December 22, 2024Dec 22 u cacku na prekidima dj na opste odusevljenje pusta "ne lomite mi bagrenje" onaj deo "..i prekardasilo..."
December 22, 2024Dec 22 6 hours ago, pbg12345 said: u cacku na prekidima dj na opste odusevljenje pusta "ne lomite mi bagrenje" onaj deo "..i prekardasilo..." Koliko su mi Rebrača/Zbiljić zgadili Vošu, biće teška muka navijati za njih u ABA plej-ofu protiv Borca. Osim ako ne uguraju Jokića na silu u ABA 1
December 24, 2024Dec 24 curcic danas 6/9 trojke za zele uopste, dobro sutira za 3 celu sezonu u zelu 22/48 a sut mu je bio prilicno upitan bas steta sto je izgubio dve jako bitne sezone na prelasku u seniorsku kosarku mda mislim da i dalje moze postati jako dobar igrac u evropskim okvirima
December 28, 2024Dec 28 Fmp razbija Budućnost, brzo i ludo igraju, novi crnac je ko čigra. I oni prodisali nakon odlaska sporog centra, baš kao i Borac.
December 28, 2024Dec 28 Just now, smooth.Op said: Kako crnogorski sudija može da sudi ovo? Odavno ne gledaju nacionalnost kada delegiraju sudije.
December 28, 2024Dec 28 1 minute ago, Nikodije said: Ovo nije viđeno od Madrida 86, minus 8 su okrenuli za minut Koji traje već deset minuta 🤣