Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

jel verujes i u deda mraza?

nikitovic je za onog lika fil dzekson licno

Posted

Cek, pre par meseci su sutnuli Nikitovica i doveli Aleksica, da bi sad sutnuli Aleksica i vratili Nikitovica?

GM Fica ftw

Posted

Nikitović tuga od ponašanja kao i onaj sportski direktor što je preko braka na poziciji. Katastrofa.

Posted
6 hours ago, FPLS said:

Cek, pre par meseci su sutnuli Nikitovica i doveli Aleksica, da bi sad sutnuli Aleksica i vratili Nikitovica?

GM Fica ftw

fmp i porodica covic u svom najboljem izdanju

nikitovic je ok trener, jedino sto mu ne ide na cast da ga ovako ko krpu smenjuju, pa vracaju

za ovog aleksica se videlo od starta da je "pao sa marsa", nije on aba nivo

Posted (edited)
8 hours ago, FPLS said:

GM Fica ftw

Sam je otisao niko to iz kluba nije trazio od njega.

Edited by Блок_64
  • +1 1
Posted
On 27. 1. 2025. at 21:36, pbg12345 said:

o cemu pises jbt, igran je baraz, na dve dobijene

nema borac nista sa tim, to je odluka aba lige i tzv nacionalne kvote

fmp je neregularno u ligi jer je b tim crvene zvezde, rezervni polozaj porodice covic

sa zvezdom razmenjuju igrace na mesecnom nivou i od "uspostave saradnje" nisu odigrali takmicarsku utakmicu medjusobno

suludo mi je da se uopste mora objasnjvati da takvi klubovi ne bi smeli ucestvovati u istoj ligi

u vreme kad su osvajali ligu nisu imali takve odnose sa zvezdom i igrali su je regularno, ali ovo vise nije taj klub

ne znam dal je ocokoljic skocio na nekog iz kluba, niti kolike su plate trenera kadeta i juniora i dal ih redovono dobjaju

zasto su uopste te seoske rekla kazala price bitne u kotekstu ovoga o cemu pisemo?

Ala ti sinko mrzis. Ali za energiju i posvecenost, kapa dole

• Haha 2
  • Hvala 1