March 20Mar 20 22 hours ago, pbg12345 said:koja dva panja?Neka dva crnca jebem li koji su.I meni su delovali uzasno.
March 23Mar 23 hrabar mornar, ovo bi verovatno bilo najvece kosarkasko iznenadjenje koje sam gledao da su dobilinadam se da ce Borac odigrati sa istim nivoom samopouzdanjai slicnim procentima za 3
March 28Mar 28 Ozbiljne ambicije Dubaia. Ne znam da li je to znak ekspanzije Evrolige već od sledeće sezone ili one tamo. Šarić je ozbiljna njuška za Evropu. 4/5 igrač bombonica.
April 2Apr 2 vojvodina na 2 minuta do kraja vodi 40 razlike protiv zlatiborane odlucuje nista, parovi polufinala su vojvodina-bosna, zlatibor-ilirijaali, govori ponesto o formi, vojvodina vec neko vreme igra bas lose i uopste nisam siguran da su favoriti protiv bosne, iako imaju prednost domaceg terena
April 2Apr 2 Izgleda da će da prošire aba liguhttps://www.b92.net/sport/kosarka/aba/117527/najavljeno-sirenje-aba-lige/vest Edited April 2Apr 2 by sasha
April 2Apr 2 Navodno Beč, Kluž i Abu Dabi zainteresovani. Ne bi me čudilo da podele ligu na dve grupe.
April 4Apr 4 Verovatno 20 klubova u dve grupe, opet niko ne ispada, ulaze aba2 šampion, Kluž, Beč i Abu Dabi.
April 4Apr 4 online sastanak :D kao da su sa razlicitih kontinenataako je ista od ovog tacno, nije dobro, ali ne bih ja verovao nagadjanjima, ima mnogo razlicitih interesa i podmetanjanajbolje je sto oni sustinski ni na mesec dana do kraja lige nisu odredili ko ispada i sta sa nacionalnim koeficijentom
April 4Apr 4 ma izvesno je to vec neko vreme, ali je ptopuno suludo da nije jasno odredjeno evo na mesec dana do kraja takmicenjaovi mucenici u aba 2 ce odigrati polufinala, a da nisu stoprocentno sigurni da li im i kome sta konkretno to donosito, uz ona cuvena odlaganja utakmica unazad nekoliko sezona je valjda najdirektnije obesmisljavanje takmicenja i njegove regularnosti
April 4Apr 4 a ovo sa ubacivanjem random klubova iz okruzenja je tek jadno prema nekoj bosni, zlatiboru, vojvodinijebao ih bec da ih jebao bec (ako je tacno)poenta je naravno da bi se pod toboznjim zalaganjem za povecanjem kvaliteta i konkurencija takmicenje ucinilo sto manje ex yu, da bi u nekom sledecem koraku zakljucili da nam ne treba da igramo to vec nacionalnu ligu
April 4Apr 4 Vlasnik BC Vienna je Srbin, pa ima logike što cilja na ovaj region s obzirom koliko Srba tamo živi i mogao bi da pravi biznis i puni halu kada mu dođu blizanci. Meni je to ok, imaš Dubai, Beč, a tu su i ovi tradicionalni lokalni klubovi, taj miks donosi atraktivnost.