Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

ma nece niko igrati samo 24, tu ce em ekipe koje igraju evropu, em ima playin, PO

mene nervira sto nema onog pregleda svih klubova pojacanja/odlasci sto ima svake godine na sajtu ABA

ubacice jos verovatno

borac i split za sad jedini od starosedelaca ne rade nista po pitanju rostera

bas ce biti sranje ako se borac raspadne sad kad ima solidnu (mladu) osnovu

• Replies 9.6k
  • Views 649.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Dacu Nikolicu stigao nalaz iz Turske. Ne mora na terapije i moze da se vrati kosarci cim se oporavi od operacije jer je malo usporen posle zahvata na mozgu. Ali svakako odlicna vijest...

• objavila cedolimpija da je ziga dobro nema posledica pada, prikljucio se saigracima u hotelu (iz srbije idu u rumuniju gde u sredu igraju evrokup)

Posted Images

borac ce odigrati 26 utakmica max u aba, i onda cekati da se ukljuci u domacu ligu.

aba sajt je los i generalno slabo rade na mrezama, moralo bi to bolje.

meni je ok aba sajt

do pre neku godinu liga je imala 14 klubova i 26 kola

voleo bih naravno da ima vise, al jbg

ne znam kako grci, oni imaju 12 klubova, to je jedina liga koju igraju, jbt 22 kola to je bas malo

Oli i PAO još pokvareniji od naših blizanaca koji su skratili aba, maksimalno se štede u domaćoj ligi da im ne bi smetala u evropskim ambicijama

pa da

mogu zamisliti na sta bi licila kls

odvratno je to evropsko shvatanje sporta i takmcienje klubova koji nisu ravnopravni ni po kom osnovu

mozda gresim, ali imam utisak da npr litvanci, iako je zalgiris jasno prvi, a lijetvus drugi klub ni izbliza sve ostalo ne podredjuju njima