steins Posted Sunday at 22:14 Posted Sunday at 22:14 Partizan igra očajno - potpuno su raštimovani - ova grupa gradjana iz Dubajia je bukvalno svaki pas mogla da im iseče. Žao mi Borca, pored standardnih sudaca loše prvo im je presudilo. Budućnost umalo da (opet) plati cenu tankovanja ABA lige. Spartak i Igokea odigrali dobru utakmicu - u Subotici onaj Bolton ima previše slobode u igri. Igokea igra na mahove - kad proigraju, onda to odlično izgleda - kad se ugase onda se ugase.
kud u maglu Simoviću Posted Monday at 00:02 Posted Monday at 00:02 1 hour ago, steins said: Partizan igra očajno - potpuno su raštimovani - ova grupa gradjana iz Dubajia je bukvalno svaki pas mogla da im iseče. gg dubai falkons prosečno zabija 88 koševa po utakmici, sinoć su dali 61 biće da je zbog slabog šuta 2
Micko8 Posted Monday at 21:00 Posted Monday at 21:00 On 10.11.2024. at 7:08, garmonbozia said: jedva čekam da vidim u kakvog će igrača da se razvije Bogoljub Marković, ovo što igra je fenomenalno Ja sam ga ovde pre dve godine najavljivao kao nasu buducu reprezentativnu startnu cetvorku. Ono sto me kod njega brine je gradja, slicna kao kod Pokusevskog, jeste malo tvrdji i jaci od njega ali i Mrakovic je poprilicno tanak.
Wilde Posted Tuesday at 20:21 Posted Tuesday at 20:21 23 hours ago, Micko8 said: Ja sam ga ovde pre dve godine najavljivao kao nasu buducu reprezentativnu startnu cetvorku. Ono sto me kod njega brine je gradja, slicna kao kod Pokusevskog, jeste malo tvrdji i jaci od njega ali i Mrakovic je poprilicno tanak. Nagruvaće se on u NBA. Današnji Pokuševski može pred-NBA Pokuševskog da nosi u zubima. 1
pbg12345 Posted Tuesday at 22:25 Posted Tuesday at 22:25 markovic je vec znacajno unapredio telo, nabacio misicnu masu samo da on ostane zdrav, bice on paklen igrac tu vise nema dileme 1
Recommended Posts