April 10Apr 10 Kakva je situacija sa ulaskom u ABA?Ulaze finalisti? Šta ako finalisti budu dva srpska kluba, postoji li neko ograničenje i ako postoji - šta se onda dešava? Utiče li proširenje lige na nešto ili su ta mesta rezervisana za neke druge klubove? Edited April 10Apr 10 by Milošica
April 10Apr 10 On 10. 4. 2025. at 14:09, Milošica said: Kakva je situacija sa ulaskom u ABA?Ulaze finalisti? Šta ako finalisti budu dva srpska kluba, postoji li neko ograničenje i ako postoji - šta se onda dešava? Utiče li proširenje lige na nešto ili su ta mesta rezervisana za neke druge klubove?14.4. je skupština, tada bi trebalo da se zna sve. Deluje da će liga izvesno biti proširena na 20 klubova, da će biti povećan broj srpskih klubova na max 7 ili 8, a možda će ući i neki sa strane (Abu Dabi, Kluž i Beč se pominju).
April 10Apr 10 Znači ne zna se definitivno. Sad će mi navijanje protiv Rebrače imati manju draž, ali daj šta daš.https://youtu.be/4wMe_T2nkJM?si=dvI1S_2ngUlpxdhs
April 10Apr 10 ali koliko je suludo da se igraju zavrsnice aba 1 i aba 2, a da klubovi ne znaju za sta se borene da je neozbiljno, nego fundamentalno rusi regularnost takmicenja
April 10Apr 10 I opet će sve lige da se pomeraju ako bude više od 6 u aba + se najavljuje profi kls za onu tamo sezonu.A promena statuta se odložila za posle evropskog. Kao da reprezentacija ima bilo kakve veze sa tim. Edited April 10Apr 10 by theanswer
April 10Apr 10 Ludilo utakmica u Novom Sadu.Pobedila Bosna 92-91 posle dva produžetka. Šalić 35 poena, 5/5 trojke. Rebrača promašio za pobedu.Raduje Edinov osmeh na kraju
April 11Apr 11 Grozna utakmica, al drago mi je što je Bosna dobila. Dugo nisam video tim koji me toliko iritira kao Vojvodina. Baš su mučni za gledanje.
April 13Apr 13 https://www.b92.net/sport/kosarka/aba/120594/odlozena-skupstina-aba-lige-buducnost-i-cedevita-se-protive-prosirenju/vest
April 14Apr 14 Za Barnu sam ranije mislio da je neartikulisan igrač, ali sve mi se više sviđa. Sad protiv Splita nekoliko genijalnih poteza. Ne bi me čudilo da ga Zvezda uzme u razmatranje.
April 14Apr 14 Bas los Partizan. Bravo Buducnost!Nadam se da je Sterling brzo dobro. Moraca je gora od Pionira po uslovima za igru
April 14Apr 14 Ovo sto igra Buducnost ove sezone je daleko smislenija i timski bolja kosarka od oba Bg kluba.Razlika je velika u kvalitetu rostera ali igra to nadomesti. Dok u Partizanu cesto imas divljanje u napadu a ispadanje u odbrani, u KKB se tacno zna uloga svakog.I Zvezdu su oducili od kosarke u Beogradu i zasluzili pobedu. A protiv Partizana su obe odigrali perfektno.Svaka cast.Nisam gledao Dubai kako igra.
April 14Apr 14 komentarišeš za aba ligu ili uopšte?dobre utakmice oba bg kluba su +30 u odnosu na ovaj podgorički seljačizam.
April 14Apr 14 On 14. 4. 2025. at 19:03, JPM said: Ovo sto igra Buducnost ove sezone je daleko smislenija i timski bolja kosarka od oba Bg kluba.I Zvezdu su oducili od kosarke u Beogradu i zasluzili pobedu. A protiv Partizana su obe odigrali perfektno.Svaka cast.Najjače utakmice u sezoni koje ima Budućnost su upravo protiv nas i komšija i tad se, logično, nalože ko nezdravi. Iz Evrokupa su ispali ko iz voza.Zvezdu su "odučili" u Beogradu tek u produžetku, nije baš da su nas dobili +20 u regularnom delu.