Nikodije Posted January 9 Posted January 9 (edited) fundic u borcu trebao bi i 1 igrac spolja Edited January 9 by Nikodije
Nikodije Posted January 10 Posted January 10 Lol Džoker izborio drugu fazu aba2 lige, pa odustao od iste par dana pred početak druge faze. Ovo je verovatno još jedan dokaz da je aba gotova i da se neće igrati sledeće sezone. Hvala Vučiću što si nam čak i to sjebao. 1
Wilde Posted January 10 Posted January 10 9 hours ago, Nikodije said: Lol Džoker izborio drugu fazu aba2 lige, pa odustao od iste par dana pred početak druge faze. Ovo je verovatno još jedan dokaz da je aba gotova i da se neće igrati sledeće sezone. Hvala Vučiću što si nam čak i to sjebao. Preljepo. Jedva čekam da Budućnost, Dubai i Zadar ustupe mesta neugodnim gostovanjima Crnokosi i Dinamiku. 2
Nikodije Posted January 10 Posted January 10 (edited) navodno, odustajanje jokera od aba2 ipak nema veze sa odnosom prema aba, nego jokic digao ruke od kluba. ko ce ga znati, svakako je ultra neozbiljno. prvo vrsac na pocetku, sada ovo. takav as ne bi smeo sebi ovo da dozvoli, taman i da je digao ruke od kluba. Edited January 10 by Nikodije
Wilde Posted January 10 Posted January 10 Jebote... Stvarno je mogao sebi da priušti da izguraju par meseci do kraja sezone, nije kao da će da mu zafali za ratu za mikrotalasnu.
pbg12345 Posted January 10 Posted January 10 20 hours ago, Nikodije said: fundic u borcu trebao bi i 1 igrac spolja zanimljivo vidim da to prenosi bh basket, na stranicama kluba i lokalnim portalima nema nista ako je tacno, deluje kao da se pokusava pomalo kopirati zadar sto nije lose, ono sto mi se ne svidja sto to znaci da nema nista od marka radovanovica kom sam se nadao i za kog je na pocetku sezone najvljeno da postoji dogovor da u decembru kad se oporavi pocne trenirati sa borcem taj spoljni voleo bih da bude djordje curcic razumem zasto se sasa plasi da mu daje minute, ali sa druge strane mnogo moze dobiti borac igra odlicno od odlaska gagica i smita i ne treba mnogo tumbati kakav je fundic u odbrani? to je kljucno da se uklopi u ovu ekipu u skoku ce sigurno znaciti, bacanja izvodi katastrofalno 10 hours ago, Nikodije said: Lol Džoker izborio drugu fazu aba2 lige, pa odustao od iste par dana pred početak druge faze. Ovo je verovatno još jedan dokaz da je aba gotova i da se neće igrati sledeće sezone. Hvala Vučiću što si nam čak i to sjebao. smejurija gledajuci sta se desvaa u fmp (pa donekle i na neke joker-fmp prelaske) rekao bih da covic ima uticaja u jokeru i da je ovo njegovo maslo jasno, udarac za aba, a dodatno i stiti fmp od moguceg raspleta da se dva srpska kluba nadju u finalu aba 2lige sa tri kluba u zavrsnici to je bilo solidno verovatno, sad kad je spalo na glavnog favorita vojvodinu i ipak ove sezone nesto skromniji zlatibor mnogo je manje verovatno a fmp, pogotovo ako nastavi u sastavu iz proslog kola vrlo lako moze biti i najgori srpski klub u aba 1 bice ozbiljan krljacina u toj grupi podgorica je ozbiljan ekipa, bosna verovatno prvi favorit, helios i zlatibor godinama pri vrhu aba 2 idealan scenario bi bio da vojvodina i bosna upadnu umesto mornara i fmp, da podgorica asministrativno zameni sc derby i da napokon zabrane "razvojnim" klubovima ucesce u istom rangu, jos kad bi se cibona stabilizovala, eventualno kroz fuziju sa dinamom, takva liga bi imala daleko veci potencijal i najvaznije ne bi bila neregularna 1
Nikodije Posted January 10 Posted January 10 (edited) kakve veze ima sa fmp-om eventualni rezultat jokera? cak i da se u finalu aba2 nadju dva srpska kluba, onaj ko dobije ide u baraz, a direktan plasman u aba1 ima najbolji nesrpski klub koji je ispao u polufinalu. Edited January 10 by Nikodije
pbg12345 Posted January 10 Posted January 10 6 hours ago, Nikodije said: kakve veze ima sa fmp-om eventualni rezultat jokera? cak i da se u finalu aba2 nadju dva srpska kluba, onaj ko dobije ide u baraz, a direktan plasman u aba1 ima najbolji nesrpski klub koji je ispao u polufinalu. ne, edin i milos tvrde da u tom slucaju najslabiji srpski klub ispada, a da finalista i drugi nalosiji igraju baraz meni bi vise imalo smisla da se igraju dva baraza (ako vec mora jebeno nacionalno pravilo) prvak aba 2 protiv najslabijeg srpskog, finalista protiv drugog najslabijeg a itekako jos fmp moze zavrsiti i kao najlosiji srpski klub, ako ih borac dobije 7+ razlike za dve nedelje u cacku, zaostajao bi jednu pobedu (na osnovu trenutne tabele) za fmpom
Nikodije Posted January 11 Posted January 11 15 hours ago, pbg12345 said: ne, edin i milos tvrde da u tom slucaju najslabiji srpski klub ispada, a da finalista i drugi nalosiji igraju baraz Hm, to je onda novo pravilo i promaklo mi je. Ranije je bilo onako kako sam napisao i ne znam šta je besmislenije.
pbg12345 Posted January 11 Posted January 11 ma stalno menjaju pa znas da menjaju pravila i raspored takicenja u toku same sezone, ne bi me iznenadilo da na kraju vazi nesto sasvim trece ima li kakvih carsijskih prica za dzoker? ako se jokic zaista povlaci (ukupan budzet kluba ne moze biti preko pola milona evra, njegov udeo je sigurno manji, sto je i dalje velik novac, ali za nekog u njegovoj poziciji i ne, narocito ako mu donosi kakve "pogodnosti") zeleo bih verovati da je pukla tikva sa sns
Nikodije Posted January 11 Posted January 11 (edited) Objašnjenje koje su dali za izlazak iz aba 2 je nemušto, otprilike "problemi u upravi kluba" šta god to značilo. Edited January 11 by Nikodije
pbg12345 Posted January 11 Posted January 11 da to sam video i posle ono sto govnoidi prenose "istekao ugovor o finansiranju sa americkom firmom" vojvodina je inace smenila trenera posle poraza od cacka koliko svi ti instant klubovi lice jedan na drugi
Nikodije Posted January 11 Posted January 11 Iz Vojvodine kažu da je Isakov privremeno odsutan zbog zdravstvenih problema. 1
Sokrat Posted January 11 Posted January 11 Šta je ovo u Subotici, Derbi vodi 25 razlike pred kraj treće
Recommended Posts