Wednesday at 17:562 days ilirija rutinira zlatibor, +16 na poluvremenukao i u prvoj, zlatibor nista ne moze da odbrani, blizu je ilirija prolaska u finalemoram priznati da su me prijatno iznenadilinekako sam ih uvek stavljao u fioku klub bez identiteta, narocito sto me nervira mogucnost ulaska jos jedne "b ekipe" u aba 1medjutim, oni em imaju neke navijace, a sto je vaznije igraju prilicno smislenu kosarku i to sa nekoliko mladih igraca Edited Wednesday at 17:572 days by pbg12345
Wednesday at 18:052 days Ja ne znam da je Ilirija b tim Cedolimpije. Koliko znam to je samo Cedevita Jr.
Wednesday at 18:372 days ja se vec neko vreme pitam dal je to tacnoprocitao sam to negde relativno skoro i prihvatio kao isitnudoduse, jeste cudno da imaju dva razvojna tima u dve drzave, ali sa druge strane cudno je i da imaju jedan u drugoj drzavijos bolje ako nije istinai ako je tako, izvinjavam se sto sam forumsku javnost doveo u zabludu, a kk ilirija, sto sam im narusio ugled u ovoj maloj, ali cenjenoj i nadasve kvalitetnoj kosarkaskoj zajednici
Wednesday at 18:532 days Brutalna partija Ilirije, verujem da osvajaju, ubedljivo najkošarkaškije deluju u ovoj konkurenciji.
Wednesday at 18:542 days rutinski ilirija, 30tak razlike na krajubas los zavrsetak aba sezone za zlatiborizgleda da je ona katastrofa protiv bosne koja na prvu nije imala rezultatski znacaj, lose uticala na ekipuvaljda ce sutra i bosna zavrsiti posao, pa nek pobedi bolji u finalu
Wednesday at 18:572 days 1 minute ago, Nikodije said:Brutalna partija Ilirije, verujem da osvajaju, ubedljivo najkošarkaškije deluju u ovoj konkurenciji.deluju, mada sa druge strane bosna sad vec ima bas ozbiljan skup igraca za ovaj nivone znam ko u slucaju tog finala ima prednost domaceg terena?
Wednesday at 19:032 days Oba tima su imala 4-2 u svojim grupama druge faze, i sada je pitanje šta se dalje gleda, da li samo koš razlika u drugoj fazi, ili će uključiti i rezultate iz prve faze. Po prvom parametru bi Bosna imala prednost terena, po drugom Ilirija. Edited Wednesday at 19:152 days by Nikodije
Wednesday at 19:112 days ili cak eventualno preuzimaju "mesto" od protivnika u polufinalu?sto bi iliriji dalo prednost, jer je zlatibor imao 5-1, odnosno najbolji skor u drugoj fazi
Wednesday at 19:142 days Hm, ne znam za praksu da se preuzima mesto protivnika kojeg eliminišeš, obično se gleda samo skor timova koji su prošli.
Thursday at 16:171 day i studentski centar dobio udeo u vlasnistvuneverovatno, ni rec o tome zasto split i borac koji na to cekaju godinu duze, nisu ukljucenine znam sta da mislim o ovom prosirenju, osim da je neozbiljno ovako to raditine bi me cudilo da sledece sezone srpski klubovi (-blizanci) igraju i domace prvenstvo pored aba