Micko8 Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Bice tvrd orah svima ova crnogorska mega, jos treba da im se pridruzi onaj drugi blizanac.
Borca Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 D.J. Stewart je novi igrac Cedevita Olimpije.
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 брендон пол(ефес, сан антонио, оли) у будућности
bradilko Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 On 20. 9. 2023. at 23:01, Micko8 said: Bice tvrd orah svima ova crnogorska mega, jos treba da im se pridruzi onaj drugi blizanac. derbi nije mega derbi je fmp. derbi je nekadasnji studentski centar a sad im je glavni finansijer bokan inace predsednik future
Profesionalac Posted September 28, 2023 Posted September 28, 2023 2 čelendža po meču za trenera, ne računa se ako je uspešan. Max 1 može da se koristi u poslednja 2 min utakmice.
Nikodije Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Danas kreće. Toliko se sere po aba ligi i opravdano i neopravdano al opet kad krene svaki košarkaški sladokurac ispratiće bar 5 od 7 utakmica po kolu.
cvrlle Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Je l' Ivisic Z na kraju zavrsio na Kentuckey-u? Nesto mi je u glavi da sam cuo pricu da je odustao od NCAA ali nigde nista zvanicno ne mogu da iskopam. Vidim da nije igrao veceras a je na sajtu uredno upisan u pevcu Studenata
Segundo Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Je l' Ivisic Z na kraju zavrsio na Kentuckey-u? Nesto mi je u glavi da sam cuo pricu da je odustao od NCAA ali nigde nista zvanicno ne mogu da iskopam. Vidim da nije igrao veceras a je na sajtu uredno upisan u pevcu Studenata Pukla prica, neki problemi sa administracijom Kentakija. Na netu svakakvih vesti, od toga da je pao ispit, pa se ispostavilo da ga je polozio, ali ne neki koji prihvata sam Univerzitet...navodno je tu zapelo i nikako nisu nasli resenje, jer sve mora po protokolu.Meni je to sto sam citao sve delovalo potpuno suludo.Uglavnom, vratio se.Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Micko8 Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Ne zna da cita i pise na engleskom jeziku.
Recommended Posts