Monday at 12:111 day 11 minutes ago, garmonbozia said:Ne znam, baš smo toplo hladno ove godine, a znaš i sam kakva je Morača sa suđenjem i sa publikom. Doduše oni su na 50% celu finalnu seriju ili samo prvu utakmicu?Svakako dosta zavisi da li će igrači biti svesni da je finale ili da će igrati samo kao i bilo koju drugu utakmicuValjda su odradili kaznu sad u polufinalu i imaće punu halu od prve utakmice.
Monday at 12:311 day 1 hour ago, harper lee said:Ne zajebavaj, sprzicete ih u tri utakmice. Ovo su sada utakmice za trofej i igraci Partizana ce ih shvatiti ozbiljno a onda nece biti problema protiv ekipe koja je akrobatskim sutem u poslednjoj sekundi pobedila Zvezdu bez cetiri igraca i povredjenim prvim plejem. Buducnosti mnogo toga zavisi od produkcije njihovih laganih i niskih bekova Rajta i Ferela, za razliku od Zvezde Partizan ima size u spoljnoj liniji koji ce ih potpuno ugusiti. Plus je Obradovic od prekjuce zaboravio vise kosarke nego sto ce Zakelj nauciti do kraja zivota.Kao sto su shvatili Dubai, pa prvo glupostima prokockali vodjstvo u finisu drugog meca, a potom jos bolje otvorili majstoricu i dozvolivsi sto trojki u prvom poluvremenu. Zakelj je i kao trener SC-a znao da nadigra Zeljka, a evo i ove sezone ima 2:0. Bice da je Zeljko i previse zaboravio stvari..
Monday at 13:141 day Videćemo to oko zaborava. Svaka čast Žakelju i ovom timu Budućnosti, ali u ovakvom odnosu snaga mi nije realno da u sezoni imaju 5 pobeda nad KKP