted September 4 Spoiler Muzej irskog rock’n’roll u Dublinu. Mesto gde se puno toga moze naci i cuti o Thin Lizzy, Phill Lynotr, U2, Rory Galager, Sinead O’Connor, Enia. Lik koji je govori je generacija sa U2 i isao je sa njima u skolu, a i svirao. Vrlo je zanimljiv. Neverovatan narod su Irci, zive za muziku i muzikom komuniciraju sa svetom. Bolje fore domacina su bile ko od slavnih muzicara preko prvog mora (Liverpul, Mancester) ima i irsko poreklo i samim ti odakle talenat . Inace imaju obicaj da ma koliko popularni sviraju u svom gradu na ulici za Bozic. Jedne godine su cini mi se bili zajedno Sinead i Bono. https://irishrocknrollmuseum.com Jos slika u sledecem postu. 3 1
Moonwalker Posted September 4 Posted September 4 (edited) Spoiler Gore se vidi poster za koncert Nirvane koji je trebalo da bude 8. aprila ‘94., ali nikad nije odrzan jer je Kurt Kobejn izvrsio samoubistvo. Kazu da postoje samo jedan takav poster. Vidi se i funkcionalan studio Phil Lynott-a, zaostavstina muzeju nakon smrti njegove majke. Mislim da se studio povremeno rentira. Tu su i njegove gitare i neki odevni i licni predmeti. U zgradi preko puta se nalazi vrlo lepo mesto za svirke. Vodic ili domacin, Alan mu je ime, je sjajan jer je i sam muzicar deo tog miljea i poznaje ga odlicno. U prethodnom postu se nalazi U2 soba u kojoj su spremili neke od svojih albuma. Sad ja sam malo fan i Thin Lizzy i Gary Moore (severni Irac iz Belfasta) i U2 sa pocetka karijere. Kada sam osamdesetih dobila odgovor od njihovog fan kluba na kucnu adresu, tata mi rekao - nemoj da mi IRA zakuca na vrata No, definitivno je mesto koje vredi videti za ljubitelje rocka. Pa akp se zadesite u Dablinu, topla preporuka, posebno dok je Alan domacin. Edited September 4 by Moonwalker 2
Recommended Posts