Nikodije Posted January 11 Posted January 11 Ubiše ih ko granom. Mladi Mirković u 1.četvrtini imao 1 jokićevsko dodavanje, mali je supertalentovan™. 1
pbg12345 Posted January 11 Posted January 11 osetioTM sam to odigrah na nekom tiketu iz sprdnje 2 na scderbi i jedna i manje poena borac-partizan 100 i nesto kvota pola sam vec pogodio jos jedan ovakav poraz i ode vlade sa sve ugovorom do 2046te
MiddleClass Posted January 11 Posted January 11 46 minutes ago, Sokrat said: Šta je ovo u Subotici, Derbi vodi 25 razlike pred kraj treće Klasicna namjestaljka
Nikodije Posted January 12 Posted January 12 Krka rutinira Megu, igraju za oko lepo i svrsishodno. Ovaj Jakara je zanimljiv trener. 2
pbg12345 Posted January 12 Posted January 12 pominjao sam vec iako imaju malo pobeda krka manje vise cele sezone ostavlja sasvim solidan utisak i to sa prilicno skromnim kadrom generalno mislim da su treneri u aba bas dobri eventualno pavicevic i onaj novi u fmp mi se ne svidjaju 1
pbg12345 Posted January 12 Posted January 12 16 minutes ago, Nikodije said: Krka rutinira Megu, igraju za oko lepo i svrsishodno. Ovaj Jakara je zanimljiv trener. jesi gledao od pocetka jel markovic mozda bolestan, vidim bez poena
Nikodije Posted January 12 Posted January 12 Ne, igrao je od početka ali baš mu nije dan, ništa nije odigrao 1
pbg12345 Posted January 12 Posted January 12 sad vidim da im se i parsons povredio na kraju druge jos se pitam sto ga nema ajmo krka izdrzite
Nikodije Posted January 12 Posted January 12 Igraju borbeno kao za trofej, dosta lepih poteza, ovakve utakmice su suština aba lige i zašto treba da postoji 2
pbg12345 Posted January 12 Posted January 12 bice zanimljiv njegov duel sa pavlom sledece kolo kod krke je najjace sto igraju bez klasicnog centra protiv borca su probali sa malim plutom, ali ga je gaginator caskom napunio faulovima bas zbog takve kompozicije tima, ocekivao bi da ih megini klinci za koje ne znas dal su visi il duzi izgaze, a ono medjutim...
Eleniko Posted January 12 Posted January 12 On 10. 1. 2025. at 11:53, Nikodije said: navodno, odustajanje jokera od aba2 ipak nema veze sa odnosom prema aba, nego jokic digao ruke od kluba. ko ce ga znati, svakako je ultra neozbiljno. prvo vrsac na pocetku, sada ovo. takav as ne bi smeo sebi ovo da dozvoli, taman i da je digao ruke od kluba. Razumljivo, ne igraju konji 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zglavkar Neko zglavkar a neko i papkar
Nikodije Posted January 13 Posted January 13 (edited) Rip optužio Miška da je pustio Krku, "ništa novo od njega" https://www.maxbetsport.rs/aba-liga-mornar-bar-mega-mihailo-pavicevic-571882/ Edited January 13 by Nikodije
Recommended Posts