9 hours ago9 hr 22 minutes ago, goofs said:Ajd Evroliga će se snaći, ali mislim da su KLS i niži nivoi u ozbiljnom sranju.Svi ti momci će na koledžu zaraditi pare kakve ne mogu videti ni u KLSu, upitno je da li će imati motiva da nastave da se bave košarkom po povratku sa koledža za manje novca i u lošijim uslovima.Svakako bolja opcija za njih. Ko uspe igraće košarku, ko ne uspe imaće diplomu sa jakog koledža. To je sa vaterpolom odavno već praksa, doduše bez tolikih para naravno.
2 hours ago2 hr 6 hours ago, goofs said:Ajd Evroliga će se snaći, ali mislim da su KLS i niži nivoi u ozbiljnom sranju.Svi ti momci će na koledžu zaraditi pare kakve ne mogu videti ni u KLSu, upitno je da li će imati motiva da nastave da se bave košarkom po povratku sa koledža za manje novca i u lošijim uslovima.Mozda jedna interresantna vest.Svi ucesnici ABA lige osim Zvezde i Partizana koji igraju euroligu bice u obavezi da igraju cele sezone i KLS,naravno bice im dozvoljeni razliciti rosteri kako bi vecu sansu dobijali ladi igraci da se razvijaju.
2 hours ago2 hr 17 minutes ago, Блок_64 said:Mozda jedna interresantna vest.Svi ucesnici ABA lige osim Zvezde i Partizana koji igraju euroligu bice u obavezi da igraju cele sezone i KLS,naravno bice im dozvoljeni razliciti rosteri kako bi vecu sansu dobijali ladi igraci da se razvijaju.Ako još uvek igramo kvalifikacije za FIBA takmičenja, treba da prošire i na to, naravno ako se plasira neki klub.
2 hours ago2 hr 6 minutes ago, *edited by mod said:Ako još uvek igramo kvalifikacije za FIBA takmičenja, treba da prošire i na to, naravno ako se plasira neki klub.Mislim da to i jeste idea.Da svi klubovi mlade igrace razvijaju kroz kls i da im da kazem to bude razvojni seniorski tim a prvi tim da igra aba ligu i ko prodje u FIBA ttakmicenje da prodje.Koliko god zvucalo cudno idea je odlicna.
2 hours ago2 hr 7 minutes ago, Блок_64 said:Mislim da to i jeste idea.Da svi klubovi mlade igrace razvijaju kroz kls i da im da kazem to bude razvojni seniorski tim a prvi tim da igra aba ligu i ko prodje u FIBA ttakmicenje da prodje.Koliko god zvucalo cudno idea je odlicna.To bi važilo za Spartak, Megu, FMP i Borac, i da ti klubovi imaju razvojne timove za KLS.Teška priča.