June 2Jun 2 11 minutes ago, garmonbozia said:Ne znam, baš smo toplo hladno ove godine, a znaš i sam kakva je Morača sa suđenjem i sa publikom. Doduše oni su na 50% celu finalnu seriju ili samo prvu utakmicu?Svakako dosta zavisi da li će igrači biti svesni da je finale ili da će igrati samo kao i bilo koju drugu utakmicuValjda su odradili kaznu sad u polufinalu i imaće punu halu od prve utakmice.
June 2Jun 2 1 hour ago, harper lee said:Ne zajebavaj, sprzicete ih u tri utakmice. Ovo su sada utakmice za trofej i igraci Partizana ce ih shvatiti ozbiljno a onda nece biti problema protiv ekipe koja je akrobatskim sutem u poslednjoj sekundi pobedila Zvezdu bez cetiri igraca i povredjenim prvim plejem. Buducnosti mnogo toga zavisi od produkcije njihovih laganih i niskih bekova Rajta i Ferela, za razliku od Zvezde Partizan ima size u spoljnoj liniji koji ce ih potpuno ugusiti. Plus je Obradovic od prekjuce zaboravio vise kosarke nego sto ce Zakelj nauciti do kraja zivota.Kao sto su shvatili Dubai, pa prvo glupostima prokockali vodjstvo u finisu drugog meca, a potom jos bolje otvorili majstoricu i dozvolivsi sto trojki u prvom poluvremenu. Zakelj je i kao trener SC-a znao da nadigra Zeljka, a evo i ove sezone ima 2:0. Bice da je Zeljko i previse zaboravio stvari..
June 2Jun 2 Videćemo to oko zaborava. Svaka čast Žakelju i ovom timu Budućnosti, ali u ovakvom odnosu snaga mi nije realno da u sezoni imaju 5 pobeda nad KKP
June 4Jun 4 Ilirija dobila Cibonu u baražu i ušla u aba1 i izbacila cibose. U jednu ruku mi je žao cibosa a u drugu ruku možda nije loše da se resetuju na par godina pa onda da se vrate poput Splita i Bosne. Ako se ne ugase. Edited June 4Jun 4 by Nikodije
June 4Jun 4 aca trica kaze da cibonu treba ugasiti umesto ovog brukanjanikako ne razumem zasto nisu dali tedeskom da napravi cedevita cibonu
June 4Jun 4 Zato što je Tedeski tražio da vidi papire Cibone i šta se tu krije, a ovi to nisu mogli da mu udovolje jer su muljatori. Nikada to nije ni bila ozbiljna priča.Inače, hrvatski savez nudi 400k jura njihovom klubu koji bi igrao Fiba Ligu šampiona i 250k za Fiba Evrokup, što bi značilo da napuštaju aba. Ne bi me čudilo da Zadar i Split to prihvate.
June 4Jun 4 Kureš iz Ilirije je veoma interesantan igrač. Perfektna visina za krilo, šut, zna da spusti loptu na parket.
June 4Jun 4 3 hours ago, Nikodije said:Zato što je Tedeski tražio da vidi papire Cibone i šta se tu krije, a ovi to nisu mogli da mu udovolje jer su muljatori. Nikada to nije ni bila ozbiljna priča.Inače, hrvatski savez nudi 400k jura njihovom klubu koji bi igrao Fiba Ligu šampiona i 250k za Fiba Evrokup, što bi značilo da napuštaju aba. Ne bi me čudilo da Zadar i Split to prihvate.zar to nisu nudili i prethodnih sezona?imali su i onaj pokusaj sa "alpe adria" ligom/kupom i to se neslavno zavrsilotuzno je stanje u hrvatskoj kosarci i nista tu napustanje aba lige nece resiti, naprotivhttps://x.com/nagy_miro/status/1930334226957897947
June 4Jun 4 Nisu im nudili ovoliko. Izgleda da je hks-u baš stalo da hr klubovi izađu iz aba lige, što će ih verovatno odvesti u potpuni amaterizam ako se desi.
June 5Jun 5 20 hours ago, Nikodije said:Zato što je Tedeski tražio da vidi papire Cibone i šta se tu krije, a ovi to nisu mogli da mu udovolje jer su muljatori. Nikada to nije ni bila ozbiljna priča.Inače, hrvatski savez nudi 400k jura njihovom klubu koji bi igrao Fiba Ligu šampiona i 250k za Fiba Evrokup, što bi značilo da napuštaju aba. Ne bi me čudilo da Zadar i Split to prihvate.Htedoh reci da FIBA LŠ ima ukupno 6 utakmica ako ispadneš u grupi, što je smešno i nije neki kamen spoticanja, ali sad vidim da oni ludaci u domaćoj ligi igraju 33 kola sa 12 timova
June 5Jun 5 njihov savez bukvalno sabotira najbolje klubove,iz cibone danas kazu da nece da igraju aba2 a nece ni da placaju pozivnicu za aba1. hteli bi da opstanu za dz kao osnivac lige. btw u pravu su kada kazu da ranije niko nije ispadao kada se liga sirila, a sada ima ispadanja.
June 5Jun 5 34 minutes ago, Nikodije said:njihov savez bukvalno sabotira najbolje klubove,iz cibone danas kazu da nece da igraju aba2 a nece ni da placaju pozivnicu za aba1. hteli bi da opstanu za dz kao osnivac lige. btw u pravu su kada kazu da ranije niko nije ispadao kada se liga sirila, a sada ima ispadanja.Pa tu su u pravu s obzirom da znamo da su se u proslosti "pravila" nekad i zaobilazila kada je trebalo da ispadne neko vece ime iz lige.Tako da ne vidim problem da od 4 nova mesta za klubove koje planiraju da ubace i uzmu im novac za ulazak ostave jedno mesto Ciboni, a ostala 3 nek popune sa ovima sto hoce da plate. Naravno dobro bi bilo da se i u Hrvatskoj i Zagrebu malo potrude oko Cibone da ne bude bas na ovoliko "niskim granama" kao sto je slucaj zadnjih dosta godina.Inace videh na X-u neke informacije oko toga koji su klubovi u pitanju ali su zemlje iz kojih dolaze i ranije spominjane, kazu 2 kluba iz Rumunije (Kluz i verovatno Oradea koja je zavrsila prva na tabeli i igraju sa Kluzom finale plej-ofa u Rumuniji) i Nimburk iz Ceske dok za to 4-to mesto nije spomenut niko tu gde sam procitao informaciju.