December 25, 20231 yr Umesto da se bave time što im tim za koji navijaju ima već četiri poraza a nije ni prošlo pola sezone, oni se bave nekim glupostima. Ali ok samo neka nastave.
December 25, 20231 yr 3 minutes ago, booyaka said: Umesto da se bave time što im tim za koji navijaju ima već četiri poraza a nije ni prošlo pola sezone, oni se bave nekim glupostima. Ali ok samo neka nastave. Izgleda da se lože na EL a ne na ABA. Mogli bi i mi nekad tako.
December 25, 20231 yr Treba se ložiti na svako takmičenje u kojem učestvuješ, inače nema smisla da učestvujemo u nekom. Barem je kod mene tako.
December 25, 20231 yr Kod mene nije, ne lože me posebno utakmice sa protivnicima koji imaju 30 puta manji budžet
December 25, 20231 yr 1 hour ago, garmonbozia said: U, znam neke koji su kupili sezonsku za ložu Čovićeve guzice. 38 minutes ago, Shaq said: koja opsednutost covicem, skolski primer stokholmskog sindroma.. Q.E.D.
December 25, 20231 yr 11 minutes ago, Nikodije said: Kod mene nije, ne lože me posebno utakmice sa protivnicima koji imaju 30 puta manji budžet I na kraju izgubiš od takvih. Možda što nemaš takvu logistiku koja te gura kao u ovom drugom takmičenju?
December 25, 20231 yr https://www.instagram.com/stories/negujmosrbski/3265112068263461916?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MWNrdnZudmt5d2RiZA==
December 25, 20231 yr 3 hours ago, booyaka said: I na kraju izgubiš od takvih. Možda što nemaš takvu logistiku koja te gura kao u ovom drugom takmičenju? Zar nije ABA nije privatna liga Željka Obradovića? Ili je lagao robotičar?
December 25, 20231 yr Oficijalni sajt giganta iz Zeleznika. Hala 3700+ mjesta Raskrinkavamo Tegeja Edited December 25, 20231 yr by MiddleClass
December 25, 20231 yr 7 minutes ago, MiddleClass said: Oficijalni sajt giganta iz Zeleznika. Hala 3700+ mjesta Za koncerte, zajedno sa parketom
December 26, 20231 yr Kenan Kamenjas ponovo u Buducnosti, a Williams navodno na "izlaznim vratima" kluba iz Podgorice.
December 26, 20231 yr Ocekujem da Mega sada forsira Djurisica jos jace , mislim da im je on sada glavni projekat za ubaciti u NBA sledece sezone.
December 27, 20231 yr Posle Gordica i Stefan Moody navodno napusta Igokeu i prelazi u Spaniju, njegov novi klub ce biti Palencia. Matic Rebec je novi igrac FMP-a.
December 27, 20231 yr Igokea potpuno rastjera roster, oba pleja i najbolji igrac Tanaskovic. Sjajan koncept. U FMP ne mozes vise ispratiti ko je dosao, a ko otisao. Jos jedan sjajan koncept.