kud u maglu Simoviću Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 tek što je napunio 18, a već je zver do duše svako iz cedoli šilji patku nad nama, tako da to i nije neki znak
pbg12345 Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 kakvo samoubistvo cedevite jbg i ovde se videlo da nemaju igrace ekstra kvalitete, sasrali se od pobede
garmonbozia Posted January 1 Posted January 1 Lepo zapažanje, neke odluke sigurno jesu uticale na utakmicu 1
Блок_64 Posted January 2 Posted January 2 On 30. 12. 2024. at 17:38, Nikodije said: kako mnogo odlazaka u fmp i borcu, iz zeleznika otisla dvojica i dosao jedan, iz borca samo gagic. pritom, obe ekipe izgledaju bolje nakon tih odlazaka. gotivim tasu ali bez njega fmp igra mnogo brze, a isto vazi i za borac. Jos odlazaka se planara u fmp_u ,dosta se podmladjuje ekipa 1
pbg12345 Posted January 4 Posted January 4 Tasa u Cedeviti zanimljivo ovo mu je ugovor karijere, nikad nije igrao na evrokup nivou u napadu verujem da ce imati sta da pokaze, u odbrani ce biti ozbiljan problem i ne deluje mi bas da se uklapa u ovu ekipu cedevite, ali ajd videcemo
pbg12345 Posted January 4 Posted January 4 On 2. 1. 2025. at 21:47, Блок_64 said: Jos odlazaka se planara u fmp_u ,dosta se podmladjuje ekipa i vreme je da ispadnu u aba 2 i razigravaju klince za zvezdu 1
Блок_64 Posted January 4 Posted January 4 (edited) 4 hours ago, pbg12345 said: i vreme je da ispadnu u aba 2 i razigravaju klince za zvezdu Od razigravanja za zvezdu nista posto imaju neke druge planove,a klince ces imati priliku da vidis vec sutra.Protiv Zvezde ce igrati 7 juniora na zalost broj povredjenih seniora je neverovatan.Trazili su da se utakmica odlozi zbog tolikog broja povreda ali ne postoji termin kada bi se ta utakmica naknadno odigrala pa su bukvalno juce jos 4 juniora registrovana za aba ligu. Edited January 4 by Блок_64 1
Блок_64 Posted January 4 Posted January 4 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: Tacno sam znao.Sad ce teorije zavere pustamo Zvezdu kurac palac.
kud u maglu Simoviću Posted January 4 Posted January 4 6 minutes ago, Блок_64 said: Tacno sam znao.Sad ce teorije zavere pustamo Zvezdu kurac palac. ma jok bre, ko bi tako nešto uopšte pomislio
*edited by mod Posted January 4 Posted January 4 30 minutes ago, Блок_64 said: Tacno sam znao.Sad ce teorije zavere pustamo Zvezdu kurac palac. Vi ih kao ne puštate a oni vam kao ne daju....
pbg12345 Posted January 5 Posted January 5 1 hour ago, levi said: prejak je fmp kad je kompletan, ne smeju da rizikuju ne radi se o tome, nije fmp pobedio nikad zvezdu ni kompletan nego jebeni covic pokazuje ko je gazda i usput nabija prst u oko aba ligi
kud u maglu Simoviću Posted January 5 Posted January 5 zbog čega uopšte igraju ova dva kluba jedan protivu drugog? 1
Recommended Posts