pbg12345 Posted January 28 Posted January 28 jel verujes i u deda mraza? nikitovic je za onog lika fil dzekson licno
FPLS Posted January 28 Posted January 28 Cek, pre par meseci su sutnuli Nikitovica i doveli Aleksica, da bi sad sutnuli Aleksica i vratili Nikitovica? GM Fica ftw
Azdaja Posted January 28 Posted January 28 Nikitović tuga od ponašanja kao i onaj sportski direktor što je preko braka na poziciji. Katastrofa.
pbg12345 Posted January 28 Posted January 28 6 hours ago, FPLS said: Cek, pre par meseci su sutnuli Nikitovica i doveli Aleksica, da bi sad sutnuli Aleksica i vratili Nikitovica? GM Fica ftw fmp i porodica covic u svom najboljem izdanju nikitovic je ok trener, jedino sto mu ne ide na cast da ga ovako ko krpu smenjuju, pa vracaju za ovog aleksica se videlo od starta da je "pao sa marsa", nije on aba nivo
Блок_64 Posted January 28 Posted January 28 (edited) 8 hours ago, FPLS said: Cek, pre par meseci su sutnuli Nikitovica i doveli Aleksica, da bi sad sutnuli Aleksica i vratili Nikitovica? GM Fica ftw Sam je otisao niko to iz kluba nije trazio od njega. Edited January 28 by Блок_64 1
nahbar Posted Thursday at 12:49 Posted Thursday at 12:49 On 27. 1. 2025. at 21:36, pbg12345 said: o cemu pises jbt, igran je baraz, na dve dobijene nema borac nista sa tim, to je odluka aba lige i tzv nacionalne kvote fmp je neregularno u ligi jer je b tim crvene zvezde, rezervni polozaj porodice covic sa zvezdom razmenjuju igrace na mesecnom nivou i od "uspostave saradnje" nisu odigrali takmicarsku utakmicu medjusobno suludo mi je da se uopste mora objasnjvati da takvi klubovi ne bi smeli ucestvovati u istoj ligi u vreme kad su osvajali ligu nisu imali takve odnose sa zvezdom i igrali su je regularno, ali ovo vise nije taj klub ne znam dal je ocokoljic skocio na nekog iz kluba, niti kolike su plate trenera kadeta i juniora i dal ih redovono dobjaju zasto su uopste te seoske rekla kazala price bitne u kotekstu ovoga o cemu pisemo? Ala ti sinko mrzis. Ali za energiju i posvecenost, kapa dole 2 1
Recommended Posts