4 hours ago4 hr ma nece niko igrati samo 24, tu ce em ekipe koje igraju evropu, em ima playin, POmene nervira sto nema onog pregleda svih klubova pojacanja/odlasci sto ima svake godine na sajtu ABAubacice jos verovatnoborac i split za sad jedini od starosedelaca ne rade nista po pitanju rosterabas ce biti sranje ako se borac raspadne sad kad ima solidnu (mladu) osnovu
3 hours ago3 hr borac ce odigrati 26 utakmica max u aba, i onda cekati da se ukljuci u domacu ligu.aba sajt je los i generalno slabo rade na mrezama, moralo bi to bolje.
3 hours ago3 hr meni je ok aba sajtdo pre neku godinu liga je imala 14 klubova i 26 kolavoleo bih naravno da ima vise, al jbgne znam kako grci, oni imaju 12 klubova, to je jedina liga koju igraju, jbt 22 kola to je bas malo
3 hours ago3 hr Oli i PAO još pokvareniji od naših blizanaca koji su skratili aba, maksimalno se štede u domaćoj ligi da im ne bi smetala u evropskim ambicijama
3 hours ago3 hr pa damogu zamisliti na sta bi licila klsodvratno je to evropsko shvatanje sporta i takmcienje klubova koji nisu ravnopravni ni po kom osnovumozda gresim, ali imam utisak da npr litvanci, iako je zalgiris jasno prvi, a lijetvus drugi klub ni izbliza sve ostalo ne podredjuju njima