pbg12345 Posted September 29 Posted September 29 7 minutes ago, pbg12345 said: kako je lepo gledati tomasevica u nekom drugom klubu bojan zaista deluje kao momak na mestu i sve najbolje mu zelim, ali prosto prespor je za 3, premekan i nizak za 4 x puta sam gledao kad ovako u nemoci da odbrani/uhvati skok pravi faul, hvata se za glavu sut za 3 i ceona utrcavaja su mu jedini forte, ako ne ide trojka bukvalno igrac manje na parketu a dalo se itekako procitati da je borac ostao bez iskusnog aba igraca bla bla pavle je za njega vec sad igracina, a tek ce biti i evo ga i 4ti faul za 8 minuta igre, bez poena sve napisano je jos izrazenije protiv ove megine "dugacke" brze, skocne dece
steins Posted September 29 Posted September 29 4 minutes ago, BWA said: Rebec je stara kuka ABA lige. Još malo pa kao Jure Lalić. Bog te ja ga znam iz Krke - nisam ga prepoznao.
Milošica Posted September 29 Posted September 29 Just now, steins said: Bog te ja ga znam iz Krke - nisam ga prepoznao. Promenila ga Teodora Džehverović.
Milošica Posted September 29 Posted September 29 Voja Stojanović kao stvoren za vođu solidne ABA ekipe.
Кристофер Лумумбо Posted September 29 Posted September 29 16 minutes ago, steins said: Dajte mi neki info o ovom momku iz FMPa - Rebec valjda. Mnogo mi se svidja kako igra. Uopšte FMP mi za sad deluje kao odlična ekipa. Baš ih je lepo gledati dajte da vam dam svoje misljenje o aba ligi, govno je i uospte nema smisla, eto i to sam vam resio. dva dana kasnije, dajte mi misljenje o ovom momku, rebec valjda. 5 1
pbg12345 Posted September 29 Posted September 29 (edited) mega nastavlja tradiciju godinama su medju najslabijim izvodjacima slobodnih bacanja to sto su klinci uglavnom u pitanju je samo jedan deo odgovora, pretpostavljam da je jos nesto razlog mozda intenzivniji rad na misicnoj masi i promene koje se desavaju na telima klinaca, koje uticu na stabilnost suta lupetam, ali to mi ima nekog smisla 11 minutes ago, Milošica said: Voja Stojanović kao stvoren za vođu solidne ABA ekipe. ne znam, nije mi on za lidera, ne volim takve igrace ima on sut i ofanzivnu igru, ali na prvom mestu mora da se drzi zauzdan kad krene da se ispucava bez kocnica to je zagarntovana propast, a itekako je sklon plus odbranu ume da otaljava Edited September 29 by pbg12345
pbg12345 Posted September 29 Posted September 29 11 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: dajte da vam dam svoje misljenje o aba ligi, govno je i uospte nema smisla, eto i to sam vam resio. dva dana kasnije, dajte mi misljenje o ovom momku, rebec valjda. iako igraju dva srpska kluba, ova utakmica je najbolja reklama aba lige dobra takmcarska utakmica, gomila mladih igraca, atmosfera na nivou, 2000 ljudi u legendarnoj hali jer gomila je razloga zasto ovo, pogotovo ovakva mega ne bi bila moguca u nacionalnom sns brlogu ali nikitovic, dobar je trener, ali ocigledno i covicev djak pre meca izjavljuje: Ove sezone kao i prethodnih je tim sastavljen od mladih talenata iz različitih delova Evrope. U sastavu imaju pet igrača koji su van naših prostora. zapravo imaju nemca, slovaka i 5 ex yu igraca jedino sto su dvojica od te petorice srbi iz bosne, pa ih nikita racuna u nase, a ostalu trojicu u "igrace van nasih prostora"
harper lee Posted September 29 Posted September 29 Kuzmic u skoku kao kad dve ekipe klinaca nemaju jos jednog da se skupe pa udje cale jednog od njih da popuni broj. 3
Jimmy Kowalski Posted September 29 Posted September 29 53 minutes ago, Milošica said: Entuzijazam Pbga i još nekih na ABA temi je jedna od najboljih stvari na ovom forumu. Kad vise ne bude ABA vec samo KLS, nedostajace komentari utakmica FMP - Mega. Uzivajmo dok mozemo.. 1 1
harper lee Posted September 29 Posted September 29 Na 4.5 minuta do kraja Kuzmic vec 29 minuta na terenu.
kralj Posted September 29 Posted September 29 Šteta za Bogoljubove faulove, nisam očekivao da će ovoliku ulogu da ima. Biće milina pratiti njega i Jovića. 1
kralj Posted September 29 Posted September 29 1 minute ago, harper lee said: Na 4.5 minuta do kraja Kuzmic vec 29 minuta na terenu. Jbg, baš dominira, što doduše ne govori previše o njemu. Kad izađe, FMP totalno izgubi kontrolu.
Recommended Posts