17 hours ago17 hr Liga više nije bitna u kontekstu EL, sad je glavni cilj da se uzme što veća kinta od zainteresovanih
17 hours ago17 hr Koliko znam cena je 400k za ex yu prostor, za ostale je veća. Kapiram da je u toku licitacija, pa ona 4 kluba koji ponude najviše oni će igrati.
17 hours ago17 hr Ja pitam vise u stilu da vi odlucujete, koliko bi trazili i da li bi im dali vlasnicki udeo?
17 hours ago17 hr nije u startu ni zamisljenja da se igra "zbog EL", znamo opet odakle je to doslo, da se ne ponavljam(o)ako bude ovako kako edin najavljuje, to je vec pravo ozbiljno takmicenjesa moguce 4 evroligasa, 2-3 evrokup i 2-3 fiba ls ucesnikapo snazi, makar "na papiru" odmah iza acb lige
17 hours ago17 hr 1 minute ago, pbg12345 said:nije u startu ni zamisljenja da se igra "zbog EL", znamo opet odakle je to doslo, da se ne ponavljam(o)ako bude ovako kako edin najavljuje, to je vec pravo ozbiljno takmicenjesa moguce 4 evroligasa, 2-3 evrokup i 2-3 fiba ls ucesnikapo snazi, makar "na papiru" odmah iza acb ligeZnam, ali prošlih godina je poturana priča da je aba besmislena ako nema prohodnost u el i da je treba ugasiti i igrati tzv profesionalnu ligu Srbije. A kao što vidimo ona sve jača zato jer su otvorili vrata internacionalizaciji lige. Ranije to nisu dozvoljavali.
17 hours ago17 hr 5 minutes ago, Nikodije said:Znam, ali prošlih godina je poturana priča da je aba besmislena ako nema prohodnost u el i da je treba ugasiti i igrati tzv profesionalnu ligu Srbije. A kao što vidimo ona sve jača zato jer su otvorili vrata internacionalizaciji lige. Ranije to nisu dozvoljavali.Jesu. Vec je igrao Makabi jedne sezone i bio je i Solnok, koji nije doneo nista. Cini mi se jos neko van exyu granica, samo sam zaboravio ko.
17 hours ago17 hr 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Jesu. Vec je igrao Makabi jedne sezone i bio je i Solnok, koji nije doneo nista. Cini mi se jos neko van exyu granica, samo sam zaboravio ko.To je bilo pre nego što se iz aba išlo u el
17 hours ago17 hr Poenta je da nikad vrata internacionalizaciji nisu bila zatvorena, samo nije bilo atraktivnih i bogatih klubova sa izuzetkom Makabija. Spominjalo se i za Pao ako istupi iz grcke lige, ali to je bilo neozbiljno.
17 hours ago17 hr Just now, Jimmy Kowalski said:Poenta je da nikad vrata internacionalizaciji nisu bila zatvorena, samo nije bilo atraktivnih i bogatih klubova sa izuzetkom Makabija. Spominjalo se i za Pao ako istupi iz grcke lige, ali to je bilo neozbiljno.Bila su striktno zatvorena vrata. Na skupštini aba lige je bila doneta odluka da se ne pušta niko van ex yu.
17 hours ago17 hr Dobro, ja ti naveo primere, ti ignorises. Posto valjda istorija Aba pocinje od pre nekoliko godina
17 hours ago17 hr Just now, Jimmy Kowalski said:Dobro, ja ti naveo primere, ti ignorises. Posto valjda istorija Aba pocinje od pre nekoliko godinaTo što je neko od Grka pretio da će da napusti grčku ligu jer je popizdeo na suđenje na nekij utakmici domaće lige, ne znači da je zaista bilo ozbiljno razmatrano da uđe u aba. Ja ti kažem šta je bila odluka skupštine i toga su se držali sve do Dubaija.
17 hours ago17 hr bilo ih je uz makabi, solnok mađarski i oni česi…f4 je prava mera za ovakvu ligu, a i dve konferencije
17 hours ago17 hr 2 minutes ago, Nikodije said:To što je neko od Grka pretio da će da napusti grčku ligu jer je popizdeo na suđenje na nekij utakmici domaće lige, ne znači da je zaista bilo ozbiljno razmatrano da uđe u aba. Ja ti kažem šta je bila odluka skupštine i toga su se držali sve do Dubaija.Ja ti naveo konkretne primere, evo i Kums se setio onih Ceha, a ti i dalje teras svoje.
17 hours ago17 hr 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ja ti naveo konkretne primere, evo i Kums se setio onih Ceha, a ti i dalje teras svoje.Česi,Solnok, Levski i Makabi su igrali do 2013 otprilike, jer tada se u EL nije išlo iz ABA, bila su neka bodovanja,.čuda. Kada je doneta odluka da se u EL ide samo iz ABA ona se zatvorila na ex yu prostor i niko nije ušao do Dubaija. Izgleda da pričam zidovima.