Azdaja Posted September 7 Posted September 7 Dubai dobio FMP manje više lagano. Šaranović i Tasić kod FMPa zadovoljili. Dubai Prepelič, Mason odlični, uz dobre role Abasa i Đuše.
pbg12345 Posted September 7 Posted September 7 fmp iz godine u godinu uspeva da pravi besmislene ekipe ove sezone su se isprsili sa lovom, igraju ligu sampiona i opet su uspeli da dovedu gomilu mediokriteta imali su srece da im je upao lazarevic na poklon prilicno sam siguran da ce biti jedan od vecih promasaja inace, iako je cibona tek nedavno sastavila ekipu i ima dugogodisnje ozbiljne probleme, njihova ekipa je za krkinu nba ne znam kako je krki poslo za rukom da bas nikog znacajnog ne dovedu, a ostali su bez glavnih igraca od prosle sezone, kad su bili zadnji u ligi
Micko8 Posted September 7 Posted September 7 (edited) Saranovic je poceo da ubacuje preko deset poena na mecu u kontinuitetu sto je pozitivna stvar. Neka ga razigraju za reprezentaciju i odmah su napravili uspeh. Edited September 7 by Micko8 2
Azdaja Posted September 8 Posted September 8 Šarki dobro telo a i odbranu igra kako treba. Ima najveći potencijal u toj ekipi by far. Slažem se glede strategije, nije mi jasno sta pokušavaju. Nidje veze. 1
Malvo Posted September 8 Posted September 8 Zašto misliš da bilo šta pokušavaju? Filip se igra košarkaškog kluba.
pbg12345 Posted September 8 Posted September 8 zaista hrabar potez sto ce igrac od punih 21 godinu mozda dobiti solidne minute i ulogu u megi takve uveliko smatraju veteranima i to je veliko pitanje koliko i sta ce uopste igrati posto su bukvalno pretrpali igrace u fmp, narocito na njegovoj poziciji
Wilde Posted September 8 Posted September 8 Naravno da će igrati, iz sezone u sezonu mu raste minutaža, prošle sezone je bio treći u timu po broju minuta na parketu. 2
pbg12345 Posted September 8 Posted September 8 igrace sigurno, ali pitanje kakva ce mu uloga biti tokom sezone doveli su tomasevica, barnu, radosavljevica i sad je jos lazarevic presao iz zvezde od prosle sezone tu je simovic jedan od razloga uspeha mege, izmedju svega ostalog je i u tome sto ne pretrpavaju pozicije i uvek imaju po najvise dva igaca na poziciji i 10 ili manje u rotaciji
Segundo Posted September 8 Posted September 8 Kakav sastav Mege se ocekuje u ovoj sezoni? Ima li neki novajlija koji ce najaviti visoke domete ili starosedelac od koga se ocekuje odskok u odnosu na prethodnu? Jovic mozda? Gledao sastav na sajtu, ali kontam da nije sve updateovano, Djurisic je i dalje na spisku igraca, pa ne znam da li je to to ili ipak ima i drugih imena..
pbg12345 Posted September 8 Posted September 8 jovic i markovic bi im trebali biti noseci projekti obojica krilni centri, 2005to jovic je fizicki spremniji za ovaj nivo kosarke, a bogoljub ima veci plafon ako razvoj bude ocekivan bice zaniljivo videti njihove duele sa kolegom iz repezentacije borcevim nikolicem, takodje kc 2005 i mirkovicem iz studentskog centra, on je godinu mladji, ali ima vec solidno aba iskustvo 2
Nikodije Posted September 8 Posted September 8 Jelavić takođe. A mislim da će se i Kondić u Megi razviti u ozbiljnog igrača. 1
Wilde Posted September 8 Posted September 8 (edited) 6 hours ago, pbg12345 said: igrace sigurno, ali pitanje kakva ce mu uloga biti tokom sezone doveli su tomasevica, barnu, radosavljevica i sad je jos lazarevic presao iz zvezde od prosle sezone tu je simovic jedan od razloga uspeha mege, izmedju svega ostalog je i u tome sto ne pretrpavaju pozicije i uvek imaju po najvise dva igaca na poziciji i 10 ili manje u rotaciji Apsolutno se slažem da su pretrpani tu, nemam pojma kako su zamislili to da poslože ali bih se baš iznenadio da Šaranović dobije manje od 20 minuta u proseku. Pretpostavljam da će se najčešće igrati ili s njim ili sa SL2 na parketu, tako da kad Stojanović nije u igri mogu da upare Novaka i nekog od ovih turbo miđeta a da se ne raspadnu defanzivno. Ovako na papiru deluje mi da će tokom sezone najviše da izvise Radosavljević i - ako Barna išta pokaže da ovom nivou - Simović, ali samo nagađam. Edited September 8 by Wilde
Nikodije Posted September 8 Posted September 8 Mislim da će Simović i Tomašević igrati uglavnom na 4, nisu oni smetnja Šaranoviću.
Recommended Posts