Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

Au kako smara ova kamera u Subotici.   :isuse:

Plus je svetlo u sali nešto slabo. :unsure:

Posted (edited)

edit: glup fazon.

Edited by Hamlet Strašni
Posted (edited)

Kako me nervira ovaj komentator ,ne mogu da ga slušam ,isto bode po ceo dan o miskomunikacijama 😂

Spartak fino pika za sada .

Kod Partizana samo prepoznajem Lundberga ovi ostali crni svi mi isti .

Ladno sedišta iz arene haha.

Edited by elementary
Posted

Ok je Spartak ali za moj ukus štreberski sklopljena ekipa, sa gomilom korektnih rutinera, bez ijednog mladog igrača.

Posted

treci put u ova dva kola (da sam ja video, mozda sam propustio neko) da se pravi katastrofalna greska u izvodjenju lopte ispod svog kosa

plus ono mornarovo juce preko pola sa centra

Posted

Nakon prvih par minuta ABA košarke koje sam odgledao - prvi zaključak je da teško da postoji lošiji igrač u ligi od Tejića. 

Sa druge strane ovaj Miletić odlično izgleda.

Posted

tako izgleda veceras

pre neko vece zoran nikolic je unostio miletica

a tejic sa druge strane bio pristojan

Posted
3 hours ago, garmonbozia said:

Na šta liči ova Cedevita, sunce ti. Sve se crta da tradicionalno drknu KKP čak i ovako obogaljeni. 

Ja sam to već upisao 

Posted
21 minutes ago, *edited by mod said:

Ja sam to već upisao 

to se lako rešava.....daš bonus za maltret Cedevite......neku lepu kintu ako bude barem 30 razlike, a neku prelepu ako bude 50

Posted
6 hours ago, Milošica said:

Poku, N. Jović, Petrušev, F. Jović, Marković, Dimitrijević, pa hajde možda i Smajli u nekoj varijanti

Baš je fina perspektiva.

Šojića sam slabo gledao, ne znam kakav je potencijal.

Jedini zajeb sto manje vise svi igraju istu poziciju😁

Posted

sad vidim da je Dubai odvalio Cedoli u gostima.......bravo Dubai

elem....

gospodine Tedeski, ako Boga znate, mante se bacanja para u neuspešne projekte čije je jedini postignuće da jedu džigericu navijača KKP. kao što sam u više navrata pisao, umesto bacanja para u bunar, uložite u jedini Hrvatski projekat koj ima smisla, a to je KKP. postanite glavni sponzor, suvlasnik, šta god, i okitite se evrotitulom u roku od godinu, dve. uđite u legendu, umesto u stečaj

srdačan pozdrav,

Ted

• +1 3
Posted
10 minutes ago, Ted said:

sad vidim da je Dubai odvalio Cedoli u gostima.......bravo Dubai

elem....

gospodine Tedeski, ako Boga znate, mante se bacanja para u neuspešne projekte čije je jedini postignuće da jedu džigericu navijača KKP. kao što sam u više navrata pisao, umesto bacanja para u bunar, uložite u jedini Hrvatski projekat koj ima smisla, a to je KKP. postanite glavni sponzor, suvlasnik, šta god, i okitite se evrotitulom u roku od godinu, dve. uđite u legendu, umesto u stečaj

srdačan pozdrav,

Ted

Cega je sve vlasnik Tedeski u Srbiji..sto bi moglo da rokne pod iznenadne inspekcije u roku od odmah ?

Mislim da je Stark...da li jos nesto ?

Posted (edited)
6 minutes ago, SNARC said:

Cega je sve vlasnik Tedeski u Srbiji..sto bi moglo da rokne pod iznenadne inspekcije u roku od odmah ?

Mislim da je Stark...da li jos nesto ?

na znam čega je vlasnik u Srbiji, ali bi mogao da proširi investiciju i na sport

verovatno baci milione evra na Cedoli godišnje, a to može mnogo pametnije da se investira. recimo u nešto što bi imalo sportskog uspeha. jedan takav jak sponzor bio bi dovoljan da se kurtališemo države 100%, i Vučićeve i bilo koje sledeće

biće i privatizacija u nekom trenutku, a KKP jeste brend

mislim, ako baš ima para i muda, može i u fkp.....al to je baš rizično, ovo je sigurica

Edited by Ted
Posted

partizan cedevita olimpija beograd

okej zvuci

Posted

fali ti jedna dve kladionice u imenu

ne mogu aba klubovi, narocito iz srbije danas bez toga