Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

Edin pijan

ne mogu nikako da nadjem link sa njim kao komentatorom

ako imas pusti

losa utakmica za sad, izgleda se stegla muda i jednima i drugima

7 minutes ago, pbg12345 said:

ne mogu nikako da nadjem link sa njim kao komentatorom

ako imas pusti

losa utakmica za sad, izgleda se stegla muda i jednima i drugima

Ja gledam na TV, a tamo gde inače tražim strimove ima samo hrvatski komentator.

nadjoh nesto u medjuvremenu

bas lose izgledaju i jedni i drugi

borac bi obe ekipe rutinirao 20+

ko god da udje od ovih aba 2 ligasa morace znacajno da se pojaca ako zele da budu iole konkurentni

Bravo Bosna, izgleda i da imaju prednost domaćeg terena kaže Edin

Vrabac bogotac, bacanja 1/7. Jedno je slučajno ubacio, ostalih 6 nije bio ni blizu.

Novosadski kamenjari, trojke 4/30. Cele sezone užasno šutiraju, čudi me da niso doveli nekog boljeg šutera.

Super atmosfera, puna dvorana.

Jedino kosarkaski sto se moglo videti u ovom hrkljushu izmedju Bosne i Vojvodine je Filip Rebraca koji je po talentu iznad ove dve grupe gradjana.

Kad se setim da je ovaj Vrabac igrao u Partizanu.lolol Pricace unucima jednog dana da je dobacio do dresa evropskog sampiona.

18 minutes ago, Nikodije said:

Vrabac bogotac, bacanja 1/7. Jedno je slučajno ubacio, ostalih 6 nije bio ni blizu.

Novosadski kamenjari, trojke 4/30. Cele sezone užasno šutiraju, čudi me da niso doveli nekog boljeg šutera.

Super atmosfera, puna dvorana.

nebo i zemlja razlika u atmosferi u sarajevu i novom sadu

bravo za bosnu

ovo verovatno znaci da u aba 1 ulaze oba finalista i bosna i ilirija, sns rebraca i kluz

Edin kaže da pobednik ide direktno u aba1, dok poraženi u finalu igra baraž za pretposlednjim iz aba1. Ali to je po starim pravilima. Očigledno nije obavešten da je liga danas proširena.

Edited by Nikodije

Izgleda da ovog leta na koledž idu svi aba igrači mlađi od 23 godine koji umeju da vode loptu a da se ne sapletu. I svi će tamo uzeti milione.

Ja sam rekao pre godinu dve da nece ostati ko da igra kosarku ovde.

Zavisi misliš li na repku ili Partizan i Zvezdu.

Ako je prvo, nema brige. Tu Kari preteruje, a možda i gura neku agendu, dok zapravo sa Francuzima imamo najsvetliju budućnost na kontinentu. Ako misliš na drugo, sami smo hteli.

Edited by Milošica

Valjda ce Tramp da razjebe sve u Americi, pa vise niko nece odlaziti tamo.

Sportando prenosi da je Dubai "interesantan" Fiba/NBA partnerima za ligu koju najavljuju u Evropi.

12 minutes ago, Borca said:

Sportando prenosi da je Dubai "interesantan" Fiba/NBA partnerima za ligu koju najavljuju u Evropi.

Pričao Kamenjašević i o tome.

„Kada je reč o mogućem širenju NBA u Evropu, zaista su vođeni razgovori, ali njihov plan još uvek nije potpuno razvijen. Izrazili su svoje namere, ali nema jasne smernice ili konkretnih planova; to su uglavnom spekulacije. NBA bi mogla pokušati da stvori novu ligu ili da uspostavi snažniju prisutnost u Evropi u budućnosti. Iako nas ovo ne bi trebalo iznenaditi, biće to težak prelaz, jer je evropsko tržište fundamentalno različito od američkog. Mentalitet i tržišni uslovi nisu isti, i čak sa njihovom poslovnom veštinom, NBA će se suočiti sa izazovima u prilagođavanju na Evropu“.

Meridian Sport Srbija - Kladioni...
No image preview

Dubai najavio revoluciju i domino efekat u ABA ligi: Zvao...

"Više nismo mit – mi smo stvarnost", kaže Dejan Kamenjašević u razgovoru za grčku Gazetu. Sportski direktor Dubaija je dao veoma opširan intervju u kojem je