Nikodije Posted August 23 Posted August 23 liga pocinje za manje od mesec dana, a dva tima (cibona, mornar) prakticno nemaju nijednog seniora u pogonu, ili mozda imaju jednog, nisam siguran. 1
Heaviside Posted August 27 Posted August 27 Poslušati matorog i odjebati ABA ligu, stvarno je izgubila svaku svrhu
Nikodije Posted August 27 Posted August 27 Ja sam za ligu srpskog sveta. 10 klubova iz Srbije, 2 iz CG, 2 RS, ako su zainteresovani mogu i Cedolimpija i Dubai kao special guest stars. 3
Jimmy Kowalski Posted August 27 Posted August 27 On 23. 8. 2024. at 19:04, Nikodije said: liga pocinje za manje od mesec dana, a dva tima (cibona, mornar) prakticno nemaju nijednog seniora u pogonu, ili mozda imaju jednog, nisam siguran. Pametna odluka, u klincima je buducnost. Valjda ce i drugi timovi da slede primer..
Nikodije Posted August 27 Posted August 27 (edited) Btw Cibona je dovela trenera, nekog no name Amera, ali on ne može da bude registrovan u Hrvatskoj jer nema osvojen trofej u nekom of takmičinja koje su pod Fibom jer to je uslov da bi stranac radio u Hrvatskoj. Pa će tako on voditi ekipu u ABA ligi, a paralelno u hrvatskoj ligi trener će biti Bariša Krasić lol. Dakle Stiv Ker kad bi hteo da preuzme Škrljevo ne bi mogao jer nema Fiba trofej. Edited August 27 by Nikodije 8
kud u maglu Simoviću Posted August 27 Posted August 27 zanimljivo je kako je ideja ta za dvadeset godina evoluirala od spasonosne do toga da je izgubila svaku svrhu
Profesionalac Posted August 27 Posted August 27 1 hour ago, Nikodije said: Btw Cibona je dovela trenera, nekog no name Amera, ali on ne može da bude registrovan u Hrvatskoj jer nema osvojen trofej u nekom of takmičinja koje su pod Fibom jer to je uslov da bi stranac radio u Hrvatskoj. Pa će tako on voditi ekipu u ABA ligi, a paralelno u hrvatskoj ligi trener će biti Bariša Krasić lol. Dakle Stiv Ker kad bi hteo da preuzme Škrljevo ne bi mogao jer nema Fiba trofej. Valjda je sa ovim zlatom ispunio taj uslov? Videlo se da je bio posebno motivisan zbog toga 1
Valk Posted August 27 Posted August 27 8 minutes ago, Profesionalac said: Valjda je sa ovim zlatom ispunio taj uslov? Videlo se da je bio posebno motivisan zbog toga Mi ne priznajemo da su Murikanci prvaci, 38 minuta smo bili bolji i to je valjda relevantnije od tamo nekog rezultata na kraju.
Profesionalac Posted August 27 Posted August 27 4 minutes ago, Valkyrie said: Mi ne priznajemo da su Murikanci prvaci, 38 minuta smo bili bolji i to je valjda relevantnije od tamo nekog rezultata na kraju. Pa znam za nas, ali me je iznenadilo da su i braćatm tog stava
Valk Posted August 27 Posted August 27 Reče Goran Dragić da je ceo Balkan navijao za nas, teško mi je sad da poverujem da Hrvati nisu
pbg12345 Posted August 27 Posted August 27 naravno da aba nije izgubila svrhu ako bi se igrala srpska liga za dve, tri godine to bi bilo na nivou danasnjih blizanci+kls cibona inace ima sastav, krenuli su sa pripremama pre 10 dana 1
Heaviside Posted August 27 Posted August 27 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: zanimljivo je kako je ideja ta za dvadeset godina evoluirala od spasonosne do toga da je izgubila svaku svrhu Uvek je bilo oprečnih mišljenja, ali činjenice su da je kvalitet nesrpskih klubova znatno pao, da aba liga više nema nikakav uticaj na učešće u evropskim takmičenjima i da se broj srpskih klubova sa ozbiljnim ambicjama povećao. Po meni je aba liga imala svoju svrhu za srpske klubove, a sada je više nema. Koji će nam moj Mornar, Cibona, Zadar, Krka i ostali kad niti donose kvalitetne utkamice niti donose sponzore koji bi pokrili troškove takmičenja. Lično ne vidim ništa posebno zanimljivo u tome da se za dvadeset godina promene okolnosti, ali okej, prihvatam da je tebi nešto tako neobično.
kud u maglu Simoviću Posted August 27 Posted August 27 pa i jeste neobično da svakih dvadeset godina menjaš osnovno takmičenje, pogotovu u trenutku kada je aba liga za kls nacionalna košarkaška asocijacija
Recommended Posts