steins Posted September 29 Posted September 29 Au kako smara ova kamera u Subotici. Plus je svetlo u sali nešto slabo.
Hamlet Strašni Posted September 29 Posted September 29 (edited) edit: glup fazon. Edited September 29 by Hamlet Strašni
elementary Posted September 29 Posted September 29 (edited) Kako me nervira ovaj komentator ,ne mogu da ga slušam ,isto bode po ceo dan o miskomunikacijama 😂 Spartak fino pika za sada . Kod Partizana samo prepoznajem Lundberga ovi ostali crni svi mi isti . Ladno sedišta iz arene haha. Edited September 29 by elementary
Nikodije Posted September 29 Posted September 29 Ok je Spartak ali za moj ukus štreberski sklopljena ekipa, sa gomilom korektnih rutinera, bez ijednog mladog igrača.
pbg12345 Posted September 29 Posted September 29 treci put u ova dva kola (da sam ja video, mozda sam propustio neko) da se pravi katastrofalna greska u izvodjenju lopte ispod svog kosa plus ono mornarovo juce preko pola sa centra
Ivo Petović Posted September 29 Posted September 29 Nakon prvih par minuta ABA košarke koje sam odgledao - prvi zaključak je da teško da postoji lošiji igrač u ligi od Tejića. Sa druge strane ovaj Miletić odlično izgleda.
pbg12345 Posted September 29 Posted September 29 tako izgleda veceras pre neko vece zoran nikolic je unostio miletica a tejic sa druge strane bio pristojan
*edited by mod Posted September 29 Posted September 29 3 hours ago, garmonbozia said: Na šta liči ova Cedevita, sunce ti. Sve se crta da tradicionalno drknu KKP čak i ovako obogaljeni. Ja sam to već upisao
Ted Posted September 29 Posted September 29 21 minutes ago, *edited by mod said: Ja sam to već upisao to se lako rešava.....daš bonus za maltret Cedevite......neku lepu kintu ako bude barem 30 razlike, a neku prelepu ako bude 50
Hele Posted September 29 Posted September 29 6 hours ago, Milošica said: Poku, N. Jović, Petrušev, F. Jović, Marković, Dimitrijević, pa hajde možda i Smajli u nekoj varijanti Baš je fina perspektiva. Šojića sam slabo gledao, ne znam kakav je potencijal. Jedini zajeb sto manje vise svi igraju istu poziciju😁
Ted Posted September 30 Posted September 30 sad vidim da je Dubai odvalio Cedoli u gostima.......bravo Dubai elem.... gospodine Tedeski, ako Boga znate, mante se bacanja para u neuspešne projekte čije je jedini postignuće da jedu džigericu navijača KKP. kao što sam u više navrata pisao, umesto bacanja para u bunar, uložite u jedini Hrvatski projekat koj ima smisla, a to je KKP. postanite glavni sponzor, suvlasnik, šta god, i okitite se evrotitulom u roku od godinu, dve. uđite u legendu, umesto u stečaj srdačan pozdrav, Ted 3
SNARC Posted September 30 Posted September 30 10 minutes ago, Ted said: sad vidim da je Dubai odvalio Cedoli u gostima.......bravo Dubai elem.... gospodine Tedeski, ako Boga znate, mante se bacanja para u neuspešne projekte čije je jedini postignuće da jedu džigericu navijača KKP. kao što sam u više navrata pisao, umesto bacanja para u bunar, uložite u jedini Hrvatski projekat koj ima smisla, a to je KKP. postanite glavni sponzor, suvlasnik, šta god, i okitite se evrotitulom u roku od godinu, dve. uđite u legendu, umesto u stečaj srdačan pozdrav, Ted Cega je sve vlasnik Tedeski u Srbiji..sto bi moglo da rokne pod iznenadne inspekcije u roku od odmah ? Mislim da je Stark...da li jos nesto ?
Ted Posted September 30 Posted September 30 (edited) 6 minutes ago, SNARC said: Cega je sve vlasnik Tedeski u Srbiji..sto bi moglo da rokne pod iznenadne inspekcije u roku od odmah ? Mislim da je Stark...da li jos nesto ? na znam čega je vlasnik u Srbiji, ali bi mogao da proširi investiciju i na sport verovatno baci milione evra na Cedoli godišnje, a to može mnogo pametnije da se investira. recimo u nešto što bi imalo sportskog uspeha. jedan takav jak sponzor bio bi dovoljan da se kurtališemo države 100%, i Vučićeve i bilo koje sledeće biće i privatizacija u nekom trenutku, a KKP jeste brend mislim, ako baš ima para i muda, može i u fkp.....al to je baš rizično, ovo je sigurica Edited September 30 by Ted
pbg12345 Posted September 30 Posted September 30 fali ti jedna dve kladionice u imenu ne mogu aba klubovi, narocito iz srbije danas bez toga
Recommended Posts