April 30Apr 30 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:još kad bi arena prenosiladoduše ima prenos na hrvatskoj areni 3Ima, Arena 5
April 30Apr 30 Jel ovo na Areni neki komentatori imaju instrukciju da pričaju "završnja dodavanja" umesto "asistencija"?
April 30Apr 30 27 minutes ago, Milošica said:Jel ovo na Areni neki komentatori imaju instrukciju da pričaju "završnja dodavanja" umesto "asistencija"?Ovaj lik što je komentarisao je zalutao totalno.Bravo Ilirija. Eto zašto volimo aba2 ligu, na korak do titule je došao tim koji pre početka nije bio ni u širem krugu kandidata za osvajanje. Vojvodina, Zlatibor, Bosna, Široki, MZT, Sutjeska, Helios, Borac BL... svi su se bolje kotirali. Nije neki kvalitet košarke, ali je izjednačeno i zabavno. Edited April 30Apr 30 by Nikodije
Sunday at 14:552 days Gledam Dubai - Budućnost, baš dobra tekma iako je revijalnog karaktera, pa još jednom zaključujem koliko je Dubai doneo ligi na atraktivnosti. Super dvorana, publika šarena i u solidnom broju navija "defense", muzikanti koji animiraju publiku, spiker zabavan... nba u pustinji i to je super. Ako budu širili ligu nadam se da wc dobija još neki zabavan projekat van ex yu a ne Vojvodina ili neko sličan.
Sunday at 15:182 days Berta trpa ko nezdrav. Da li će ostati u Dubaiju? Cenim da bi mogao da dobije nešto bolji angažman negde u EL, s tim što ne verujem da će iko da mu da otvoren ugovor da zapali u NBA kad god hoće, doduše ne znam ni da li bi ga iko zvao nazad.Ali ako Dubai uđe u EL cenim da ostaje, možda će malo da mu pojačaju stipendiju. Verujem i da njemu prija da igra ovu mikimaus ligu uporedo sa EL, da ne troši puno kolena, ACB liga bi ba pojela za par meseci.
Sunday at 15:222 days On je i došao u Dubai zato što su mu dali trogodišnji ugovor, a on je tražio dugoročan ugovor.
Sunday at 15:562 days E, propustih to. Znam da je insistirao da ima izlaz za NBA u svakom trenutku, pa sam kontao da niko ozbiljniji neće da se zajebava sa tim.
Sunday at 17:082 days kolika je bila kvota na fmpda li je doslo vreme da se srusi tradicija i da neugodni protivnik dobije zvezdu nakon 732 uzatopna poraza?