goofs Posted Wednesday at 18:53 Posted Wednesday at 18:53 U pravu si, bio sam ubeđen da su istupili, sad gledam na webu, u stvari imali su jednu 20:0 tekmu jer nisu hteli da putuju kod Bokana, to mi ostalo urezano kao prekršaj.
Wilde Posted Wednesday at 19:00 Posted Wednesday at 19:00 (edited) 8 minutes ago, goofs said: U pravu si, bio sam ubeđen da su istupili, sad gledam na webu, u stvari imali su jednu 20:0 tekmu jer nisu hteli da putuju kod Bokana, to mi ostalo urezano kao prekršaj. Da da, bila je takva neka fora. Za Bugare znam da nisu istupili jer pamtim njihov kripl fajt sa MZT-om kao jednu od najkomičnijih utakmica ikad. Sećam se da je MZT pred kraj sezone, uključujući i u tom derbiju antitalenata, vodio mučeni Aleš Pipan koji ni sam nije mogao da veruje šta gleda. S druge strane, za Bugare je tada igrao neki dunster koji je nakon toga misterioznim putevima nakratno bio kod Obradovića u Feneru, da me ubiješ ne mogu da se setim kako se zvao. Edited Wednesday at 19:01 by Wilde
Moća Posted Thursday at 08:59 Posted Thursday at 08:59 (edited) Jordan Minčev je taj Bugarin, mislim da je on bio sin nekog predsednika saveza ili vlasnika Lukoila tako nešto. Edited Thursday at 08:59 by Moća 2
pbg12345 Posted Saturday at 13:48 Posted Saturday at 13:48 On 15. 1. 2025. at 16:18, Nikodije said: obe grupe su ujednacene u nekvalitetu. voleo bih da osvoji bosna, sto zbog istorije i grada, a cini mi se da od svih ovih u konkurenciji jedino tamo postoji neki interes za kosarku. juce u ns nije bilo 100 ljudi. posle sam malo gledao i ilirija - cedevita, tamo nije bilo ni 20. vojvodina kao na papiru ima neki tim, al nista posebno. kuridza i ljubicic su bivsi igraci, tri amera su bezveznjaci, neki centar stajcic je balvan, suteri kamenjari, jos stvarno najbolji tamo ispade "tvoj" rebraca ma slican je nivo kvaliteta kao i prethodnih godina u aba 2 verovatno je sugava vojvodina uticala na tvoje utiske nema nista od tih instant sns klubova, ni interesovanja publike, ni prave selekcije, ni odgovarajuceg pristupa igraca... stajcic je igrao prosle sezone za cacak 94, isti utisak sam stekao kao i ti rebraca je skolovan igrac, ima finih poteza, ali ga visina i gradja ogranicavaju na 5 za ozbiljniji nivo ilirija je bukvalno b tim cedolimpije, otud nedostatak interesovanja sutjeska, mzt, pa i pelsiter, borac su bili odlicno ispraceni od preostalih siroki ima domaci teren, ali da svakako je bosna tu daleko nasimpaticniji projekat
Nikodije Posted Saturday at 19:35 Posted Saturday at 19:35 Kakva partija Borca... razigrano i rastrčano. Odlazak Gagića ih je pojačao više nego da su doveli Lebrona.
pbg12345 Posted Saturday at 19:49 Posted Saturday at 19:49 bukvalno prodisala ekipa sad mec sezone, da nabijemo stoka razlike covicev cirkus bice da su malo prerano krenuli u rasprodaju
Nikodije Posted Sunday at 15:49 Posted Sunday at 15:49 Cedolimpija prvi put otkad postoji (2019) ima ozbiljnog trenera, i gle čuda prvi put izgledaju kao ozbiljna ekipa. Samo ne znam šta će im Tasa.
goofs Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 23 hours ago, Nikodije said: Cedolimpija prvi put otkad postoji (2019) ima ozbiljnog trenera, i gle čuda prvi put izgledaju kao ozbiljna ekipa. Samo ne znam šta će im Tasa. Dobro guraju i Evrokup, tri kola pre kraja ligaškog dela imaju dve teške utakmice, ali i zicer protiv Hamburg Tauersa za prolaz dalje, jedna pobeda im treba, u nekom ludilu čak ne mora ni ta jedna. Postoji mogućnost da u prvoj nokaut rundi nalete na Budućnost.
Nikodije Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 minute ago, goofs said: Dobro guraju i Evrokup, tri kola pre kraja ligaškog dela imaju dve teške utakmice, ali i zicer protiv Hamburg Tauersa za prolaz dalje, jedna pobeda im treba, u nekom ludilu čak ne mora ni ta jedna. Postoji mogućnost da u prvoj nokaut rundi nalete na Budućnost. da, valjda nece da uzmu evrokup, pa da veciti budu u problemu prvi put igraju odbranu, prave jake faulove, bacaju se za loptu, imaju hemiju, deluje da im je stalo 1
goofs Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Mislim da je Valensija vidjena da uzme Evrokup, bez problema, bili su prvi i u ACB ligi do derbija sa Unikahom (koja je sada prva). Možda im Radonja pomrsi račune, i oni dobro guraju.
Nikodije Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago covic nadrobio svasta u autorskom tekstu, pa izmedju ostalog i ovo Све гласније се прича да ће АБА лига укинути национални кључ, што значи да већи број српских клубова може учествовати у перспективи.
Moća Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: dugo im je i trajao Suska se da su ih u klubu fino potkradali i da su zato ispizdeli i izasli iz svega.
glibav Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Umesto djubeka u pljeskavicama za rucak stavljali neko biljno sranje. 1
Recommended Posts