Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

Partizan igra očajno - potpuno su raštimovani - ova grupa gradjana iz Dubajia je bukvalno svaki pas mogla da im iseče.

Žao mi Borca, pored standardnih sudaca loše prvo im je presudilo. Budućnost umalo da (opet) plati cenu tankovanja ABA lige.

Spartak i Igokea odigrali dobru utakmicu - u Subotici onaj Bolton ima previše slobode u igri. Igokea igra na mahove - kad proigraju, onda to odlično izgleda - kad se ugase onda se ugase.

Posted
1 hour ago, steins said:

Partizan igra očajno - potpuno su raštimovani - ova grupa gradjana iz Dubajia je bukvalno svaki pas mogla da im iseče.

gg dubai falkons prosečno zabija 88 koševa po utakmici, sinoć su dali 61

biće da je zbog slabog šuta

• +1 2
Posted
On 10.11.2024. at 7:08, garmonbozia said:

jedva čekam da vidim u kakvog će igrača da se razvije Bogoljub Marković, ovo što igra je fenomenalno

Ja sam ga ovde pre dve godine najavljivao kao nasu buducu reprezentativnu startnu cetvorku. Ono sto me kod njega brine je gradja, slicna kao kod Pokusevskog, jeste malo tvrdji i jaci od njega ali i Mrakovic je poprilicno tanak.

Posted
23 hours ago, Micko8 said:

Ja sam ga ovde pre dve godine najavljivao kao nasu buducu reprezentativnu startnu cetvorku. Ono sto me kod njega brine je gradja, slicna kao kod Pokusevskog, jeste malo tvrdji i jaci od njega ali i Mrakovic je poprilicno tanak.

Nagruvaće se on u NBA. Današnji Pokuševski može pred-NBA Pokuševskog da nosi u zubima.

• Haha 1
Posted

markovic je vec znacajno unapredio telo, nabacio misicnu masu

samo da on ostane zdrav, bice on paklen igrac tu vise nema dileme

• +1 1