Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

22 hours ago, pbg12345 said:

koja dva panja?

Neka dva crnca jebem li koji su.I meni su delovali uzasno.

hrabar mornar, ovo bi verovatno bilo najvece kosarkasko iznenadjenje koje sam gledao da su dobili

nadam se da ce Borac odigrati sa istim nivoom samopouzdanja

i slicnim procentima za 3 D

Nikakav smisao od igranja Borca u aba...

dario saric u dubaiju sl.sezone

Edited by Nikodije

Ozbiljne ambicije Dubaia. Ne znam da li je to znak ekspanzije Evrolige već od sledeće sezone ili one tamo. Šarić je ozbiljna njuška za Evropu. 4/5 igrač bombonica.

vojvodina na 2 minuta do kraja vodi 40 razlike protiv zlatibora

ne odlucuje nista, parovi polufinala su vojvodina-bosna, zlatibor-ilirija

ali, govori ponesto o formi, vojvodina vec neko vreme igra bas lose i uopste nisam siguran da su favoriti protiv bosne, iako imaju prednost domaceg terena

Navodno Beč, Kluž i Abu Dabi zainteresovani. Ne bi me čudilo da podele ligu na dve grupe.

Verovatno 20 klubova u dve grupe, opet niko ne ispada, ulaze aba2 šampion, Kluž, Beč i Abu Dabi.

Opasno se crta da od sledeće sezone ne pratim ništa.

online sastanak :D

kao da su sa razlicitih kontinenata

ako je ista od ovog tacno, nije dobro, ali ne bih ja verovao nagadjanjima, ima mnogo razlicitih interesa i podmetanja

najbolje je sto oni sustinski ni na mesec dana do kraja lige nisu odredili ko ispada i sta sa nacionalnim koeficijentom

Ukida se nacionalni ključ verovatno

ma izvesno je to vec neko vreme, ali je ptopuno suludo da nije jasno odredjeno evo na mesec dana do kraja takmicenja

ovi mucenici u aba 2 ce odigrati polufinala, a da nisu stoprocentno sigurni da li im i kome sta konkretno to donosi

to, uz ona cuvena odlaganja utakmica unazad nekoliko sezona je valjda najdirektnije obesmisljavanje takmicenja i njegove regularnosti

a ovo sa ubacivanjem random klubova iz okruzenja je tek jadno prema nekoj bosni, zlatiboru, vojvodini

jebao ih bec da ih jebao bec (ako je tacno)

poenta je naravno da bi se pod toboznjim zalaganjem za povecanjem kvaliteta i konkurencija takmicenje ucinilo sto manje ex yu, da bi u nekom sledecem koraku zakljucili da nam ne treba da igramo to vec nacionalnu ligu

Vlasnik BC Vienna je Srbin, pa ima logike što cilja na ovaj region s obzirom koliko Srba tamo živi i mogao bi da pravi biznis i puni halu kada mu dođu blizanci. Meni je to ok, imaš Dubai, Beč, a tu su i ovi tradicionalni lokalni klubovi, taj miks donosi atraktivnost.