Блок_64 Posted Monday at 19:56 Posted Monday at 19:56 9 minutes ago, Segundo said: Jel' je Stanojevic iz Fmp-a sin "Joovo, zakucaaj" Stanojevica? Jeste. 1
Borca Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Jerry Boutsiele posle rastanka sa Karisijakom zvanicno potpisao za Dubai.
kralj Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Čestitke Bloče na debiju. Fina minutaža, naročito za prvi put. Sad protiv Mege da se šire krila. 5
Valk Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago I od mene. Mislim da je ceo forum ponosan jako, još od reprezentativnog uspeha 3
Popular Post Блок_64 Posted 14 hours ago Popular Post Posted 14 hours ago Hvala drugari. Mora jos dosta da radi i napreduje,sa radom ce doci i rezultati,i bolje igre naravno.Samo malo trema da ih prodje. 10 1
nahbar Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, Блок_64 said: Hvala drugari. Mora jos dosta da radi i napreduje,sa radom ce doci i rezultati,i bolje igre naravno.Samo malo trema da ih prodje. Cestitke i podrska 1
Lord Stef Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pa Blokov sin, kako ko je Jbt, mali Blok vec dosao do seniorske kosarke, ja mislim dete jos u pionirima ili tako neka kategorija, al se brzo stari....
Milošica Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Hele said: Ko je Blokov sin? Bloku - Poku
Valk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 hours ago, Hele said: Ko je Blokov sin? Ako ne znaš, pitaj Bloka na PM ako želi da ti kaže, nećemo javno o identitetu.
Recommended Posts