Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

Какав fail Јошила (27Pts 31Val) на крају текме КРК-ИГО 69-71

Понављам, симпатична екипа ИГО још сад кад их води Гаги Николић, биће зај'бан такмац!

Штета што нису узели скалп Звезди...

:Hail:

Tek izasaoniz povrede i vec najbolji na terenu :Hail:

Za izgubljenu loptu su krivi saigraci sto nisu prisli coveku pod pritiskom :fantom:

rooster, roaster..  jbg

rstr.jpg

On 26.12.2018. at 0:50, booyaka said:

Kako sada izgleda forma timova najpravednije finale je između Zvezde i Cdv, i zdušno se nadam da će se ono i ostvariti. Mega je treći tim, a za četvrto mesto će se boriti Budućnost, Partizan i FMP.

Gde nestade ovaj vrsni znalac, ne viđam ga nešto u poslednje vreme... 

nepravedno banovan! :(

Mogla bi ovo biti odlična utakmica.

Rimac je ok posložio ekipu, posle onog ludila na startu sezone, jedino ne kapiram zašto su ostavili tanko poziciju centra, čak i da je Banić zdrav

Pulen ne vadi

Mrzi me da kopam po onom prošlom mandatu u Cedeviti, al mi deluje da je nekako vitkiji, mršaviji

Edited by Garnirung

ako ceda dovede jos jednog pismenog visokog, moce ozbiljno da uzdrma futuru u plej ofu, cak i sa trece pozicije, pogotovo sto ce  futuri 1/2 abe biti  preklopljeno sa el.. :coffee:

3 minutes ago, Shaq said:

ako ceda dovede jos jednog pismenog visokog, moce ozbiljno da uzdrma futuru u plej ofu, cak i sa trece pozicije, pogotovo sto ce  futuri 1/2 abe biti  preklopljeno sa el.. :coffee:

Ako izgube danas. može Futura lako da gekne i na četvrto mesto, pa da idemo na njih u 1/2.

Što i ne mora da bude nešto loše

Ako Budućnost dobije biće nemoguće  pretpostaviti kako će se poređati od 2. do 4. mesta. 

Lično bih najradije Cedevitu u polufinalu, bez obzira na ganjanje sa Amelijom. 

Edited by fandorin

Odlično se jure i jedni i drugi. Čini mi se da odlično sutiraju večeras, fali Budućnosti one agresije, vidi se da stranci troše loptu. I dalje sam u šoku da Norris Cole igra aba ligu.. 

4 minutes ago, fandorin said:

Ako Budućnost dobije biće nemoguće  pretpostaviti kako će se poređati od 2. do 4. mesta. 

Lično bih najradije Cedevitu u polufinalu, bez obzira na ganjanje sa Amelijom. 

Pusticemo Cedevitu naredno kolo. Neka bude Cedevita druga... :)

5 minutes ago, Garnirung said:

Ako izgube danas. može Futura lako da gekne i na četvrto mesto, pa da idemo na njih u 1/2.

Što i ne mora da bude nešto loše

slazem se, mada i da izgube danas, tesko da bi zavrsili na cetvrtom mestu..