Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

još kad bi arena prenosila

fantom

doduše ima prenos na hrvatskoj areni 3

s_u

Ima, Arena 5

• Replies 9.1k
  • Views 620.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Dacu Nikolicu stigao nalaz iz Turske. Ne mora na terapije i moze da se vrati kosarci cim se oporavi od operacije jer je malo usporen posle zahvata na mozgu. Ali svakako odlicna vijest...

• objavila cedolimpija da je ziga dobro nema posledica pada, prikljucio se saigracima u hotelu (iz srbije idu u rumuniju gde u sredu igraju evrokup)

Posted Images

Jel ovo na Areni neki komentatori imaju instrukciju da pričaju "završnja dodavanja" umesto "asistencija"?

27 minutes ago, Milošica said:

Jel ovo na Areni neki komentatori imaju instrukciju da pričaju "završnja dodavanja" umesto "asistencija"?

Ovaj lik što je komentarisao je zalutao totalno.

Bravo Ilirija. Eto zašto volimo aba2 ligu, na korak do titule je došao tim koji pre početka nije bio ni u širem krugu kandidata za osvajanje. Vojvodina, Zlatibor, Bosna, Široki, MZT, Sutjeska, Helios, Borac BL... svi su se bolje kotirali. Nije neki kvalitet košarke, ali je izjednačeno i zabavno.

Edited by Nikodije

Gledam Dubai - Budućnost, baš dobra tekma iako je revijalnog karaktera, pa još jednom zaključujem koliko je Dubai doneo ligi na atraktivnosti. Super dvorana, publika šarena i u solidnom broju navija "defense", muzikanti koji animiraju publiku, spiker zabavan... nba u pustinji i to je super. Ako budu širili ligu nadam se da wc dobija još neki zabavan projekat van ex yu a ne Vojvodina ili neko sličan.

Berta trpa ko nezdrav. Da li će ostati u Dubaiju? Cenim da bi mogao da dobije nešto bolji angažman negde u EL, s tim što ne verujem da će iko da mu da otvoren ugovor da zapali u NBA kad god hoće, doduše ne znam ni da li bi ga iko zvao nazad.

Ali ako Dubai uđe u EL cenim da ostaje, možda će malo da mu pojačaju stipendiju. Verujem i da njemu prija da igra ovu mikimaus ligu uporedo sa EL, da ne troši puno kolena, ACB liga bi ba pojela za par meseci.

On je i došao u Dubai zato što su mu dali trogodišnji ugovor, a on je tražio dugoročan ugovor.

E, propustih to. Znam da je insistirao da ima izlaz za NBA u svakom trenutku, pa sam kontao da niko ozbiljniji neće da se zajebava sa tim.

kolika je bila kvota na fmp

da li je doslo vreme da se srusi tradicija i da neugodni protivnik dobije zvezdu nakon 732 uzatopna poraza?

Kakav meč FMP - Zvezda

Bio sam na ivici stolice