Micko8 Posted July 20 Posted July 20 (edited) Nisam ni znao da im je on bio direktor. Zasto i kako Edited July 20 by Micko8
Borca Posted July 30 Posted July 30 Filipinac Ferdinand "Thirdy" Ravena je novi igrac Dubaia, ugovor je na 1+1 sezonu.
Nikodije Posted July 30 Posted July 30 2 hours ago, Borca said: Ferdinand "Thirdy" Ravena zvuci kao bokser
Wilde Posted July 30 Posted July 30 Zvuči kao lik kojeg ti Karlo Gambino pošalje da te provoza u gepeku kad kasniš s plaćanjem reketa. Podržavam. 2
goofs Posted August 1 Posted August 1 Dubljani doveli nekog Filipinca - Thirdy Ravena, zvaćemo ga Trećak. Igrao u Japanu do sada, bek. Moj istančan skautski njuh, nakon pročitane wikipedija stranice, mi govori da ne zna ništa. 3
Azdaja Posted August 3 Posted August 3 Dobio je rising star nagradu, prvi filipinac u Evropi, sam će da dovede par hiljada sunarodnika na tekme. Igraće verovatno 4 minuta.
Wilde Posted August 12 Posted August 12 Ima li ikakvih glasina o tome šta će biti s Mornarom? Đorđije je skleptan, trenutno od igrača imaju samo Runjića i nekog random Amera iz treće australijske lige, deluje mi da će u sezonu ući sa 7-8 igrača i ugasiti se usput kao Koper Primorska.
Recommended Posts