April Posted September 22 Posted September 22 1 minute ago, pbg12345 said: jankovic je udario glavom u konstrukciju Ma znam, sećam se, ali svi strahujemo da je ista vrsta povrede
Lord Stef Posted September 22 Posted September 22 (edited) A da ga jebem, psolednji napad, pa jos preko svog igraca pao, do kurca kaze komentator neko rece 'dobro je Ziga', vajda bude sve ok Edited September 22 by Lord Stef
harper lee Posted September 22 Posted September 22 Just now, levi said: u završenoj utakmici, umesto da su izdriblali do kraja Hajde, jebo te, bilo je 35 sekundi do kraja kad je FMP poveo poslednji napad. Da su znali da ce ovako da se zavrsi izdriblali bi celu utakmicu i jedni i drugi ali niko ne ocekuje ovako nesto. Ovakav pad ne secam se kada sam poslednji put video. 1
Nikodije Posted September 22 Posted September 22 36 minutes ago, Lord Stef said: A da ga jebem, psolednji napad, pa jos preko svog igraca pao, do kurca kaze komentator neko rece 'dobro je Ziga', vajda bude sve ok Ma ne zna se još. Aj pomozi bože 3 1
Ted Posted September 23 Posted September 23 sad sam video snimak na b92......ovo je strašno. ja ovakav pad nisam video na basketu. nadam se da će dečko biti dobro
Popular Post pbg12345 Posted September 23 Popular Post Posted September 23 objavila cedolimpija da je ziga dobro nema posledica pada, prikljucio se saigracima u hotelu (iz srbije idu u rumuniju gde u sredu igraju evrokup) 19 1 1
Ted Posted September 23 Posted September 23 hvala Bogu.....izgleda da je to ona situacija kada u prvi momenat izgleda da je mnogo jezivije nego što na kraju bude 2
goofs Posted September 23 Posted September 23 Izgleda da je pao prvo leđima pa onda vratom i glavom, što je def najbolja opcija, baš strašno izgledalo.
Valk Posted September 23 Posted September 23 4 hours ago, goofs said: Izgleda da je pao prvo leđima pa onda vratom i glavom, što je def najbolja opcija, baš strašno izgledalo. Da, stisla sam petlju da pogledam snimak i vidi se da je pao na ramena i nekako na lopatice, pa tek onda udario glavom. Svakako je izgubio svest na kratko, nije malo ni glavom opalio ali da je direktno na nju - slomio bi vrat. Dobro je, hvala bogu.
bradilko Posted September 23 Posted September 23 (edited) gledam reprizu dubai vs zvezda. zaboravio sam kakvu bertans ima nevidjenu precku. kakav brz izbacaj zvezda je opet promasila sa plejom. vidis kad udje teodosic da je to drugi tim. razlika je prevelika Edited September 23 by bradilko
Gale Posted September 23 Posted September 23 Nema tu pomoći, Teo je takva koncentracija magije da je u svim timovima - ne znam samo za Oly iz Papalukasovog vremena i CSKA sa De Kolom, jer se ne sećam - uglavnom, svi mogući timovi u kojima je igrao su izgledali rašrafljeno kad izađe. Kakav god da je taj drugi plej, razlika u tom segmentu pregleda igre je ogromna.
goofs Posted September 24 Posted September 24 Danas druga epizoda sa Milošem (novinarom), a za čuku vremena i epizoda sa Milošem (Teokratijom). Edin iskače iz frižidera, a dan ima samo 24 sata, kako sve postići. 1 1
Nikodije Posted September 25 Posted September 25 Gospodski klub. Vidi se da je Đolo tamo postavio temelje 1 2 1
Recommended Posts