samo_opusteno Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Bice zajebana ta prva za nas pogotovo ako zavrsimo bez poraza pa se pojaca pritisak da smo apsolutni favorit. Da se ne desi kao Drazenova Cibona kad je imala 22-0 pa ispala u polufinalu od Zvezde. Vec neko vreme prizeljkujem nas poraz u Aba, nije od epohalnog znacaja ali cisto da se ne prica vise o tome.
Nikodije Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 (edited) ocekujem poraz u subotu u zagrebu. verujem da nam svakako vise odgovara da cedevita bude druga, a ne buducnost. a cedevita ce biti druga ako dobije sve do kraja, a imaju lagan raspored posle zvezde Edited January 22, 2019 by Nikodije
Apollo Creed Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Najviše nam odgovara da Cedevita bude četvrta i treba tome težiti.
Nikodije Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 (edited) to je nemoguce jer imaju bolji medjusobni skor sa partizanom. pre ce buducnost da bude cetvrta Edited January 22, 2019 by Nikodije
Apollo Creed Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Može i to. Uvek bih pre birao Cedevitu ili Budućnost u dve, nego Prtzn. Mada je svejedno, mi ovo nećemo osvojiti, pa nećemo.
theanswer Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 10 hours ago, Nikodije said: ocekujem poraz u subotu u zagrebu. verujem da nam svakako vise odgovara da cedevita bude druga, a ne buducnost. a cedevita ce biti druga ako dobije sve do kraja, a imaju lagan raspored posle zvezde što bi vam to više odgovaralo? isti k. vama je bitno ko je četvrti, ko da cedevita ima kao neku prednost domaćeg terena pa će da dobije budućnost ako bude druga
Nikodije Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 (edited) pa vece su im sanse da dobiju buducnost ako imaju prednost terena nego ako nemaju. mislim da buducnost jedina moze da nas dobije u plej of seriji, posebno u eventualnom finalu, partizan i cedevita ne mogu. uz pretpostavku da debeli midzet nece igrati u plej ofu, kao sto mislim da nece Edited January 23, 2019 by Nikodije
samo_opusteno Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Moze nas Partizan dobiti na 2 dobijene. Na 3 malo teze ali na 2 je moguće, nismo tolika masinerija. Cedevita ne verujem da nas može dobiti u seriji bez prednosti domaceg terena.
Joe D Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 zvezdi nije ambicija da se takmici za bilo kakav trofej ove godine, vec da ostvaruje necije snove o bavljenju kosarkom, to je valjda postalo jasno svakome u zvezdi i tako otprilike i igraju. tako da partizan ima sve sanse da prodje i nadam se da ce umeti da ih iskoristi.
theanswer Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 (edited) 7 hours ago, Nikodije said: pa vece su im sanse da dobiju buducnost ako imaju prednost terena nego ako nemaju. mislim da buducnost jedina moze da nas dobije u plej of seriji, posebno u eventualnom finalu, partizan i cedevita ne mogu. uz pretpostavku da debeli midzet nece igrati u plej ofu, kao sto mislim da nece koliko veće? ako misliš da je budućnost sposobna da dobije u pioniru u finalu pred 7k ljudi, ne vidim što ne bi mogli da dobiju cedevitu u gostima u polufinalu jednu od dve utakmice Edited January 23, 2019 by theanswer
pbg12345 Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 (edited) pa dobro, al on kaze nesto drugo, da je buducnost u po aba kuci maltene nepobediva, tako da cedevita kao treca ne bi tu imala sta da trazi kao druga, bez obzira na slab domaci teren, samom cinjenicom da se ne odlucuje u moraci imaju nesto vece sanse Edited January 23, 2019 by pbg12345
levi Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 posle 10 god foruma, na košarkaškom topicu se raspravlja da li su veće šanse za prolaz sa domaćim terenom ili ne hvala svima koji su to omogućili
Recommended Posts