December 31, 20231 yr manir sad kako je duda sa prefiksom the onda daj da obesmislimo izrečeno omalovažavanjem messengera
December 31, 20231 yr 19 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne razumem zašto napadaš ljude koji su samo preneli citat Dude Ivkovića, a ne i samog Ivkovića Zato što je Duda isto tako lobirao da Olimpijakos igra Aba ligu, da ne idemo dalje. Znam da ne razumeš, svašta je on brljao pred kraj života, ali ne baš u meri da ga u patkonometrijske svrhe razvlače oboleli tviter nalozi i njihovi mesindzeri, pritom patkonadareni kao ispodprosečni Japanac.
December 31, 20231 yr Pa onda reci Duda je lagao u svojoj autobiografiji i idemo dalje, ne znam šta okolišaš
December 31, 20231 yr Zeznula se ta Zvezda, ali ne znam sto zbog toga se optuzuje ovaj danasnji klub koji nije isti kao taj?
December 31, 20231 yr 11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Pa onda reci Duda je lagao u svojoj autobiografiji i idemo dalje, ne znam šta okolišaš Baš ne razumeš.
December 31, 20231 yr 26 minutes ago, kralj said: Baš ne razumeš. Moguće da ne razumem. Par hintova za ubuduće kako lako diskreditovati Dudu na forumu: mogao si da napišeš da je bot, čovek službe, gtr sledbenik ili šipkaš
December 31, 20231 yr Dabome. Diskreditujem tako što treći post (uzalud) crtam sa sve senčenjem kako nema smisla da ga se uvlači u vašu blatnjavu patkometrijsku misiju. Sng!
December 31, 20231 yr Posle 2 plejmejkera Igokeu je napustio i centar i presao u ABA2 ligu, Zoran Nikolić ce do kraja sezone biti igrac Vojvodine.
December 31, 20231 yr Šta se s njima zapravo dešava? Laktaški mecena rešio da preusmeri kintu na druge projekte?
January 1, 20241 yr Kaže Milija V. da će se aba verovatno širiti zbog ulaska Dubajia, pa se tu otvara mogućnost da još 1 srpski klub uđe iz aba2
January 6, 20241 yr komedija, jedna od najgorih odluka u istoriji lige, i verovatno tendenciozna jer su gledali snimak. a ovo sto je fmp dovodio od crnaca ove godine je za zatvor. doveli su jedno 7 komada i uspeli sve da promase Edited January 6, 20241 yr by Nikodije