Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

17 hours ago, Milošica said:

Zavisi misliš li na repku ili Partizan i Zvezdu.

Ako je prvo, nema brige. Tu Kari preteruje, a možda i gura neku agendu, dok zapravo sa Francuzima imamo najsvetliju budućnost na kontinentu. Ako misliš na drugo, sami smo hteli.

Mislim na timove u evropi, nece vise biti talentovane dece van koledza tako da ce se vracati ovde sa 23-24 godine.

• Replies 9.2k
  • Views 621.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Dacu Nikolicu stigao nalaz iz Turske. Ne mora na terapije i moze da se vrati kosarci cim se oporavi od operacije jer je malo usporen posle zahvata na mozgu. Ali svakako odlicna vijest...

• objavila cedolimpija da je ziga dobro nema posledica pada, prikljucio se saigracima u hotelu (iz srbije idu u rumuniju gde u sredu igraju evrokup)

Posted Images

Bukvalno cela Mega dogodine na koledžu. Pitanje je da li je ovakva Mega više uopšte potrebna.

Pa istu funkciju ima kao do sada, samo sto umesto u neki Breogan idu na koledz.

54 minutes ago, Nikodije said:

Bukvalno cela Mega dogodine na koledžu. Pitanje je da li je ovakva Mega više uopšte potrebna.

Menja koncepciju Mege Misko izgleda, sve salje sto moze da pokupi novac u NCAA, navodno jedan do dva "prospekta" po sezoni u Megi okruzenih starijim igracima koje preko leta nije uspeo da "uvalja" negde (a i oni da se trude tokom sezone da "zarade" negde ugovor igrama u Megi).

Takodje i sve ostale mlade koje ima po drugim klubovima (npr Mirkovic i Grbovic iz SC Derby-ja) ce gledati da posalje u NCAA.

Edited by Borca

Da da NIL će promeniti fokus mnogih mladih igrača.

Priča mi juče čovek koji je trener u Megi da se zaokret već dešava.

Ali pošto svakako mladi igrači u Evropi sada nemaju šanse, neka tako i bude...

ne znam ništa o temi konkretno (NCAA, NBA itd) ali znam da su klinci napaljeni danas na ameriku bukvalno kad par puta proteraju loptu kroz koš

sin najboljeg ortaka je išao u razred sa nikolom jovićem, družili su se, pratio je od početka kako je to raslo

prosto taj nivo ambicije nije postojao ranije ili - verovatnije - mi nije bio poznat.

meni je to okej, nije taj pool u americi baš toliko veliki da svi ostanu tamo

a već odavno sport funkcioniše kao upisnica na koledže

tako da će se sve to samoregulisati, ko je došao da završi pristojan faks a ko da igra NBA na kraju

Ma to je super jer ce barem zavrsiti fakultet. Vecina tih igraca koji idu tamo nece biti profi igraci ili ce biti profi igraci najnizeg nivoa.

Budžet Spartaka 2,2 miliona, sponzori i grad pokrivaju 20%, ostalo daje Jaramazović iz svog džepa. Svaka čast, kakav fanatik.

Čačanin Nikolić dominira protiv Cibone, mogao bi na koledž za 10 miliona.

Cibosi izgubili od Borca te definitivno završavaju kao pretposlednji. Ukoliko ne bude proširenja lige igraće baraž za opstanak protiv poraženog iz aba2 finala. Dotakli su dno.

Šta radi Bertans, 19 poena u prvoj četvrtini u Laktašima. Da li napada rekord lige (47) videćemo.

Ovo bi bio manji budzet za tim od timova iz Beograda, a "insajderi" po mrezama najavljuju neka velika imena i velike godisnje ugovore koje je navodno spremio Dubai.

gagi milosavljević vs šeici iz emirata

ziga

Ajd Evroliga će se snaći, ali mislim da su KLS i niži nivoi u ozbiljnom sranju.

Svi ti momci će na koledžu zaraditi pare kakve ne mogu videti ni u KLSu, upitno je da li će imati motiva da nastave da se bave košarkom po povratku sa koledža za manje novca i u lošijim uslovima.