January 18, 20196 yr Какав fail Јошила (27Pts 31Val) на крају текме КРК-ИГО 69-71 Понављам, симпатична екипа ИГО још сад кад их води Гаги Николић, биће зај'бан такмац! Штета што нису узели скалп Звезди...
January 18, 20196 yr Tek izasaoniz povrede i vec najbolji na terenu Za izgubljenu loptu su krivi saigraci sto nisu prisli coveku pod pritiskom
January 19, 20196 yr On 26.12.2018. at 0:50, booyaka said: Kako sada izgleda forma timova najpravednije finale je između Zvezde i Cdv, i zdušno se nadam da će se ono i ostvariti. Mega je treći tim, a za četvrto mesto će se boriti Budućnost, Partizan i FMP. Gde nestade ovaj vrsni znalac, ne viđam ga nešto u poslednje vreme...
January 21, 20196 yr Rimac je ok posložio ekipu, posle onog ludila na startu sezone, jedino ne kapiram zašto su ostavili tanko poziciju centra, čak i da je Banić zdrav Pulen ne vadi Mrzi me da kopam po onom prošlom mandatu u Cedeviti, al mi deluje da je nekako vitkiji, mršaviji Edited January 21, 20196 yr by Garnirung
January 21, 20196 yr ako ceda dovede jos jednog pismenog visokog, moce ozbiljno da uzdrma futuru u plej ofu, cak i sa trece pozicije, pogotovo sto ce futuri 1/2 abe biti preklopljeno sa el.. :coffee:
January 21, 20196 yr 3 minutes ago, Shaq said: ako ceda dovede jos jednog pismenog visokog, moce ozbiljno da uzdrma futuru u plej ofu, cak i sa trece pozicije, pogotovo sto ce futuri 1/2 abe biti preklopljeno sa el.. :coffee: Ako izgube danas. može Futura lako da gekne i na četvrto mesto, pa da idemo na njih u 1/2. Što i ne mora da bude nešto loše
January 21, 20196 yr Ako Budućnost dobije biće nemoguće pretpostaviti kako će se poređati od 2. do 4. mesta. Lično bih najradije Cedevitu u polufinalu, bez obzira na ganjanje sa Amelijom. Edited January 21, 20196 yr by fandorin
January 21, 20196 yr Odlično se jure i jedni i drugi. Čini mi se da odlično sutiraju večeras, fali Budućnosti one agresije, vidi se da stranci troše loptu. I dalje sam u šoku da Norris Cole igra aba ligu..
January 21, 20196 yr 4 minutes ago, fandorin said: Ako Budućnost dobije biće nemoguće pretpostaviti kako će se poređati od 2. do 4. mesta. Lično bih najradije Cedevitu u polufinalu, bez obzira na ganjanje sa Amelijom. Pusticemo Cedevitu naredno kolo. Neka bude Cedevita druga...
January 21, 20196 yr 5 minutes ago, Garnirung said: Ako izgube danas. može Futura lako da gekne i na četvrto mesto, pa da idemo na njih u 1/2. Što i ne mora da bude nešto loše slazem se, mada i da izgube danas, tesko da bi zavrsili na cetvrtom mestu..