Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

Možda el preko nas želi da testira da li je bezbedno tamo da se igra Jova

• Replies 9.3k
  • Views 629.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Dacu Nikolicu stigao nalaz iz Turske. Ne mora na terapije i moze da se vrati kosarci cim se oporavi od operacije jer je malo usporen posle zahvata na mozgu. Ali svakako odlicna vijest...

• objavila cedolimpija da je ziga dobro nema posledica pada, prikljucio se saigracima u hotelu (iz srbije idu u rumuniju gde u sredu igraju evrokup)

Posted Images

Verovatno i dvomec sa Pumpaijem u Beogradu

Dobi Dubai pola kosa Olimpiju.

Prvi put vidjeh da se priznaje kos Cedeviti i onda da se svira tehnicka za floping koji se desio pet sekundi prije kosa i drugi igrac Cedevite je imao to "dodatno" bacanje

Žao mi je što je propao Tasin čas košarke

jel i u odbrani dominirao? D

Vrhunsko pozicioniranje iz žabljeg rakursa

Stvarno je šteta što ne može malo da skoči i potrči, igrao bi EL, al jbg, da baba ima kurac.

Edited by Nikodije

Kako Savo Drezgić završi u Megi?

Zar on nije na nekom koledžu?

Vratili ga. Nije hteo da uci

robija ga nije spremio ni za koledz imace dobru priliku u megi da se dokaze

Edin u podkastu kaže da u aba ulaze rumunski Kluž i Oradea, MZT takođe hoće da plati, zaineresovani su i "neki Česi, a nije Nimburk", kaže da Vojvodina nema para da plati wc (?), Mornar svakako ispada, Beč ide u aba 2 kao što sam i ja najavio, nije pominjao Hapoel pošto je snimano pre nego što se pojavila ta vest.

Edited by Nikodije

Znači crta se podela na istok-zapad konferenciju sa granicom Novi Beograd - staaaari Bg: Dubai, Abu Dhabi, Hapoel, Kluž, Oradea, MZT, Borac Čačak, Mega i Znik brothers,

naspram KKP, Igokea, Cibona, Budućnost, Studenti, Zadar, Split, Krka, CedOli i Ilirija/Bosna.

Ukoliko Abudabljani nisu ozbiljni, onda upadaju Česi, te KKP prelazi iz KuK konferencije u otomansku.

može, kupljeno

🤝🏻

E da, najavio je i vraćanje f4 umesto plej-ofa kada dođe do te faze, što bi bilo zanimljivije a i smanjio bi se broj utakmica.

Abu Dabi je najavio od 2026.

Edited by Nikodije

e da, zaboravih to prokomentarisati

mada, meni je delovalo da on to vise prica na osnovu rekla kazala prica iz kosarkaskog miljea, nego sto su to neke iole proverene informacije

meni se svidja ova internacionalizacija, jer verujem da ce smanjiti uticaj blizanaca, pre svega jebenog nebojse covica, a i bokana