Lord Stef Posted September 22 Posted September 22 Grafika na poluvremenu rula, rezultat po cetvrtinama 20:20 i 40:41, dakle 50:41 za Dubai 1
kud u maglu Simoviću Posted September 22 Posted September 22 ovi bolje da su se nazvali kauboji iz dubaija kakvo prašenje
pbg12345 Posted September 22 Posted September 22 bogme odlicna utakmica i atmosfera u dubaiu nisam se ovom nadao 1
smooth.Op Posted September 22 Posted September 22 Na kraju 3/4 +/- statistika: Prepelič +14 Anđušić - 1 1 1
kud u maglu Simoviću Posted September 22 Posted September 22 prepelič je ozbiljan igrač za ovog lelemuda 1
Moća Posted September 22 Posted September 22 Ja kad sam rekao da se bojim Dubaija u prvom kolu podjebavali me ovde.
kud u maglu Simoviću Posted September 22 Posted September 22 Just now, pbg12345 said: sto bertans ne igra, jel se povredio nešto je šepao na pauzi 1
pbg12345 Posted September 22 Posted September 22 ma prepelic je ozbiljan igrac u evropskim okvirima, pogotovo u napadu
Popular Post garmonbozia Posted September 22 Popular Post Posted September 22 Komentator žestoko napaćen "Anđušić slavi, nije mu lako, imao je 8 poraza zaredom od Zvezde" Kao da piše na sportiću 9 1 7
Popular Post Lord Stef Posted September 22 Popular Post Posted September 22 Zato hrvatski kida "Gedraitis zivi od suta, ali za sada zivi bas slabo" 1 15
smooth.Op Posted September 22 Posted September 22 Na zvaničnom sajtu 4600 gledalaca u Coca-cola areni. Pa čekaj bre..
Hele Posted September 22 Posted September 22 5 minutes ago, smooth.Op said: Na zvaničnom sajtu 4600 gledalaca u Coca-cola areni. Pa čekaj bre.. Vucicevic brojao.
Recommended Posts