Jesper23 Posted November 3 Posted November 3 I Kondic je meni top, na sve to mi je komšija. Kod nas u BL je igrao u Rukiju, nije bio najbolji igrac u generaciji ali je opasan radnik, drago mi je da mu se karijera fino razvija
Hele Posted November 3 Posted November 3 Ko igra na kojoj poziciji u Megi? Konkretno Jovic i Markovic?
steins Posted November 3 Posted November 3 Kondic je definitivno najbolji prospekt iz Mege. Strašan mozak za košarku.
steins Posted November 3 Posted November 3 Btw, mnogo volim da gledam Megu, da su malo fizički jači i namazaniji lagano bi nacepali Budućnost usred Morače, što nije mala stvar. Drugo, forsiraju tranziciju previše, ne znam da li je to politika kluba, il prosto nisu dovoljno matori da bi odigrali neki pozicioni napad (upali im se glava). Al dobro, imaju kad. Sve u svemu sjajan basket igraju. Ne mogu da editujem post više
pbg12345 Posted November 3 Posted November 3 (edited) 2 hours ago, Milošica said: Hajde za nešto starije igrače da razumem, ali razvijamo Nemcima decu au momce, al su te otrovali ne razvijamo MI nista, razvija klub koji je razvio bukvalno SVE srpske igrace poslednje decenije al eto imaju tu odvratnu naviku da ne razvijaju iskljucivo srbe 1 hour ago, Hele said: Ko igra na kojoj poziciji u Megi? Konkretno Jovic i Markovic? konkretno je 2024 jovic igra blize kosu, ove sezone ga bas muci sut za 3 markovic u zavisnosti od saigraca i protivnika, deluje da moze mnogo toga sto u napadu, sto u odbrani 1 hour ago, steins said: Kondic je definitivno najbolji prospekt iz Mege. Strašan mozak za košarku. 1 hour ago, steins said: Btw, mnogo volim da gledam Megu, da su malo fizički jači i namazaniji lagano bi nacepali Budućnost usred Morače, što nije mala stvar. Drugo, forsiraju tranziciju previše, ne znam da li je to politika kluba, il prosto nisu dovoljno matori da bi odigrali neki pozicioni napad (upali im se glava). Al dobro, imaju kad. Sve u svemu sjajan basket igraju. Ne mogu da editujem post više kondic je ubedljivo najstariji u ekipi (uz povrdjenog miljenovica i tanaskovica koji gotovo da ne igra) prijaju mu minute i u loga koju je dobio u megi, ali tesko da je on najbolji prospekt ovde igraju kako igraju, jer je (i dalje)2024 godina mnoge ekipe zele napadati na nepostavljenu odbranu, retke su one koje to mogu u kontinuitetu mega igra ozbiljan tempo, koji malo ko moze pratiti 1 dubai su lomili i slomili na energetskom nivou Edited November 3 by pbg12345
Milošica Posted November 4 Posted November 4 (edited) Čisto zbog brata Miška da pomenem da se šalim i da nema veze što je mali Nemac, nego se ložim na pbga, a moje pokazivanje toga je kroz provociranje. Edited November 4 by Milošica
harper lee Posted November 4 Posted November 4 Ovaj FMP nikada nece pobediti Partizan, uvek odigraju preko kurca protiv njih. Meni to malo sumnjivo. 2
Hele Posted November 4 Posted November 4 1 hour ago, harper lee said: Ovaj FMP Zato ih onaj redovno dere.
pbg12345 Posted November 7 Posted November 7 @Nikodije pratis li aba2? filip rebraca dominira na nesto skromniju minutazu 21 min (imaju kvalitetnu unutrasnju rotaciju) 10p 7.8 sk (2.5 off) 79% sut uz ubedljivo najbolji +/- u ekipi 15.8 po utakmici u kls maltene preslikana statistika
Nikodije Posted November 7 Posted November 7 Gledao sam juče Vojvodina - Sutjeska, generalno nizak nivo košarke, plus loše suđenje i milion faulova i bacanja. Šta znam, nije to neki nivo gde možeš da zaključiš ko je kakav igrač. Kls je sada možda i jači od aba2.
pbg12345 Posted November 8 Posted November 8 razvodnilo se jbg, od 12 + 12, doslo se do 16 (ili 15ex yu) +16 ali dobar je sistem takmicenja, zanimljive su i ove grupe, a tek ce biti ona druga faza i zavrsnica tad ce i koncentracija kvaliteta biti veca rebraci fali koji cm za nesto vise u evropskim okvirima ali i ovako ima dovoljno talenta za aba2 kad stekne malo iskustva i rejtinga kod sudija bice ok i za aba vec u ovom trenutku bi npr dobro legao krki i njihovom sistemu ige, a ionako se pate sa igracima pod kosem
Recommended Posts